Tinx-kiista: Tiktok Star sanoi olevansa 'kauhuissaan' vuoden 2020 twiitteistään kiistan keskellä

Kiistaa

WPR

Tinxina Christina Najjar on suosittu amerikkalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänen neuvonsa seurusteluista ja mielenterveydestä ovat ansainneet hänelle 'Tikidin vanhemman sisaren' tittelin sen jälkeen, kun hän alkoi postata TikTok-alustalla COVID-19-pandemian aikana. Hänet tunnetaan deittailuneuvoistaan, julkkisten pohdinnoistaan ​​ja 'aloituspakkauksista rikkaille äideille' -postauksista.

Aikainen elämä:

Tinx-kiista

Tyttöjen koulussa Lontoossa Tinx opiskeli suurimman osan elämästään. Parikymppisenä hän pakkasi tavaransa ja muutti Stanfordiin Kaliforniaan suorittaakseen englannin ja luovan kirjoittamisen tutkinnon. Hänen ensimmäinen työpaikkansa yliopiston ulkopuolella oli Gap Inc:n vähittäiskaupan johtamiskoulutusohjelmassa. Hän suoritti maisterin tutkinnon muotijournalismista Parsons School of Designista.

Lue myös: John Mulaney -kiista: Transfoobi kutsuu John Mulaneyä 'transfobiseksi' sen jälkeen, kun hän on antanut Dave Chappellen avautua itselleen

Tinx, Tiktokin tähti, sanoi olevansa 'kauhuissaan' vuoden 2020 twiitteistään kiistan keskellä

Tinx-kiista

Christina Najjar, joka tunnetaan paremmin nimellä TikTok-tähti Christina Najjar , on vastannut fanien kysymyksiin tviiteistä, joista hän piti tai joista hän oli vuorovaikutuksessa vuonna 2020. Sophie Ross raportoi Tinxistä 22. huhtikuuta Reddit r/tinxsnark -säikeen alla.

Tinx kirjoitti Instagram Storiesissa: 'Vuonna 2020 olin samassa peloissaan ja villisti häiritsevässä paikassa kuin me kaikki.' ”Etsiessäni jonkinlaista helpotusta tai selitystä Internetistä, huomasin itseni hämmentyneeksi, turhautuneeksi, masentuneeksi ja ahdistuneeksi samaan aikaan. 'En ajatellut selkeästi' sanominen, kun tykkään noista twiiteistä, ei ole tyydyttävä vastaus, mutta se on totuus.

Kun hän aloitti Twitterin käytön, häntä pommitettiin poliittisilla twiiteillä, jotka kritisoivat demokraatteja ja ylistivät Valtti . erään hänen seuraajansa uudelleentwiitti sanoi: 'New York Times, lobbaajat ja taloustieteilijät ovat vain kulttuuritoteemeja demokraateille. Seurauksena on, että heidät horjutetaan ja petetään helposti.' Donald Trumpin kaltaisten poliitikkojen toimintaa ylistävien twiittien tykkäykset jatkuivat vuonna 2020.

Lue myös: She Hulk -kiista: Kriitikot väittävät, että CGI:n laiha She-Hulk on pettymys!

Samaan aikaan hän vastasi Kalifornian kuvernööri Gavin Newsomin COVID-19-käsittelyn kritiikkiin ja kyseenalaisti pandemian uskottavuuden. 'Se, joka sanoi, ettei yksi ihminen voi muuttaa maailmaa, ei ole koskaan syönyt huonosti kypsennettyä lepakkaa', luki eräässä uudelleentwiitissä, joka tukee muukalaisvihamielistä väitettä, jonka mukaan lepakot olivat syyllisiä COVID-19:n leviämiseen.

ODN-tutkijat tutkivat parhaillaan COVID-19:n alkuperää, ja mahdolliseksi lähteeksi on tunnistettu eläimestä ihmiseen tapahtuva tartunta, mutta vuonna 2020 perusteetonta lepakkokertomusta käytettiin laajalti Aasian-vastaisen retoriikan edistämiseen.

Tinx-kiista

IG Storyn mukaan 31-vuotias nainen näytti lieventävän fanien pelkoa twiittien vaihdosta sanomalla: 'Mieti, kuinka yksinkertainen 'tykkäys' tai 'uudelleentwiitti', yksi ajattelematon napsautus, olisi voinut vaikuttaa kauhistuttava tunne, joka syntyi myös tuolloin ja vaikutti niin moniin lopullisesti… Minua kauhistuttaa ajatus, että tunteillani ja tarkoituksettomuudellani olisi voinut olla osansa tässä.”

Ennen kuin ryhdyin mihinkään valheelliseen… tai mikä pahempaa, loukkaavaan, minun olisi pitänyt käyttää aikaa kaiken tutkimiseen”, hän jatkoi. Vaikka se ei ollut sinulle silloin selvää.

Aiemmin kerrottiin, että Tinxiä on kritisoitu rasvafobisten twiittien lähettämisestä julkkiksista, kuten Kim Kardashianista ja Lindsay Lohanista. ' Kim Kardashian on niin lihava, etten tiedä mitä tehdä itselleni #oops”, luki eräs vuoden 2012 twiitti.

Huhtikuun 24. päivänä hän julkaisi Instagramissa anteeksipyynnön vuonna 2012 tekemistään twiiteistä 'Noin kymmenen vuotta sitten lähetin todella ilkeitä, ilkeitä ja ilkeitä twiittejä kyberavaruuteen.

Vaikka en ollut koskaan tavannut heitä, leimain tuntemattomia lihaviksi, säälittäviksi ja rumaksi. On ironista, kun otetaan huomioon, kuinka paljon ihailen Kim Kardashiania, että jopa kutsuin häntä lihavaksi. Olen häpeissäni ja nolossani lukiessani minulle takaisin lähetetyt twiitit. He ovat julmia, enkä minäkään – mutta niin olin joskus.”

'Kadonnut' 21-vuotias, joka oli tuolloin 'syvästi epävarma', hän sanoi edelleen olevansa 'kadonnut'.

Yrittääkseen keventää tunnelmaa muutamalla naurulla hän pukeutui 'ilkeän diskanttihatun' päälle. 'Joka tapauksessa se ei ole hauskaa. Vain ihmiset, jotka tuntevat olonsa epävarmaksi, voivat vahingoittaa itseään. Jos tunnet olosi matalaksi, yrität tehdä jonkun muun vitsin kohteen. Loppujen lopuksi ilkeä oleminen on vain ilkeää. Tiedän, että sanani aiheuttivat tuskaa muille, ja pyydän sitä anteeksi.'