Toby Keith ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Muunnos

WPR

Botox-injektiot ja kasvojen kohotus kuuluvat Toby Keithin plastiikkakirurgian toimenpiteisiin. Katso kantrilaulajan ennen ja jälkeen kuvia.

Toby Keith, kantritaiteilija, on antanut valtavan panoksen musiikkiteollisuuteen. Vuonna 1993 hänen oma debyyttialbuminsa julistettiin platinaksi.

Keith kirjoitti Courtesy of the Red, White and Blue (The Angry American) vastauksena 9/11 julmuuksiin, jotka koskettivat sotilaita.

Toby puolestaan ​​riiteli kantriartisti Natalie Mainesin kanssa erimielisyyttä aiheuttavasta kappaleesta. Keith on tehnyt yhteistyötä maan jättiläisten kanssa, kuten Willie Nelson , lisäksi hänen riitaan Mainesin kanssa.

Vuonna 2008 hän kokeili näyttelemistä tuottaessaan useita suosittuja kappaleita. 19. tammikuuta 2017 Keith esiintyi Donald Trumpin avajaisia ​​edeltävässä konsertissa Lincoln Memorialissa.

Toby Keith on viime aikoina ollut Internetin plastiikkakirurgiahuhujen kohteena. Onko hän todellakin käynyt leikkauksessa? Katsotaan mitä voimme selvittää.

Lue myös: Lana Del Rey ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Toby Keithin plastiikkakirurgia sisältää Botox-injektiot ja kasvojenkohotuksen

Toby Keith Ennen ja jälkeen

Toby Keith, kuten monet muutkin muusikot, on tullut fanien keskuudessa plastiikkakirurgiahuhujen kohteeksi varsinkin heidän vanhetessaan.

Keithin tiedetään käyneen uransa aikana monia plastiikkakirurgisia hoitoja, mutta hän ei koskaan myöntänyt siihen.

Tämän seurauksena Weight & Skin -asiantuntijamme tutkivat Keithin kosmeettisia päivityksiä vertaamalla hänen ennen ja jälkeen tehtyjä muutoksia.

Kattavan tutkimuksen jälkeen olemme varmoja, että Toby Keith, 60, on läpikäynyt Botox-injektion ja ainakin kasvojenkohotuksen. Vaikka on olemassa suuri mahdollisuus, että maalaistaiteilija on käynyt enemmän kosmeettisia toimenpiteitä, emme voi vahvistaa tai kiistää sitä tällä hetkellä.

Hänelle tehtiin sappirakkoleikkaus noin vuosikymmen sitten, ja hänen oli peruttava esitykset. Keith joutui leikkaukseen 30. heinäkuuta 2012, kun hän oli kärsinyt äärimmäisestä epämukavuudesta tuntemattoman ajan Got Countryn mukaan.

Taiteilija joutui siirtämään uudelleen esitystään 2. elokuuta Fort McCoyssa, joka oli alun perin asetettu 2. elokuuta. Keith palasi tien päälle seuraavana päivänä, ja se oli vain vähäinen terveysongelma.

Lue myös: Cardi B -hampaat ennen ja jälkeen: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Toby Keith sanoo, että John Prine opetti hänet olemaan peloton

Toby Keith Ennen ja jälkeen

Tunnetulla country-folk-laulaja-lauluntekijällä John Prinellä on suuri fanikunta. Hänen viimeisessä videossaan 'Minä muistan kaiken' Bill Murray , Eric Church, Sturgill Simpson ja kaikki hänelle onnittelukortit lähettäneet mainittiin. Toby Keith, countrytaiteilija, on yksi Prinen monista faneista.

Prinen kuoltua huhtikuussa 2020 COVID-19-ongelmien seurauksena Keith tajusi, että hän halusi osoittaa kunnioitusta hänelle. Hän saavuttaa tämän uudella albumillaan, Peso in My Pocket, esittämällä John Prinen 'Take a Look at My Heart'.

The Missing Years, Prinen vuoden 1991 albumi, sisälsi kappaleen ensimmäistä kertaa. Tämän version laulun esitti Bruce Springsteen.

Keith esiintyi äskettäin Taste of Country Nights -radio-ohjelmassa kertoen juontaja Evan Paulille, ettei laulu ollut hänelle tuttu, mutta kuultuaan sen soittolistalta lenkillä, hän päätti peittää lyyrisen aarteen tunnetumman aarteen sijaan. klassikko.

Prinen lyyrinen loisto yhdistyy Keithin instrumentaalitaitoon 'antaa sen repiä', minkä hän kiittää Prinen kunniaksi. Se on sopiva kunnianosoitus lauluntekijälle, joka Keithin mukaan rohkaisi häntä ottamaan riskejä.

Lue myös: Olivia Munn ennen ja jälkeen: Mitä hän teki kasvoilleen?

Toby Keith saa tukea faneilta ja kollegoilta

Toby Keith Ennen ja jälkeen

Uutisten jälkeen hänen työtoverinsa, kannattajansa ja organisaationsa toivottivat hänelle kaikkea hyvää, ennen kuin hän otti vapaata toipuakseen ja levätäkseen.

Ohio State Fairin virallisen Twitter-sivun mukaan 'Ajatuksemme ja rukouksemme ovat kanssamme Toby Keith kun hän taistelee syöpää vastaan ​​rohkeasti.

Liput hänen 28. heinäkuuta järjestettävään #ohiostatefair-tapahtumaan, joka peruttiin, palautetaan automaattisesti Ticketmasterin kautta. Kaikki tiedot varakonsertista 28. heinäkuuta julkaistaan ​​heti, kun ne tulevat saataville.'

Keith sai sairautensa tuskin muutama kuukausi pandemian aiheuttaman tauon jälkeen kiertueesta.

Vaikeuksistaan ​​huolimatta hän näki toivon säteen entisenä presidenttinä Donald Trump antoi hänelle National Medal of Arts -palkinnon, National Endowment for the Arts -palkinnon, jonka Yhdysvaltain hallitus on myöntänyt taiteilijoille ja taiteen 'suojelijalle'.