Toby Sheldon ennen ja jälkeen: Toby Sheldonin väitetty plastiikkakirurgia paljastettiin

Muunnos

WPR

Tony Sheldon on tunnettu australialainen näyttelijä, joka syntyi 26. elokuuta 1961.

Vuodesta 1999 vuoteen 2008 hän johti TWU NSW:n haaraa ja vuodesta 2006 lähtien hän on toiminut TWU:n kansallissihteerinä. Sheldonia syytettiin vuonna 2008 työnantajaliittojen yhteisen koulutusrahaston johtamisesta. Asiantuntijapalveluyritys Deloitten tekemässä tutkimuksessa todettiin, että rahaston hallinnosta puuttui hallintorakenteet, jotka olisi pitänyt olla olemassa, jotta se olisi voinut erottaa oikeudellisesti TWU:sta.

Varhaiselämä ja lapsuus

Toby Randall syntyi 6. elokuuta 2001 Yhdysvalloissa. Hän syntyi ja kasvoi Northamptonissa Englannissa. Hän on britti, vaikka hänen etnisensä on epävarma.

Toby Sheldon ennen ja jälkeen

Hän on 19-vuotias ja syntynyt Leijonan horoskoopin alla. Luke, hänen vanhempi veljensä, ja William, hänen nuorempi veljensä, ovat hänen sisaruksiaan. Ne ovat esiintyneet hänen videoissaan. Barrie Randall on hänen isänsä nimi. Hänen koulutuspätevyytensä ei ole tiedossa.

Lue myös: Lana Del Rey ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Toby Sheldon ennen ja jälkeen plastiikkakirurgian

Hänen esimiehensä mukaan Toby Sheldon , Justin Bieber -superfani, joka käytti yli 100 000 dollaria plastiikkakirurgiaan näyttääkseen poplaulajalta, on kuollut.

Los Angelesin poliisilaitoksen mukaan 35-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka käytti taiteilijanimellä Tobias Strebel, oli kadonnut 18. elokuuta lähtien.

Sheldon nähtiin viimeksi klo 18. 17. elokuuta Hollywoodin alueella viranomaisten mukaan.

TMZ:n mukaan Sheldonin ruumis löydettiin Motel 6:sta San Fernandon laaksossa perjantaina; LAPD ei ole vielä vahvistanut, että ruumis on Sheldonin.

Sivuston mukaan huoneesta löydettiin huumeita, mutta Sheldonin kuolinsyy ei ollut tiedossa.

Sheldonin katoaminen oli mahdollisesti sidottu eroon hänen rakastajansa kanssa, E! Uutiset. E!:n mukaan poliisi ei pitänyt tapausta epäilyttävänä.

Mediassa Bieberin 'tahallisen kaltaiseksi' kutsuma muusikko vietti viisi vuotta mallintamalla itseään nuoremman, pitempitukkaisen Bieberin mukaan. Vuonna 2014 hän esiintyi TLC:n 'My Strange Addiction' ja E'Botched', plastiikkakirurgian dokumenttisarjassa.

Toby Sheldon ennen ja jälkeen

'Se, mikä veti minut Bieberiin, oli koko paketti: täyteläiset posket, täyteläiset temppelit, kirkkaat avoimet silmät, täyteläiset huulet ja kasvojen kehystys', Sheldon sanoi 'Botchedissa'.

Hänen esimiehensä, Gina Rodriguez , kuvaili häntä 'ihanaksi, ystävälliseksi ja lempeäksi hengeksi, joka oli omistautunut ja innostunut musiikilleen ja liiketoiminnalleen' torstaina.

'Häntä kohti heitetyistä silmuista ja nuolista huolimatta hänellä oli aina pää pystyssä, hän kohteli kaikkia kunnioittavasti ja säteili lämpöä ja valoa, joka sai kaikki ympärillään hymyilemään', hän sanoi. 'Hänen todellinen lahjakkuus ja intohimonsa laulujen kirjoittamiseen loistivat kaikessa, mitä hän saavutti.'

Lue myös: Courteney Cox ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Työelämä

Toby on rakastanut musiikkia pienestä pitäen. Hän on aina halunnut muusikoksi. Makuuhuoneessaan hän alkoi coveroida suosittuja kappaleita vuonna 2013.

Myöhemmin hän loi Vine-tilin ja alkoi jakaa kannet siellä. Vuodessa hän oli kerännyt alustalla yli miljoona seuraajaa. Vinellä oli huipussaan 1,4 miljoonaa seuraajaa.

Ennen Vinen kuolemaa vuoden 2017 alussa hän oli julkaissut musiikkivideoitaan sekä sovelluksessa että YouTubessa. Sen sulkemisen jälkeen YouTubesta tuli hänen ainoa vaihtoehtonsa videoiden jakamiseen. Vaikka hänellä on tilit Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, hän käyttää niitä vain ilmoitusten tekemiseen tai kuvien julkaisemiseen.

Toby Sheldon ennen ja jälkeen

Lokakuun 12. päivänä 2013 hän loi YouTube-tilin, ja kaksi kuukautta myöhemmin, joulukuussa, hän latasi ensimmäisen videonsa. Video, jonka otsikko on 'Favorite Vines That I Have Made – Toby Randall', ladattiin sen jälkeen, kun hän oli jo vakiinnuttanut asemansa Vine-julkkisena. Hänen kanavansa kasvoi nopeasti ajan myötä, varsinkin Vinen sulkemisen jälkeen. Hänet kutsuttiin esiintymään DigiFest UK:ssa vuonna 2014.

Lisäksi Roc Nation otti häneen ensimmäisen kerran yhteyttä vuonna 2014. Syyskuussa hän matkusti Lontooseen tapaamaan levy-yhtiön johtajia, ja hänelle kerrottiin, että he haluaisivat työskennellä hänen kanssaan. Se yllätti hänet, koska hän ei odottanut siitä mitään vakavaa. Lopulta hän allekirjoitti sopimuksen Roc Nationin kanssa vuonna 2017.

Vuonna 2016 hän julkaisi alkuperäisen singlen nimeltä 'Misfits'. 'Landslide' piti olla hänen ensimmäinen singlensä Roc Nationin kanssa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Hänelle kuitenkin kerrottiin, että hanketta ei edistetä.

Hän oli masentunut, kunnes hän sai tietää, että kappale äänitettäisiin ja se DJ Khaled olisi mukana projektissa.

Elokuva 'Maanvyörymä' julkaistiin vuonna 2017 ja sai positiivisia arvosteluja. Hänen debyyttinäytelmänsä One julkaistiin elokuussa 2017. Se sisältää myös kappaleet Hold Me Down ja House Party sekä Landslide. Vuonna 2019 hän aikoi julkaista seuraavan projektinsa. Nauhoitus alkoi viime vuoden lokakuussa.

Lue myös: Taylor Lautner ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Yksityiselämä

Toby Sheldon ennen ja jälkeen

Tämä lahjakas nuori nainen ei ole koskaan seurustellut julkisesti kenenkään kanssa. Lisäksi hän on pitänyt henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä. Hän on saattanut seurustella muiden kanssa aiemmin, mutta hän ei ole koskaan puhunut siitä.

Hänellä on tarpeeksi aikaa löytää todellinen rakkaus ja sitoutua siihen. Hän keskittyy tällä hetkellä laulajauraansa ja sosiaalisen median uraansa. Tämä merkittävä henkilö on pitänyt julkisen kuvansa puhtaana ja tahrattomana.