Tom Bradyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Tom Bradya pidetään laajalti kaikkien aikojen parhaana pelinrakentajana. Kun hänet valittiin 199. NFL-draftissa vuonna 2000, tämä ei ollut todennäköinen tulos. New England Patriots allekirjoitti Michigan-tuotteen Drew Bledsoen varmuuskopiona. Fox Sportsin kanssa tehdyn oudon sopimuksen jälkeen siitä lisää myöhemmin, tarkastelemme Tom Bradyn nettovarallisuutta vuonna 2022.

Tom Bradyn sairaus

Tänä viikonloppuna tutut kasvot palaavat Foxboroon. Tom Bradyn ääni oli kuitenkin torstai-iltapäivänä toimittajille vieras.

44-vuotias pelinrakentaja piti viikoittaisen lehdistötilaisuutensa Tampassa, ja hänen räikeä äänensä oli heti havaittavissa. Bradyn raspi on ollut päällä ja pois päältä muutaman viime kuukauden ajan, mutta torstai kuulosti sairaimmalta, mitä hän on koskaan ollut.

Bradylta kysyttiin lopulta hänen kurkkuongelmaansa vastattuaan muutamaan kysymykseen.

'Minulla ei ole aavistustakaan. Minulla on ollut pari päivää tällaista. En ole varma, mitä tapahtuu, mutta yritän selvittää sen”, Brady sanoi. 'Mainin, että suuni on väsyneempi kuin käteni. Harkitse sitä.'

Tom Bradyn sairaus

Bradyn ääni oli toimittajan mukaan käheä kesällä.

'Tiedän', Brady vastasi. 'Se ilmestyi uudelleen. Tiedän. Outo. Jotain täytyy olla vähän – en ole varma mitä.'

Myöhemmin, kun häneltä kysyttiin, aikooko hän olla perheensä kanssa Patriotsin ottelussa Foxborossa sunnuntai-iltana, hän vitsaili, että kauden neljän ensimmäisen viikon hektinen vauhti saattoi vaikuttaa hänen tilaansa.

”Paljon – ensimmäiset neljä viikkoa olivat minulle vaikeita. Patriots, kotipeli ja sitten Kalifornia viime viikolla. Joten olen kuin tehnyt vuoden tämän jälkeen ', sanoi Brady. 'Olen kyllästynyt siihen, joten ehkä siksi ääneni ei toimi.'

Brady ilmoitti äskettäin, että hänellä oli positiivinen COVID-19-testi voitettuaan Super Bowlin helmikuussa, mutta hän ei maininnut, että hänen kurkkukipunsa olisi sidottu siihen.

Brady on kuulostanut käheältä ennen tärkeitä pelejä aiemmin. Super Bowl XLIX:ää edeltävinä päivinä hän tunsi olonsa sairaaksi. Hän voitti pelin ja aloitti peliä muuttavan neljänneksen voittaakseen ensimmäisen Super Bowlinsa kymmeneen vuoteen. Joten hän ei todennäköisesti ole kovin huolissaan siitä, kuinka hänen kurkkukipunsa vaikuttaa hänen suoritukseensa Gillette Stadiumilla sunnuntai-iltana.

Lue myös: Linda Burneyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Ura

Tom Bradyn sairaus

Bradya pidetään NFL-draftin historian suurimpana 'varastuksena' hänen myöhäisen valintansa vuoksi. Toisella kaudellaan hänet nimettiin joukkueen aloituspelinrakentajaksi, ja hän pelasi Patriotsissa 20 kautta ja asetti NFL:n ennätyksen useimpiin kauseihin yhden joukkueen pelinrakentajana. Vain kaksi pelinrakentajaa on koskaan voittanut Super Bowlin ensimmäisellä aloituskaudellaan.

Hän on NFL:n historian menestynein pelinrakentaja, koska hän ei ole koskaan kärsinyt tappiosta Patriotsin aloittelijana. Hänellä on eniten divisioonan titteleitä (16) kaikista pelinrakentajista NFL:n historiassa.

Hän johtaa kaikkia NFL-pelaajia pudotuspelivoitoissa ja esiintymisissä ennätyksellä 30–11. Vuodesta 2011 lähtien Brady on ohjannut Patriotsin NFL-ennätyksen kahdeksanteen peräkkäiseen AFC-mestaruusotteluun (ja kaikkiaan 13). Brady on myös valittu 14 Pro Bowliin, mikä on tasan eniten NFL:ssä.

Brady sai pelikiellon kauden 2016 neljän ensimmäisen pelin ajaksi, kun häntä syytettiin jalkapallojen manipuloinnista Deflategate-kiistan aikana. Brady ja Patriots voittivat vielä kaksi Super Bowlia peräkkäin.

Tom Brady ilmoitti lähtevänsä New England Patriotsista liittyäkseen Tampa Bay Buccaneers maaliskuussa 2020. Hän vuokraa Tampassa Derek Jeterin ylellisen mittatilaustyönä rakennetun talon 70 000 dollarilla kuukaudessa.

Lue myös: Kay Mellorin sairaus: Tiedätkö, mikä sairaus Kay Mellorilla oli?

Uudelleenjärjestelyt ja hyväksynnät

Tom Bradyn sairaus

Uudessa Englannissa ollessaan Tom Brady on aina ollut avoin sopimusten uudelleenneuvotteluille. Tämä vapautti ylimääräistä rahaa joukkueelle hankkiakseen uusia mahtavia kykyjä tulevan Hall of Famen pelinrakentajansa ympärille. Tämä on mestaruusajattelu, joka vallitsee organisaatiossa.

Brady suostui muuttamaan 5,75 dollarin palkkansa 950 000 dollariin vuonna 2012. Patriots muutti hänen listabonuksensa allekirjoitusbonukseksi. Tämä vapautti 7,2 miljoonaa dollaria korkkihuonetta. Brady teki seuraavana vuonna kolmivuotisen 27 miljoonan dollarin uusitun sopimuksen.

Vuonna 2014 Patriots voitti neljännen Super Bowlinsa. Brady uusi sopimuksensa vuonna 2016. Tämä oli 41 miljoonan dollarin kahden vuoden sopimus.

Patriotsilla oli varapuolustaja Jimmy Garoppolo San Francisco 49ersille melkein heti, kun kynä osui sivulle. Tämä osoitti joukkueen omistautumista Bradylle hänen korkeasta iästään huolimatta. Brady osoitti välittömästi pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla vuonna 2017 ja ansaitsi kolmannen liigan MVP-voittonsa. Vuosina 2017 ja 2019 Patriots voittaisi viidennen ja kuudennen Super Bowl -mestaruutensa.

Vuoden 2016 kampanja ei ollut kiistaton. Vuoden 2014 pudotuspeleissä Indianapolis Coltsia vastaan ​​Brady ja Patriots joutuivat tutkimaan, koska he käyttivät hieman tyhjennettyjä jalkapalloja. Patriots voitti tämän pelin 45-7.

Brady sai pelikiellon kauden 2016 neljään ensimmäiseen peliin pitkän tutkinnan jälkeen. Sinä vuonna hän menetti 235 294 dollarin korvauksen. Brady allekirjoitti sitten kaksivuotisen, 30 miljoonan dollarin uudelleenjärjestelysopimuksen Patriotsin kanssa vuonna 2018. Hänen viimeinen sopimuksensa Patriotsin kanssa oli yksivuotinen, 23 miljoonan dollarin sopimus kaudelle 2019.

Tom Bradyn sairaus

Brady on ansainnut urallaan lähes 275 miljoonaa dollaria. Kentän ulkopuolella Bradylla on paljon tuottoisia suosituksia. Aston Martin , Tag Heuer ja Sam Adams ovat Bradyn uusimpia sponsoreita. Under Armour, Ugg ja Foot Locker ovat Bradyn sponsoreita.

Brady allekirjoitti sopimuksen Under Armourin kanssa vuonna 2010 ja Ugg vuotta myöhemmin. NFL vaatii Bradyn käyttämään Nike Swooshia paidassaan, mutta tavallisesti hän käyttää UA Spine Fierce MC-B:itä.