Tomodachi Game Episode 11: Vahvistettu julkaisupäivä, traileri ja kaikki mitä tiedämme vuonna 2022!

Anime

WPR

Viime vuosina ikonisen mangasarjan Tomodachi Game anime-sovituksesta on tullut asteittain globaali ilmiö. Tomodachi Gamen tarina on ainutlaatuinen, joten ei ole ihme, että fanit kaikkialta maailmasta odottavat innolla uusien jaksojen julkaisua Crunchyrollissa. Tässä on toistaiseksi kaikki, mitä sinun tulee tietää Tomodachi Game Episode 11:stä, joka esitetään 15. kesäkuuta 2022.

Tomodachi-pelin jakso 11

tomodachi-pelin jakson 11 julkaisupäivä

Tomodachi Gamen jakson 11 odotetaan päättävän kolmannen pelin ja paljastavan voittajan. Kun ne on tehty, he voivat palata todelliseen maailmaan ja tarkkailla, mitä on tapahtunut sinä aikana, kun he olivat poissa. Lähes kokonainen viikko on kulunut siitä, kun Yuichi ja Tenji viimeksi näkivät ulkomaailman.

Ja se on tarpeeksi aikaa asioiden mennä pieleen ja johtaa katastrofiin. Nähtyään Tenjin päättäväisyyden Yuichi luottaa häneen, ja he aikovat tutkia häntä heti pelin päätyttyä. Mutta olisi kiva seurata, hajoaako K-ryhmä kokonaan pelin päätyttyä. Ja koska Yuichi on niin huolellinen suunnitelmansa kanssa, he eivät koskaan pystyneet toipumaan romahduksestaan.

Viimeisenä kysymyksenä, sen jälkeen kun he lähettivät yhden heistä peliin, onko johto ollut laiska, mutta mikä on heidän johtopäätöksensä Tomodachi Gamen 11. jaksossa? Jos Yuichi väittää voineensa pelin, päästäisivätkö he hänet koukkuun, vaikka hän hävisi?

Lue myös: DanMachi kausi 4: Vahvistettu julkaisupäivä, traileri ja kaikki mitä tiedämme vuonna 2022!

Mikä on Tomodachi Game Episode 11:n julkaisupäivä?

tomodachi-pelin jakson 11 julkaisupäivä

Tomodachi Gamen jakso 11 on saatavilla Japanissa ja Australiassa 15. kesäkuuta 2022. Tiistaina 14. kesäkuuta ohjelma on katsottavissa seuraavilla alueilla: Japanissa Tomodachi Game Episode 11 näytetään NTV:ssä, BS NTV:ssä, ja AT-X.

  • Tyynenmeren aika: 8.00 PT (14.6.2022)
  • Keskiaika: 10.00 CT (14. kesäkuuta 2022)
  • Itäinen aika: 11.00 ET (14. kesäkuuta 2022)
  • Ison-Britannian aikaa: 16.00 GMT (14. kesäkuuta 2022)
  • Intian normaaliaika: 20.30 IST (14.6.2022)
  • Singaporen aika: 23.00 SGT (14.6.2022)
  • Filippiinien aika: 23.00 PHT (14.6.2022)
  • Australian aika: 01.00 (15. kesäkuuta 2022)

Mistä katsoa Tomodachi Game Episode 11?

tomodachi-pelin jakson 11 julkaisupäivä

Vain Crunchyrollilla on oikeus suoratoistaa sarjaa. Sarjan kolme ensimmäistä jaksoa olivat osa Crunchyrollin ilmaista kokeilujaksoa, mutta nyt koko sarjan käyttö edellyttää jäsenyyttä. Crunchyrollin sivulla Tomodachi Game Episode 11 on saatavilla, kun se on suoratoistettu. Netflixille ja Hululle on vaihtoehtoja, kun kaikki jaksot ovat saatavilla.

Tomodachi-pelin jakso 11 on nähtävissä NTV:llä, BS NTV:llä ja AT-X:llä Japanin katsojille.

Lue myös: Cowboy Bebop Anime kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Mistä Tomodachi Game on?

tomodachi-pelin jakson 11 julkaisupäivä

Ystävyys joutuu äärimmäiselle koetukselle Tomodachissa. Yichi Katagiri on opettanut hänelle varhain ystävyyden merkityksen. Hän saa myös viettää aikaa neljän ystävänsä kanssa huolettomasti ja huolettomasti. Kun hän lähestyy lukion loppua, hän on edelleen euforisessa tilassa.

Yuichi ja hänen neljä luokkatoveriaan vedetään mukaan Tomodachi-peliin, kun luokkamatkan rahat varastetaan. Huolimatta siitä, että se perustuu Squid-peliin, se syntyi ensimmäisen kerran vuonna 2013. Osallistujille annetaan ranking, ja heikoimman sijoituksen saanut voittaa suuren summan rahaa. Mutta rikkooko tämä petos ja juoni heidän ystävyytensä?

Kirjailija Mikoto Yamaguchi ja pelisuunnittelija Yuki Sato tekivät yhteistyötä Tomodachin kanssa. Mangan kirjoittamisen ja kuvituksen lisäksi Yuki Sato suorittaa myös hahmosuunnittelun. Animaatio on Studion tuottama Okuruto Noburo .