Tokyo Revengers kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Viihde

WPR

Ken Wakuin manga- ja animesarja Tokyo Revengers on vanginnut ihailijoita kaikkialla maailmassa. Sarjan suosio nousi pilviin sen jälkeen, kun se muutettiin animeksi, mikä johti sen fanikunnan huomattavaan kasvuun.

Paljon odotetun Jump Festa 2022 -tapahtuman aikana Tokyo Revengersin fanit toivoivat uutisia sarjan toisesta tuotantokaudesta. Tokyo Revengersin kausi 2 on julkistettu näyttelijöiden ja miehistön suureksi helpotukseksi.

Jump Festa 2022 -tapahtumassa Ken Wakuin suosittu animanga-sarja on uusittu toisella kaudella. Tokyo Revengersin toisen kauden kuvaukset ovat alkaneet, mutta julkaisupäivää ei ole annettu. Ohjelman ensimmäinen kausi kesti noin yhdeksän kuukautta, joten toisen kauden ensi-ilta on heinäkuussa 2022.

Faneille annettiin myös varhainen jouluyllätys, joka oli vilauksen muodossa esityksen toinen tuotantokausi.

Julkaisupäivä:

Tokyo Revengers kausi 2

Toinen kausi ' Tokyo Revengers ” on vain vahvistettu, ja fanit voivat odottaa sen ensi-iltansa vuoden 2022 puolivälissä tai loppupuolella. Ensimmäisen kauden tuotanto oli nopeaa, ja kausi 2 on lähes varmasti jo työn alla, mutta ei vielä tiedossa. Vaikka 'Tokyo Revengers' -elokuvan paluu näyttää olevan varma veto vuodelle 2022, katsojat joutuvat todennäköisesti odottamaan vuoden 2023 alkuun asti nähdäkseen toisen kauden.

Mitkä hahmot palaavat animen toisella tuotantokaudella?

Tokyo Revengers kausi 2

Takemichi Hanagaki, 26-vuotias työtön mies, joka elää kurjaa elämää, on 'Tokyo Revengers' -elokuvan alussa esitelty päähenkilö. Suurin osa juonesta tapahtuu kuitenkin, kun Takemichi on 14-vuotias ja liittyy Tokyo Manji Gangiin, joka tunnetaan usein nimellä Toman. Manjiro Sano, joka tunnetaan paremmin lempinimellään Mikey, on jengin johtaja. Hän on 15-vuotias, jota tyypillisesti seuraa ja suojelee ystävänsä Draken, toinen Tomanin tärkeä jäsen.

Animessa esiintyy monia Tomanin jäseniä, mutta muutamalla korkea-arvoisella pojilla on suurempi rooli kehittyvässä tarinassa. Siellä on Chifuyu Matsuno, Tomenin ensimmäisen divisioonan apulaiskapteeni, Keisuke Baji, ensimmäisen divisioonan kapteeni, Takashi Mitsuya, toisen divisioonan kapteeni, ja muita aktiivisia jäseniä, kuten Atsushi Sendo, Makoto Suzuki ja Kazushi Yamagishi.

Lue myös: Ginny & Georgia kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Mistä Tokyo Revengersin toinen tuotantokausi tulee olemaan?

Tokyo Revengers kausi 2

Takemichi on 26-vuotias, kun 'Tokyo Revengers' alkaa, eikä hänellä ole juuri mitään tekemistä, kunnes hän saa selville, että Tokyo Manji -jengi tappoi hänen entisen tyttöystävänsä Hinata Tachibanan ja tämän nuoremman veljen.

Takemichi on onneton, mutta hän saa mahdollisuuden muuttaa kaiken, kun hänet heitetään ajassa 12 vuotta taaksepäin.

Kun Takemichi palaa nykyiseen päivään, hän käyttää tätä tilaisuutta varoittaakseen Hinataa, että tämä on edelleen elossa. Valitettavasti hänen toimintansa on johtanut odottamattomiin lisävaikutuksiin.

Siitä lähtien Takemichi voi matkustaa edestakaisin nykyajan ja 12 vuoden takaisen välillä ja tekee kaikkensa vahvistaakseen vaikutusvaltaansa Tomaniin ja välttääkseen sarjan tappavia tapahtumia. Takemichi puolestaan ​​on selvästi poissa syvyydestään, ja jengi on arvaamaton ja petollinen.

Ensimmäisen kauden lopussa Takemichi saa tietää, että hänet on valittu ykkösdivisioonan johtoon, mikä on loistava uutinen, mutta katsojalle jää dramaattinen käänne, joka asettaa Takemichin hengen vaaraan. Vaikka on turvallista olettaa, että Takemichi ei ole kuollut, kausi 2 jatkuu aivan varmasti siitä, mihin kausi 1 päättyi, ja Takemichi on keskellä vaarallista tilannetta, johon liittyy muita jengin jäseniä.

Lue myös: Chi-kausi 5: Yksityiskohdat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt!

Traileri:

1. kauden arvio:

Huolimatta siitä, että Crunchyroll ei julkaise simulcast-nimikkeiden katsojalukuja, on helppo nähdä, kuinka suosittu Toman on kaikkialla maailmassa. Tokyo Revengersin kausi 1 on saanut lähes 337 000 arviota MyAnimeListissä, mikä antaa uskomattoman arvosanan 8,25/10.