Toimiiko Tom Holland uutena lääkärinä? Aprillivitsi pettyi Doctor Whon faneihin!

Viihde

WPR

Doctor Who on brittiläinen tieteiskirjallisuustelevisio-ohjelma, jota on esitetty BBC:ssä vuodesta 1963. Tohtori, maan ulkopuolinen, joka vaikuttaa ihmiseltä, on aikamatkustaja, jonka hyökkäyksiä seurataan televisiosarjoissa.

Jodie Whittakerista tuli ensimmäinen naislääkäri televisiossa vuonna 2017 ja yksi kolmestatoista näyttelijästä, joka otti roolin William Hartnellin debyyttinsä jälkeen. Ohjelman kerronta sisältää toimijoiden vaihdon ajatuksen mukaisesti uudestisyntymisestä uuteen muotoon.

Studion kerrotaan pyrkivän elvyttämään ohjelmaa, ja Tom Holland on heidän paras valintansa esittämään The Doctoria DoctorWhotvin mukaan. Studion virallisella lehdistötiedotteella verkkosivusto välitti uutisen.

Tom Holland ja tämä uutinen alkoivat nousta sosiaalisessa mediassa pian sen jälkeen. Kun uutinen julkaistiin, fanit olivat innoissaan, koska he pääsivät vihdoin katsomaan suosikkinäyttelijäänsä Doctor Who -elokuvassa.

Uusi lääkäri, joka: Tom Holland

Kuka on uusi lääkäri, Tom Holland

Vaikka kepponen aikakausi on kulunut jo kauan sitten, monia kuuluisimmista temppuista jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Walkersin uuden 'Sandwich Crisps' -tuotteen ja Deliveroon ilmoituksen, että kaikki ananaspizzat kielletään, lisäksi on muitakin äskettäisiä ilmoituksia.

Monien pettymykseksi paljastettiin, että Tom Hollandin väitetty nimitys uudeksi Doctor Whoksi oli julma aprillipila.

Lue lisää: Daredevil-kausi 4 VAHVISTETTU! Charlie Cox palaa She-Hulk Hulk Cameon jälkeen!

Spider-Mania näyttelevä Tom Holland julkistettiin uudeksi Doctor Whoksi 1. huhtikuuta.

Kaikki alkoi DoctorWhoTV-verkkosivustolle lähetetystä väärästä uutisesta, joka sisältää päivityksiä brittiläiseen tieteiskirjallisuusohjelmaan.

Se annetaan pois noissa valehaastatteluissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tom Hollandin (@tomholland2013) jakama viesti

Tarina näytti todella uskottavalta ja oli Googlen huipulla, ja se oli melko vakuuttava. ennen kuin luet sen.

Jos et jo tiennyt, että koko tilanne oli huijausta, valehaastattelut olivat ehdottomasti lahja.

Olen todella innoissani siitä, että saan ripustaa verkkoslingerini ja ottaa äänen, Tom Holland kertoi DoctorWhoTV:lle. En malta odottaa, että pääsen johdattamaan kokonaan uutta sukupolvea tälle kiehtovalle matkalle ajassa ja tilassa. Pian ryhdyn toimiin!

Kuka on uusi lääkäri, Tom Holland

Webslingers? Sonicin valinta? Toimiiko voimalla? Haastattelussa suuria uutisia varten Tom ei todellakaan tekisi näitä korvia sanaleikkejä.

Lue lisää: Invincible kausi 2: DC & Marvel Rival julkaisupäivä, spoilerit ja päivitykset!

On myös raportoitu, että David Tennant vastasi: 'Kyllä, se on totta. Aivan kuten huhut viittasivat, olen itse asiassa täällä tätä viimeistä hurraaa varten. 'En todellakaan pelaa kaveria', Andrew Garfield selvensi edelleen.

Vaikka koko juttu on valhetta, se onnistui huijaamaan monia sosiaalisen median käyttäjiä, joista monet uskoivat Tom Hollandin korvaavan nykyisen Doctor Whon.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR