Tom Pelphrey Ozark -hahmo: 'Pelaa ainoalla tavalla, jolla se voi'

Viihde

WPR

Ozarkilla on lukuisia mielenkiintoisia hahmoja, kuten Marty Byrde, Wendy Byrde, Ruth Langmore ja muu miehistö. Sarjassa on paljon mielenkiintoisia hahmoja, jotka ilmestyvät ja katoavat sarjasta kaudeksi tai kahdeksi kerrallaan sarjan päihteiden lisäksi. Ben Davis, Wendyn veli, oli yksi heistä kolmannella kaudella. Kun Ben ilmestyi sisarensa kotiin vierailemaan, hänestä tuli nopeasti näyttelijä Tom Pelphreyn näyttelijänä näyttelijä Tom Pelphreyn näyttelijä näyttelijänä jatkuvassa moraalikeskustelussa.

Pelphreyn esittämän Benin hahmo ei näy uudelleen Ozarkissa kaudella 4. Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää, niin yritämme parhaamme vastata niihin. Jatka vain vierittämistä alaspäin, niin näet mitä tarkoitan.

Tom Pelphrey Ozark -hahmo

Pelphrey on ollut mukana viime aikoina, kiitos osittain hänen pääroolistaanOzark. Hänellä oli merkittävä rooli David Fincherin Mankissa viime vuonna, ja hän on esiintynyt myös Marvelin Iron Fistissä. Yhdessä Josh Brolinin ja Elizabeth Olsenin ja Jesse Plemonsin kanssa hänet nähdään Amazon Prime Video -sarjassa 'Open Range' sekä elokuvassa ' Rakkaus ja kuolema ”, ja hän tulee näyttelemään pääroolia tulevassa televisiosarjassa ”American Murderer”.

Hän on ollut kiehtova näyttelijä jo jonkin aikaa. Saatat muistaa hänet aiemmista projekteista, joissa hän työskenteli ennen Ben Davisin roolia. Katsaus hänen tähänastiseen uraansa.

Kenellä oli Ben DavisOzarkuudelleen?

Niille, jotka eivät ole nähneet Ozarkin 3. tuotantokautta, tässä on spoilereita:

Ozarkin Ben Davis, näyttelijä Pelphrey , esiteltiin kaudella 3 uutena hahmona. Hän esiintyy sijaisena opettajana, joka joutuu riitaan ja hänet erotetaan nopeasti. Ben on sekä mielisairas (hän ​​ottaa lääkkeitä kaksisuuntaiseen mielialatautiinsa) että Wendy Byrden (Laura Linney) veli, joka asuu Ozarksissa perheensä kanssa.

Tom Pelphrey Ozark -hahmo

Päästäkseen siihen pisteeseen Ben lähtee seikkailuun. Benillä on sydämeltään kiltti kaveri, ja hänellä on erityisen läheinen suhde Jonah Byrdeen. Pian Ruth Langmoren tapaamisen jälkeen ( Julia Garner ), hänellä on suhde hänen kanssaan, mutta kun yksi hänen lääkityksensä kielteisistä vaikutuksista estää häntä harrastamasta seksiä Ruthin kanssa, hän päättää lopettaa sen käytön.

Hän tekee oikein koko ajan, mutta ei ota huomioon seurauksia; Ben on johdonmukainen, mutta hän ei ota huomioon tekojensa pitkän aikavälin seurauksia. Hänen tyttärensä edessä hän paljastaa, mitä Navarron kartellin vaarallinen asianajaja Helen Pierce tekee elantonsa, ja tekee sotkun koko rikollisesta yrityksestä.

Lue myös: Kuka on Helen Ozark-kaudella 3: Kuinka hän kuoli?

Miten Ben kuoliOzark?

Kansainvälisen huumekartellin palkkamurhaaja nähdään astuvan läheiseen ruokasaliin, kun Wendy jättää Benin ravintolaan ja palaa autoonsa. Todistamme Martyn hautaavan ruumiinsa krematorioon tulevassa jaksossa. Kunnianosoitus Benille, joka oli liian puhdas tälle maailmalle. Pelphreyn esitys erottui eniten.

Tom Pelphrey Ozark -hahmo

On mahdollista, vaikkakin epätodennäköistä, että Ben on edelleen elossa ja voi hyvin. Jotkut toiset uskovat, että Beniä ei koskaan todella tapettu ja että hänen tilalleen käytetään eri ruumista kartellin rauhoittamiseen. Huolimatta siitä, että näimme Martyn tuhkan krematoriossa ja sen jälkimainingeissa, emme koskaan todella nähneet Benin kuolevan. Ehkä hän on vielä siellä! Todennäköisesti ei, mutta siltä varalta, että Ozark päättää aloittaa täyden saippuaoopperan, pidä tämä mielessä.

Tom Pelphrey näytteli Marvelin konnaa.

Iron Fist on laajalti tunnustettu heikoimmaksi Netflixin Marvel Universe -sarjoista, vaikka Pelphreyn hahmo Ward Meachem oli yksi harvoista lunastavista elementeistä. On helppo kuvitella Ben Mendelsohn elokuvassa The Dark Knight Rises tai Robert Redford elokuvassa Captain America: The Winter Soldier Pelphreyn esittämässä hänestä napitettuna yrityspahiksena.

Lue myös: Kuka kuolee Ozark-kauden 4 osassa 2?: Tarkista täältä jokainen järkyttävä kuolema tässä osassa!

Fanit sanovat, että on 'järkevää' ja 'säälittävää', että Tom ei saanut Emmy-ehdokkuutta.

Ozarkin kannattajat ilmaisivat Twitterissä heinäkuussa 2020 tyytymättömyytensä ohjelman Emmy-ehdokkuuteen, joka ei sisältänyt Tomin nyökkäystä. Hänet oli kuitenkin ehdolla Screen Actors Guild Award -palkinnolle yhdessä Netflix-tovereidensa kanssa.

Tom Pelphreyn esitys Benistä Ozarkin kolmannella tuotantokaudella mielisairaana miehenä oli 'yksi todenmukaisimmista mielenterveysongelmista televisiossa', eräs ihailija twiittasi.

Parafraasin erästä Twitterin kommentoijaa: 'Se tosiasia, että Tom Pelphrey ei edes saanut Emmy-ehdokkuutta työstään Ben Davisina, osoittaa, että nuo palkinnot eivät tarkoita s-t.'

Se oli kolmannen käyttäjän vuoro. Ozark-näyttelijän Tom Pelphreyn snubbing on 'kansallinen skandaali'.