Tom Brady Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Kuinka täynnä on Tom Brady, äskettäin henkiin herännyt NFL:n pelinrakentaja? Toisin sanoen Bradyn nettovarallisuus on niin valtava, että Tampa Bayn 'Bucks' saatetaan nimetä uudelleen hänen mukaansa.

Brady voitti 10. Super Bowl -ottelunsa vuonna 2021 kypsässä iässä 43-vuotiaana, ja monet NFL-analyytikot sanoivat hänen tuona vuonna hänen kauden jälkeisen suorituksensa kaikkien aikojen näyttävimmäksi. Sitten sunnuntaina 23. tammikuuta 2022 Brady's Buccaneers hävisi pudotuspelin Los Angeles Ramsille 30-27. 44-vuotias Brady ilmoitti jäävänsä eläkkeelle muutamaa päivää myöhemmin Instagramissa.

Hän on palannut! Brady totesi aiemmin, että hän voisi nähdä itsensä pelaavan 45-vuotiaaksi asti, ja näyttää siltä, ​​​​että hän tulee: Hän ilmoitti paluustaan ​​Buccaneersiin 13. maaliskuuta 2022 NFL-kaudelle 2022-23.

Tiedämme kaikki, että hänen saavutuksensa kentällä ovat samat kuin hänen kentällä saavutetut saavutukset. Jatka lukemista saadaksesi tietää, kuinka paljon rahaa Bradylla on pankissa, miten hän sai ne ja miten hänen omaisuutensa verrataan hänen supermallivaimonsa Gisele Bündchenin omaisuuteen.

Tom Bradyn varhainen elämä

Tom Bradyn nettoarvo

Tom Brady syntyi San Mateossa Kaliforniassa 3. elokuuta 1977 urheilua rakastavaan perheeseen. Galynnilla ja Thomas Bradylla on vain yksi lapsi, ja hän on heidän neljäs lapsi. Nancy, Julie ja Maureen ovat kolme hänen vanhempaa sisartaan. Hän varttui katolisessa taloudessa. Hän kävi nuorempana perheensä kanssa 49ers-peleissä.

Joe Montana oli hänen sankarinsa. Hän varttui Lakersin ja Celticsin kannattajana. Nuorena hän osallistui jalkapalloleirille College of San Mateossa, jossa tuleva NFL:n pelinrakentaja Tony Graziani toimi hänen neuvonantajanaan ja opetti häntä heittämään jalkapalloa.

Brady pelasi jalkapalloa, pesäpalloa ja koripalloa Junipero Serra High Schoolissa San Mateossa, josta hän valmistui vuonna 1995. Lukion nuoremman vuoden aikana hänet nimettiin joukkueensa aloituspelinrakentajaksi. Hän valmisteli kohokohtaelokuvia ja lähetti ne oppilaitoksille, joihin hän aikoi osallistua lukiovuotensa aikana.

Urheilijoiden rekrytointi yliopistossa oli huomattavasti erilaista 1990-luvun puolivälissä ja loppupuolella. Bradyä pidettäisiin neljän tähden rekrytoituna, jos hän valmistuisi lukiosta nyt. Vuonna 1995 nämä sijoitukset jätettiin suurelta osin huomiotta. Cal, UCLA, USC, Michigan ja Illinois olivat Brady harkitsemien korkeakoulujen joukossa.

Montreal Expos valitsi Bradyn vuoden 1995 MLB-draftin 18. kierroksella. Brady sitoutui Michiganin yliopistoon pelaamaan yliopistojalkapalloa.

Brady vietti kaksi ensimmäistä vuottaan yliopistossa tulevan NFL:n pelinrakentajan Brian Griesen varapelinrakentajana. Bradylla oli vaikeuksia päästä kentälle. Kauden 1998 ja 1999 aikana hän aloitti jokaisen pelin.

Hän teki uudet Wolverinen ennätykset eniten syöttöyrityksiä ja suorituksia kauden aikana ensimmäisen täyden kauden aikana aloittajana. Niistä 25 ottelusta, jotka Brady aloitti, Michigan voitti niistä 20.

Tom Bradyn nettoarvo

Huolimatta erinomaisesta yliopistourastaan, häntä ei valittu luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. New England Patriots valitsi Bradyn 199. sijaksi vuoden 2000 NFL-draftin kuudennessa kierroksella.

Lue myös: Mod Sun Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Tom Bradyn nettoarvo

CelebrityNetWorth.comin mukaan Bradyn nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria vuonna 2022.

Brady ei ole edes perheensä parhaiten ansaitseva jäsen lukemattomista saavutuksistaan ​​​​ja rikkauksistaan ​​​​huolimatta. Bündchen, jonka arvo on 400 miljoonaa dollaria, on tämän palkinnon saaja.

Kaiken kaikkiaan he ovat molemmat melko varakkaita, ja keskustelu siitä, kumpi tienaa enemmän, on hieman hauskaa, kun he molemmat ansaitsevat niin paljon. Brady näyttää olevan kotitalouden toiseksi eniten ansaitseva tuottoisasta Fox-sopimuksestaan ​​huolimatta.

Nettoarvo vuonna 2022 250 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2021 235 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2020 229 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2019 200 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2018 180 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2017 170 miljoonaa dollaria

Tom Bradyn ura

Tom Brady oli neljäs Howard ja Karen Bradyn kesällä 1977 San Mateossa Kaliforniassa syntyneistä neljästä lapsesta. Hän on vanhin kolmesta veljestä ja sisaruksesta. Tomin kasvatti katolilaisena hänen irlantilainen isänsä sekä saksalainen, norjalainen ja ruotsalainen äiti.

Hän aloitti urheilun Candlestick Parkissa San Franciscossa ollessaan noin kolmevuotias. Kun hän oli kolmevuotias, hän tapasi pelinrakentajan Joe Montana ja on ollut hänen valtava fani siitä lähtien. Hän pelasi ensimmäisen kerran NFC-mestaruuden ollessaan neljävuotias, vuonna 1981. Tom Brady oppi heittämään jalkapalloa San Mateo Collegen jalkapalloleirillä ollessaan Tony Grazianin lapsi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Bradyn (@tombrady) jakama viesti

Brady on työskennellyt useilla aloilla valmistuttuaan Junipero Serra High Schoolista San Mateossa vuonna 1995. Lukiossa hän menestyi pesäpallossa, koripallossa ja jalkapallossa. Padres Junior University -seuralle se oli hänen ensimmäinen aloitus pelinrakentajana.

Lue myös: Ime Udoka Net Worth 2022: Nigerialais-amerikkalaisen entisen koripalloilijan tulot!

Tom Bradyn vaimo

Hän on selvästi paljon enemmän kuin Tom Bradyn vaimo. Gisele Bundchen , kaikkien aikojen menestynein supermalli, on muoti-ikoni. Tom Bradyn ja hänen perheensä toimeentulon suhteen hän on kuitenkin vielä tärkeämpi kuin jalkapallo, koska hän ansaitsee enemmän rahaa kuin hän.

Gisele Bündchenin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 400 miljoonaa dollaria. Brady-Bündchenin perheen arvoksi arvioidaan 650 miljoonaa dollaria, jos kaikki heidän omaisuutensa lasketaan yhteen. Hän on toisaalta puolet tehoparista ja toisaalta kaksi kolmasosaa tehoparista.

Tom Bradyn nettoarvo

Bündchen on ollut osa mallimaailmaa 1990-luvulta lähtien eikä ole koskaan ollut valokeilassa. hänen hallituskautensa maailman parhaiten palkattua mallia kesti 15 vuotta ennen kuin hänet ohitettiin Kendall Jenner Vuonna 2017. Tämä johtuu siitä, että hänen vuoden 2017 palkkansa oli vain 17,5 miljoonaa dollaria, mikä on 43 prosenttia vähemmän kuin hänen vuoden 2016 palkastaan. Tunnetko myötätuntoa hänen ahdingonsa suhteen?

Kuinka hän onnistuu keräämään niin tähtitieteellistä rikkautta? Hyväksynnät. Bündchen ei tee mallia niin usein kuin ennen, mutta kun hän tekee, se on korkealuokkaisille brändeille, kuten Chanelille, ja hän on työskennellyt myös Louis Vuittonin, Calvin Kleinin ja Pantenen kanssa kahden edellisen vuosikymmenen aikana.

Hän on myös käyttänyt mainettaän kehittäessään Ipanema-varvastossuja ja sarjan ihonhoitotuotteita nimeltä Sejaa Pure.