Tom Cruise ja ystävät osallistuvat Rolling Stones -konserttiin Lontoon Hyde Parkissa

Julkkis

WPR

Rolling Stones -konsertissa Lontoossa, johon hän osallistui huoneesta, jonka hän jakoi ystävien kanssa, Tom Cruisen nähtiin pääsevän siihen.

Sunnuntaina 26. kesäkuuta yhtyeen Hyde Parkissa esiintymisen aikana 59-vuotias Top Gun -näyttelijä nähtiin pitävän hauskaa ja tanssimassa kirjailija Christopher McQuarrien ja pukusuunnittelijan kanssa. Helen McQuarrie AEG VIP Suitessa.

Kun hän otti esityksen, Cruise keskusteli useiden lähellä olevien yleisön kanssa. Yhdessä vaiheessa hän virnisti leveästi puhuessaan edessään olevan henkilön kanssa.

On kulunut kuukausi Jerry Maguiren näyttelijän viimeisimmästä Top Gun: Maverick -elokuvasta, jonka Christopher käsikirjoitti. Tom 'Iceman' Kazansky ja Pete 'Maverick' Mitchell vastaavasti elokuvassa, Cruise ja hänen edellinen näyttelijänä, Val Kilmer myös palannut.

Tombstone-näyttelijä, 62, huudahti aiemmin tässä kuussa, kuinka suuri ilo oli työskennellä Cruisen kanssa uudelleen yli kolmen vuosikymmenen jälkeen.

62-vuotias Tombstone-tähti kertoi Entertainment Weeklylle: 'Tuntui, ettei aikaa olisi kulunut ollenkaan.' 'Menesimme paljon naurua niin paljon. Todella viihdyttävä ja ainutlaatuinen.

Tom Cruise osallistuu Rolling Stones -konserttiin Suite Photosissa

Huolimatta siitä, että Kilmer tunnusti vuonna 2020, että hän 'ei halunnut' pelata Icemania aluksi, hän suostui välittömästi palaamaan seurantaan. ' Tom Cruise soitti minulle. Heti kun pystyin, sanoin kyllä.

Doors-näyttelijä pohti: ”Olimme kaikki niin nuoria ensimmäisen elokuvan luomisen aikana, mutta silloinkin meidän kaikkien välillä oli erityinen sukulaisuus.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
'90 Day Fiance' -tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverissä New Yorkin osavaltion yläosassa

Minulla on hyviä muistoja molempien Top Gun -elokuvien kuvaamisesta. Jatkamme hauskanpitoa ja tanssimista vielä kauan kuvausten päätyttyä!

Tom Cruise osallistuu Rolling Stones -konserttiin Suite Photosissa

Jotta Cruisen ja Kilmerin jälleennäkeminen olisi ohjaajan mukaan 'aito' ja tunteellinen Joseph Kosinski , sen piti tapahtua näytöllä. Jotta Iceman pääsisi sisälle, sinun oli laadittava suunnitelma. Valerie ja minä tapasimme.

Kuten hän selitti EW:lle tuolloin: 'Hänellä oli käsitys siitä, kuinka Iceman yhdistetään todella luonnollisella tavalla.

Elokuvan kuvaus Kilmerin hahmosta, joka kamppailee sairauden kanssa, joka on tehnyt hänet mykistyneeksi, on heijastus näyttelijän omasta taistelusta kurkkusyöpää vastaan.

Ohjaaja myönsi: 'Sen hetken luominen ja valmistautuminen vei tietysti paljon aikaa.' Minulla oli epäilyksiä sen toimivuudesta.

Asetus on aivan ihana. Ammuimme upeassa kodissa, joka oli puiston yläpuolella Los Angelesissa. Todella hienoa saada Maverick ja Iceman takaisin yhteen ruudulla Valin ja Tomin lisäksi.

Tom Cruise osallistuu Rolling Stones -konserttiin Suite Photosissa

Mitä tulee näyttöön viime kuussa tapahtuneeseen jälleennäkemiseen, Cruise ylisti Heat-näyttelijää ja vahvisti sen.

Vanilla Skyn ​​näyttelijä sanoi cameosta: ”Pidin todella kovasti, jotta hän tekisi elokuvan. ”Se sekvenssi, jossa hän on mukana, on varsin merkittävä, ja voit kertoa, että hänellä on paljon potentiaalia. Se on todella ainutlaatuinen.