Toistuva esitys 'Bikini Baby' -elokuvasta retrospektiivi Britney Spearsin kuumimmista bikinilaukauksista

Elämäntapa

WPR

Britney Spears on ollut valokeilassa jo jonkin aikaa, mutta aina kun hän pukeutuu bikineihin, hän onnistuu aina nousemaan otsikoihin.

Vuosien varrella hän on julkaissut Instagramiin useita kuvia ja videoita, joissa hän esittelee värikkäitä uimapukujaan.

Maaliskuussa 2022 Britney julkaisi kuvan itsestään uimassa turmeltumattomassa vedessä, jossa oli teksti 'Sano hei saaliilleni' ja persikka-emoji.

Katso tämä postaus Instagramissa

Britney Spearsin (@britneyspears) jakama viesti

Hän liittyi The All-New Mickey Mouse Clubin näyttelijöihin ollessaan vain 11-vuotias ja esiintyi tulevien supertähtien, kuten Justin Timberlake ja Christina Aguilera.

Lähetettyään demonauhansa kolmelle levy-yhtiölle vuonna 1997 Britney teki lopulta kehityssopimuksen Jive Recordsin kanssa neljä vuotta myöhemmin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Britney Spearsin (@britneyspears) jakama viesti

Lue myös: You Tuber Tana Mongeaun seksikkäimmät bikinikuvat

Tietojen mukaan Jive A&R:n johtaja Steve Lunt ilmoitti John Seabrook että hänen demonauhansa oli 'väärässä avaimessa' vuoden 2015 The Song Machine -kirjaan, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti joidenkin historian suurimpien kappaleiden takana oleva luova prosessi.

Steve toisaalta löysi Britneyn laulutyylistä jotain rakastavaa ja kiehtovaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Britney Spearsin (@britneyspears) jakama viesti

'Britney teki Toni Braxtonin vaikutelman, mutta hänen äänensä ei vain voinut mennä niin matalaksi. Steve kommentoi kirjassa, että siinä oli osia, jotka kuulostivat 'melko kamalalta'.

Kuitenkin 'hänen äänensä tyttömäisessä äänessä oli jotain uskomattoman viehättävää, kun hän nosti sen korkealle.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Britney Spearsin (@britneyspears) jakama viesti

Lisäksi Jeff Fenster, Jiven A&R:n entinen varatoimitusjohtaja, kertoi Rolling Stonelle vuonna 1999 Britneyn koe-esiintymisestä: 'On todella harvinaista kuulla tuon ikäistä henkilöä, joka pystyy välittämään tunnepitoista sisältöä ja kaupallista vetovoimaa.'

Lue myös: Enemmän erilaisia ​​uima-asuja kuin 'love Island' Katso joitain Sarah Hylandin seksikkäimmistä bikinikuvauksista

Inspiraatio tai 'tiikerin silmä' on ratkaisevan tärkeä jokaiselle luovalle henkilölle. Kyllä, Britney Spearsillä oli se.

Toistuva esitys

Muutettuaan New Yorkiin ja allekirjoitettuaan sopimuksen Jive Recordsin kanssa Britney julkaisi…Baby One More Time (1999) ja Hups! Sekä Britney Spearsin debyyttialbumi In the Zone että hänen toinen Britney Spears: I Did It Again (2000) nousi platinalle, mikä teki Britney Spears kaikkien aikojen myydyin nuori artisti.

Britney on ansainnut oikeuden viettää niin paljon aikaa kuin haluaa bikineissä pitkän ja menestyksekkään uransa ansiosta.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR