Tom Cruisen hampaat ennen ja jälkeen: Kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän muuttuva ulkonäkö

Muunnos

WPR

On vaikea olla ajattelematta Tom Cruisen kuuluisaa virnettä, kun näet tuollaisen suuren, valkoisen hymyn. Saatat yllättyä kuullessani, että yhdellä Hollywoodin kuuluisimmista näyttelijöistä ei ole aina ollut sitä miljoonan dollarin mukia. Monet julkkikset ovat valkaiseneet hampaansa kosmeettisen hammaslääkärin toimesta, mukaan lukien Tom Cruise.

Uransa alkuvaiheessa Cruise teki oikean päätöksen käydessään läpi kosmeettisia hammashoitoja. Jos hänellä ei olisi hänen allekirjoituksiaan, et ehkä tunnista häntä. Näyttelijöille, laulajille, poliitikoille ja jopa urheilijoille on tärkeää, että heillä on kauniit hampaat.

1980-luvulta lähtien Tom Cruise, erinomainen amerikkalainen näyttelijä, on hallinnut valkokankaita. Ja hänen lahjakkuutensa on pysynyt samana koko hänen uransa. Toisaalta Tom Cruisen helmivalkoiset ovat kaikkea muuta kuin. Usein Oscar-ehdokkuuden saaneen näyttelijän tavaramerkkivirne oli tuttu nimi. Jopa Tom Cruisen tavaramerkkihymy, joka on kasvanut yhdeksi hänen rakkaimmista piirteistä, alkoi yksinkertaisena virnistyksenä.

Tom Cruisella on yksi Hollywoodin tunnetuimmista nauruista! Tarkempi tarkastelu hänen 'keskihammasta'

Tom Cruisen hampaat ennen ja jälkeen

Jos katsot tarkasti, saatat jäädä huomaamatta Tom Cruisen helmiäisvalkoisia, kun hän hymyilee. Sillä ei ole väliä, onko hän 58-vuotias ja esiintynyt joissakin Hollywoodin suurimmista hittielokuvista, kuten Mission: Impossible – Fallout ja Top Gun. Näyttelijä on edelleen yksi halutuimmista näyttelijöistä.

Huolimatta siitä, kuinka hyvä hän on näyttelijänä, Tom Hanksin 100 watin virne turmelee oudosti sijoittuva hammas. Valokuvien mukaan hänen hampaansa ovat epäsuhteessa muihin kasvoihin. Tomin oikeita etuhampaita on pitkään kutsuttu 'keskihampaiseksi' niiden vinouden vuoksi.

Lue myös: Wendy Williams ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Tomin nykyinen hymy on selvästi seurausta kovasta työstä ja omistautumisesta. Pian sen jälkeen, kun hän erosi Nicole Kidmanista vuonna 2001, hänelle tehtiin oikomishoito ylipurenman ja -virheen korjaamiseksi. Hän esitteli ne ylpeänä punaisella matolla vuoden 2002 Minority Reportin ensi-illassa.

Näyttelijä Jerry Maguire ei ole koskaan pidätellyt kieroa hymyään. Kun Tom näytteli Steve Randlea vuoden 1983 The Outsiders -elokuvassa, Tom poisti tarkoituksella suojuksen lentävän kiekon halkeamasta etuhampaasta. Huolimatta Tomin ilmeisistä hammasongelmista hän ei ole koskaan tuntenut itsetietoisuuttaan niistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Cruisen (@tomcruise) jakama viesti

Geneettisesti omaava taiteilija selittää päätöksensä omaksua uuden seksisymbolin aseman, joka tuli hänen kuuluisuuteensa vuonna 1985. Se ei vaikuta minuun millään tavalla', hän sanoi tuolloin Entertainment Tonightille. Lopulta 'Minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa.' 'Olen rehellisesti iloinen, että niin monet ihmiset arvostavat työtäni.'

Mitä vikaa Tom Cruisen hymyssä oli?

Tom Cruisen hymy oli kaukana täydellisestä. Kosmeettista hammashoitoa ei vielä suoritettu Cruisen hampaille, kun hän alun perin tuli tunnetuksi. Hän hymyili vinossa, koska yksi hänen etuhammistaan ​​työntyi ulos hänen suustaan. On kuin hänen ylempi etuhammas olisi ottanut haltuunsa hänen hammaskaaren keskilinjan.

Time Cruisen hampaat olivat haljenneet ja kohdistuneet väärin. Hänen hymynsä jäi yleensä alle sen, mitä Hollywood oli toivonut.

Lue myös: Tomi Lahren ennen ja jälkeen: Plastiikkakirurgian muutosta tutkittu!

Tarina Tom Cruisen 'Keskihampaan' takana: Kuinka hän korjasi hampaansa?

Tom Cruisen hampaiden oikaiseminen kesti useita vuosia ja paljon hoitoa. Hollywood Smile -menettely ei riittänyt Tom Cruiselle saadakseen hymyn, joka hänellä nyt on. Tom Cruise tarvitsi alun perin housunkannattimet hirveästi vääristyneisiin hampaisiinsa.

Tom Cruisen hampaat ennen ja jälkeen

Tom Cruisen kerrotaan laittaneen keraamiset housunkannattimet hampaisiinsa 40-vuotiaana. Koska niiden väri on usein sovitettu hampaihisi, näkymättömät henkselit ovat käytännössä ennenkuulumattomia näillä vaihtoehdoilla. Se oli kuitenkin vuonna 2002, ja nyt on olemassa ratkaisuja, jos haluat housunkannattimet ilman bulkkisuutta. Vaihtoehtoina ovat näkymättömät henkselit ja henkselit, joita molemmat sukupuolet voivat käyttää.

Tom Cruisen hampaat suoristettiin ja hänen hampaiden keskiviiva palautettiin hammasraudan käytön ansiosta. Mitä tulee esteettiseen hammashoitoon, ensimmäinen askel on lähes yleensä hammasraudat. Kun hampaasi on kohdistettu oikein, pienet kosmeettiset muutokset hymyssäsi ovat paljon helpompia. Suora virne tekee muista suussa olevista anatomisista poikkeavuuksista selvempiä, joten valitse Hollywood Smile.

Vaikka aikuisten hammasraudat ovat äärimmäisen yleisiä, monet ihmiset ajattelevat, että Tom Cruise oli liian vanha hammasrauduille, kun hänellä oli ne.