Tim Dunnin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Julkkis

WPR

Tim Dunn on tunnettu brittiläinen rautatiehistorioitsija, matkatoimittaja, televisiojuontaja ja maantieteilijä. Tim Dunnin maine juontaa juurensa hänen erilaisista arkkitehtuuria ja junaliikennettä koskevista kirjoistaan. Tim Dunn työskentelee muiden töidensä ohella matkaeditorina liikennesivustolla Trainline.

Tim Dunn Ikä

Tim Dunn syntyi 26. maaliskuuta 1981 Yhdysvalloissa (41-vuotias). Tim Dunn altistui rautateille nuorena, koska hänen isovanhempansa hoitivat häntä. Hän työskenteli nuorena Bekonscotin mallikylässä.

Tim Dunnilla on historiallinen maantiede. Hän on toiminut museon luottamusmiehenä ja on Yhdistyneen kuningaskunnan Railway Heritage Trustin jäsen.

Tim Dunnin terveysongelmat ja sairaudet

Tim Dunnin sairaus

Tim Dunn on erinomaisessa kunnossa. Hänellä ei myöskään ole koskaan ollut aiempaa sairautta tai vaivaa.

Hänen isovanhempansa esittelivät Dunnin harjoituksiin taaperona, ja lapsena hän työskenteli Bekonscotin mallikylässä.

Hän opiskeli historiallista maantiedettä ja on lähetystoiminnan lisäksi järjestänyt museonäyttelyitä, toiminut museon luottamusmiehenä ja on Railway Heritage Trustin neuvottelukunnassa. Hän asuu tällä hetkellä Lontoossa arkkitehtuurihistorioitsijakumppaninsa kanssa.

Tim on luultavasti maailman ainoa 'mallikylän ja pienoiskaupungin asiantuntija' julkaissut ' Mallikylät ” vuonna 2017. Hän on asian säännöllinen luennoitsija, neuvonantaja ja media-avustaja.

Lue myös: Robert Pestonin sairaus: Mikä on reaktiivinen niveltulehdus, ja kuinka ITV-toimittaja toipui siitä?

Mikä vamma Tim Dunnilla on?

Tim Dunn ei ole vammainen, mutta hän on ollut mestari niille, jotka ovat.

Tim Dunn esiintyi alun perin homona ollessaan 18-vuotias. Hän muistaa menneensä sinne alun perin parhaan ystävänsä Chrisin kanssa.

'Kukaan ei vaikuttanut aluksi hämmästyneeltä, paitsi isäni, joka oletti, että jos joku hänen pojistaan ​​oli homoseksuaali, se ei ollut se, joka vietti päivänsä rautatievetureiden rakentamiseen.'

Tim Dunnin sairaus

'Toisaalta ennakkoluulojen ja vanhentuneiden kliseiden purkaminen on aina nautinnollisinta.'

Hän oli aiemmin mukana esittämässä BBC Fourin yllätysmenestystä Trainspotting Livessä ja pitää mallikylistä, selittää, että hän oli yhtä itsetietoinen Timin kokemasta nörtistä kuin hän oli homoseksuaaliksi kasvaessaan.

Lue myös: Gregg Murphy Philliesin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Kuka on Tim Dunnin vaimo?

Tim Dunnilta puuttuu omaisuus. Hän on myös pitänyt parisuhteensa salassa. Hän kuitenkin asuu tällä hetkellä Lontoossa tyttöystävänsä, rakennehistorioitsijansa, kanssa.

Hänen isovanhempansa esittelivät Dunnin junissa hänen ollessaan lapsi, ja hän työskenteli lapsena Bekonscotin mallikaupungissa.

Tim Dunnin sairaus

Hän on koulutettu todennettavissa olevaksi maantieteilijäksi, ja hän on puhumisen lisäksi järjestänyt gallerianäyttelyitä, työskennellyt näyttelyhallin lainopillisena päällikkönä ja on Railway Heritage Trustin varoituskokouksen jäsen.

Kuinka paljon painoa Tim Dunn laihtui?

Tim Dunnin painoa ei tiedetä. Tämän seurauksena hänen painoaan ei tiedetä. Kuvissa hän kuitenkin näyttää pitkältä ja hoikalta. Hän työskenteli TV-avustajana BBC4:ssä. Trainspotting Livenä ” (2017). Hänet leimattiin ohjelman 'läpimurtotähdeksi', kun hän oli isännöinyt kolme yötä kiihkeää suoraa televisiota rautatieasemilta ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa.