Tom Brady reagoi pitkäaikaisen joukkuetoverinsa Rob Gronkowskin eläkkeelle

Julkkis

WPR

Tiistaina Rob Gronkowski, nelinkertainen Super Bowlin voittaja ja Tom Bradyn läheinen ystävä, ilmoitti lopettavansa NFL:n.

Tiistaina 44-vuotias Brady kunnioitti Gronkowskia ja heidän yhteistä aikaa ruudukossa.

Monien asioiden joukossa ajattelen, kun ajattelen @ gronk ovat joukkuetoveri, kaveri ja veli.

Hänen mielestään kukaan ei ole koskaan personoinut käsitettä 'kaikkensa kentällä' kuin Rob. Ei väliä kuinka monta ihmistä laitoit hänen eteensä, hän aikoi päästä sinne lopulta.

New England Patriots ja Tampa Bay Buccaneers voittivat keskenään neljä Super Bowlia 11-vuotisen yhteisen joukkuetoverinsa aikana. Kun he eivät pelanneet kentällä, he loivat kestävän siteen.

Tom Brady reagoi pitkäaikaisen joukkuetoverinsa Rob Gronkowskin eläkkeelle

On vielä tärkeämpää tietää, kuka hän oli, kun hän ei pelannut, Brady sanoi Instagramissa. ”Joskus hän oli hyvin keskittynyt, mutta silti hänellä oli myös hauskaa. Jokaisen NFL-pelaajan fantasia toteutui, kun Gronk liittyi heidän joukkueeseensa. Yhdessä tekemämme asiat saavat minut ylpeäksi, mutta olen vieläkin innoissani tulevaisuudesta. Onnittelut, Gronk!”

Gronkowskille ei ole vieras eläkkeelle jääminen; tämän vuoden maaliskuussa hän ilmoitti jäävänsä NFL:stä, mutta palasi seuraavan vuoden huhtikuussa liittyäkseen Bradyyn Buccaneersissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Bradyn (@tombrady) jakama viesti

Tästä huolimatta Gronkowskin agentti Drew Rosenhaus sanoi ESPN:n haastattelussa, ettei hän usko, että Brady-Gronkowskin aikakausi on vielä ohi.

Rosenhausin mukaan 'En yllättäisi minua, jos Tom Brady soittaisi hänelle ja Rob vastaisi puhelimeen.'

Hänen mielestään 'En olisi järkyttynyt, jos Rob palaisi kauden aikana tai ensi kaudella', hän jatkoi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mitä tulee Gronkowskin eläkkeelle, 33-vuotias näytti olevan vakava äskettäisessä sosiaalisessa mediassa.

Hän lähetti sähköpostia joukkuetoverilleen Leonard Fournetelle 15. toukokuuta: 'Edustan sinulle 7-paidan katsomossa', Gronkowski vihjasi todennäköiseen eläkkeelle jäämiseensä.

Se oli tunteellinen eropuhe Gronkowskilta, jossa hän kiitti joukkuetovereitaan, valmentajiaan ja fanejaan heidän tuestaan ​​NFL-uransa aikana ja sanoi sitten jättävänsä urheilun tällä kertaa tietäen, että hän oli antanut sen 'kaiken'.