Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä

Julkkis

WPR

He saattavat viettää loppuelämänsä kaltereiden takana, jos petoksen enimmäisrangaistus määrätään Todd Chrisleylle ja Julie Chrisleylle. Kaikki syytteet todettiin syyllisiksi tiistaina 7. kesäkuuta, ja entisiä reality-tähtiä uhkaa jopa 30 vuoden vankeustuomio. Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, milloin heidät tuomitaan.

Syyttäjät syyttivät Toddia pankkipetoksesta ja veronkierrosta osana salaliittoa pankkipetosten tekemiseksi. Insiderin mukaan Julie, 49, todettiin syylliseksi pankkipetoksen salaliittoon, pankkipetokseen, salaliittoon Yhdysvaltojen huijaamiseksi, veropetokseen ja pankkipetokseen.

Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio

Parin vapauttamiseen nykyisestä joukkovelkakirjalainasta liittyi useita rajoituksia. Seuratakseen heidän olinpaikkaansa In Touch vastaanotti oikeuden asiakirjoja, joissa tämä kerrottiin Todd ja Julie pakotettiin osallistumaan 'paikannusvalvontaohjelmaan'.

Osana tuomiota pariskunta määrättiin myös osallistumaan kotisäilöön ja 'noudattamaan kaikkia sääntöjä, joihin kuuluu elektronisten valvontalaitteiden tai muun sijainnin varmistusmenetelmän käyttö'.

Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio

Heidän kahden kotiaresti rajoittuu 'työhön, koulutukseen ja uskonnollisiin palveluihin' sekä kaikkiin tarvittaviin lääketieteellisiin tai mielenterveyshuoltoihin, asianajajakäynteihin ja oikeudenkäyntiin. Joka kerta, kun he käyttävät yli 1 000 dollaria, pariskunta on velvollinen kertomaan koeajan valvojalleen.

Toddia ja Juliea syytettiin 30 miljoonan dollarin laittomien pankkilainojen hankkimisesta ylellisestä elämäntyylistään, joka dokumentoitiin amerikkalaisessa tosi-tv-ohjelmassa Chrisley Knows Best. Syyttäjän mukaan pariskunta ei maksanut verojaan vuosina 2008–2016.

Atlantassa nostettiin liittovaltion veronkiertoa koskeva syyte Chrisleyitä vastaan ​​vuonna 2019, mutta perhe piti syyttömyyttään väittäen, että joku muu oli vastuussa heidän asioistaan.

Heidät molemmat todettiin syyllisiksi kuudessa syytteessä, mukaan lukien pankkipetokset, yksi syyte salaliitosta pankkipetosten tekemiseksi, yksi syyte salaliitosta Yhdysvaltojen huijaamiseksi ja yksi syyte veropetoksesta oikeudenkäynnissä. Yhdestä sähköpetoksesta ja yhdestä oikeudenkäynnin estämisestä nostettiin syyte Julie . Muita syytöksiä ovat luottotietojen ja pankkitietojen valmistaminen asunnon saamiseksi, minkä hän kiistää.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Todd ja Julie tuomittiin kotiarestiin tuomion jälkeen. Havaittiin, että Chase jätti ruokaostokset 14. kesäkuuta, kun Grayson pesi autonsa talon ulkopuolella 13. kesäkuuta parin vanhimman pojan Chasen mukaan.

Nic Kerdiles , heidän tyttärensä Savannahin jatkuva poikaystävä, saapui 14. kesäkuuta vierailulle.

Fanit ovat pohtineet syyllisen tuomion julkistamisen jälkeen, mitä tapahtuisi Toddin ja Julien kahdelle lapselle, Graysonille, 16, ja tyttärentytärlle Chloelle, 9, jotka ovat edelleen huostassa.