Tom Segura Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Julkkis

WPR

Tom Segura on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja, tuottaja, stand-up-koomikko, podcaster ja kirjailija, jonka koko nimi on Thomas Segura Jr. Sen jälkeen kun suuret televisiotähdet huomasivat hänen kriitikoiden ylistämät stand-up-komediarutiinit, hänelle tarjottiin tv-aikaa. ohjelmat, mukaan lukien 'Live at Gotham', 'Comedy Central Presents' ja 'Conan'.

Siitä lähtien hän on ollut lukuisissa tosi-sarjoissa, keskusteluohjelmissa ja Netflixin stand-up-komediaerikoisohjelmissa.

Tom Seguran varhainen elämä

Tom Seguran nettoarvo

Tom Segura syntyi 16. huhtikuuta 1979 Cincinnatissa, Ohiossa, Yhdysvalloissa. Tom Weston Seguran koko nimi on Tom Weston Segura.

Hänen isänsä Thomas Nadeau Segura on espanjalaista, cajunilaista ja ranskalais-kanadalaista syntyperää, kun taas hänen äitinsä Rosario Segura on perulaista syntyperää.

Tomilla on äitinsä lisäksi kaksi sisarta. Tomilla oli aikuisena jakso, jossa hän joutui lyhytaikaiseen koomaan gammahydroksivoihapon yliannostuksen vuoksi.

Tom valmistui Homestead High Schoolista Mequonissa, Wisconsinissa. Hän suoritti kandidaatin tutkinnon Lenoir-Rhynen yliopistosta Pohjois-Carolinassa.

Lue myös: Patrick Mahomes Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kuinka paljon rahaa Tom Seguralla on?

Tom Seguran nettoarvo

Tom Segura on yhdysvaltalainen koomikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 12 miljoonaa dollaria. Segura ja hänen vaimonsa Christina Pazsitzky isännöivät kuuluisaa podcastia 'Your Mom’s House'. Hän myös isännöi yhdessä näyttelijä Bert Kreischerin kanssa podcastia '2 Bears, 1 Cave'.

Tom tunnetaan myös stand up huumoristaan, elokuvatyöstään ja televisioesityksistään. Havainnollistavaa, tummaa, syövyttävää ja kuollutta on käytetty kuvaamaan hänen sarjakuvatyyliään. Hän on myös loukkauskomedian taiteen asiantuntija.

Nimi Thomas Weston Segura
Nettovarallisuus (2022) 12 miljoonaa dollaria
Ammatti Koomikko, näyttelijä, kirjailija ja podcaster
Kuukausitulot ja palkka $2 00 000 +
Vuositulot ja palkka 2 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Ura

Tom Segura aloitti stand up -komediauransa valmistuttuaan yliopistosta ja esiintyi erilaisissa tapahtumissa ja paikoissa eri puolilla maata.

Näinä alkuvuosina hän teki päivätöitä ja esitti stand up -komediaa öisin. Päivätyö sisälsi puunkorjuun, televisio-ohjelmien kopioiden tuottamisen ja harjoittelun.

Segura alkoi esiintyä suurissa komediatapahtumissa ja festivaaleilla, kun hänen suosionsa kasvoi. Niihin kuuluvat Melbournen kansainvälinen komediafestivaali, The Comedy Festival, Vancouverin Global Comedy Festival ja Just for Laughs Comedy Festival. Hän oli myös 'Last Comedy Standing' -sarjan toisen kauden aluefinalisti.

Tom Seguran nettoarvo

Tomin tv-tekstit sisältävät 'Comedy Central Presents' ja 'Live at Gotham'. 'Täysin normaali', hänen ensimmäinen Netflix-komediaerikoissarjansa debytoi vuonna 2014.

'Mostly Stories', 'Disgraceful' ja 'Ball Hog', joista jälkimmäinen julkaistiin vuonna 2020, olivat Seguran kolme seuraavaa albumia. 'Instant Family', 'Countdown' ja 'The Opening Act' kuuluvat Tomin elokuviin.

Hänen podcastit ovat tehneet hänestä kuuluisan. Hän ja hänen vaimonsa Christina perustivat 'Your Mom’s Housen' vuonna 2011. Tämä jakso koskettaa useita teemoja. Vuonna 2019 hän ja näyttelijä Bert Kreischer isännöi yhdessä podcastia '2 Bears, 1 Cave'.

Lue myös: Adam G Sevani Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Tom Seguran tavarat

Tom luo ja myy verkkosivustollaan erilaisia ​​mittatilaustyönä valmistettuja esineitä. Näihin kuuluvat 25 dollarin pyöräilysukat, jotka ovat tällä hetkellä loppuunmyytyjä.

Hän tarjoaa myös T-paitoja, joissa on erilaisia ​​etikettejä, kuten polkupyöriä ja hänen ominaisia ​​kasvojaan. T-paidat maksavat 30–35 dollaria kukin, ja voit saada yhden tai kaksi niin kauan kuin tavaraa riittää.

Siinä on myös lihavoitu lause kooziessa. 'Ongelma koozie' maksaa 15 dollaria, eikä sitä tietenkään myydä alaikäisille.

Lopuksi hän esittelee DVD-kokoelmansa sekä kaikkien aikojen Netflix-erikoisjulkaisunsa 'Disgraceful' vinyyli-LP-muodossa. Hänen verkkosivustonsa on kukoistava markkinapaikka.

Painonpudotus

Tom Seguran nettoarvo

Tom teki päätöksen laihtua parantaakseen fyysistä kuntoaan. Hän päätti käyttää 'Trim Fast Keto' -valmistetta, joka tunnetaan myös 'no harjoituksen laihoina pillereinä', tutkittuaan lukuisia mahdollisuuksia.

Nämä pillerit polttavat rasvaa ja voivat auttaa sinua laihtumaan jopa 20 kg kolmessa kuukaudessa. Tämä terapia säätelee myös ruokahalua, välttää rasvan kertymistä kehoon ja parantaa yleistä terveyttä.

Segura ei kertonut, kuinka paljon painoa hän pudotti, mutta hän sanoi, että vertaamalla hänen ennen ja jälkeen -kuviaan hän parani.

Lue myös: Nancy Pelosi Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Sairaus ja meemit

Tom jakoi valokuvia vaurioituneesta jalastaan ​​ja käsivarrestaan ​​Instagram-sivullaan joulukuun 2020 lopulla. Hän selitti, kuinka häntä loukkaantui kuvatekstissä: hänet upotettiin.

Se tapahtui, kun he pelasivat koripalloa hänen kavereidensa kanssa. Vammat olivat niin vakavia, että ambulanssi lähetettiin, leikkaus suoritettiin ja hänet asetettiin lääkärin hoitoon.

Tom Seguran nettoarvo

Hän latasi myöhemmin videon tapauksesta. Fanit lähettivät surunvalittelunsa, mutta myös tekivät meemejä hänen pudonneesta kuvasta.

Riippumatta siitä, kuinka vakava aihe on, meemit tuovat esiin kevyemmän puolen. Se antoi kaiken tässä tilanteessa. Näet lisää siirtymällä Tomin Instagram-tilille.

Tom Seguran henkilökohtainen elämä

Tomin sanotaan olevan onnellisesti naimisissa Christina Pazsitzky , kollega koomikko. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2008, ja heillä on nyt kaksi kaunista lasta, Ellis ja Julian Segura.

Tom ja hänen vaimonsa isännöivät podcastia 'Äitisi talo'. Tom on kaksikielinen lähetystoiminnan harjoittaja, joka puhuu sekä espanjaa että englantia. Tom Segura on stand-up koomikko, joka on Deathsquad Networkin jäsen.