TikTokin virusmansikkakysymys selitetty: Käyttäjä reagoi odottamattomiin vastauksiin!

Viihde

WPR

Monet TikTokin käyttäjät osallistuvat villitykseen saadakseen selville, pettääkö heidän kumppaninsa heitä.

Viimeisin villitys, joka tunnetaan nimellä 'mansikkakysymys', sisältää joukon kysymyksiä mansikkapellon vieressä tapahtuvasta tapahtumasta.

Monet TikTokin käyttäjät ovat tehneet tämän testin ymmärtääkseen paremmin kumppaninsa 'psykologiaa'. Monet käyttäjät ovat hämmästyneitä löydöistä.

Mikä Tiktok Strawberry -kysymys on virus?

Strawberry Question -koe tai haaste sisältää joukon kyselyitä, jotka esität kumppanillesi arvioidaksesi hänen uskollisuuttaan.

Se alkaa kyselyllä seuraavasti: 'Jos olisit todella nälkäinen, söisitkö mansikan, jos kävelisit mansikkapuun ohi?'

Jos testikumppani vastaa 'ei', se on ohi. Seuraavaan kysymykseen 'Kuinka monta' on kuitenkin vastattava, jos vastaus on 'kyllä'.

TikTokin virusmansikkakysymys selitetty:

Jos siellä olisi aita, hyppäätkö sen yli? on kokeen viimeinen kysymys.

Vaikka kysymykset ja vastaukset saattavat kuulostaa typeriltä, ​​TikTokissa sitä yrittäneet ovat olleet yllättyneitä tuloksista, varsinkin jos heidän kumppaninsa sanoivat 'kyllä' jokaiseen kysymykseen.

Mitä testitulokset tarkoittavat?

TikTokin käyttäjät osallistuvat Strawberry Question -testiin huvin vuoksi ja arvioivat kumppaneitaan löydösten perusteella, vaikka tieteellistä näyttöä sen tueksi ei ole.

Johtopäätös on, että kumppanisi pettäisi sinut, jos hän vastaa 'kyllä' jokaiseen kysymykseen.

Vaikka on epäselvää, mikä psykologia testin taustalla on, monet TikTokin käyttäjät ajattelevat, että heidän kumppaninsa reaktio siihen, kuinka monta mansikkaa he söisivät, vastaa sitä, kuinka monen ihmisen kanssa he pettäisivät sinua.

Jos he kuitenkin jatkavat 'ei' vastausta jokaiseen kysymykseen ja päättävät olla suorittamatta testiä, sen uskotaan viittaavan siihen, että he eivät koskaan valehtele sinulle.

Käyttäjien reaktio odottamattomiin tuloksiin

TikTokin virusmansikkakysymys selitetty:

Villitys osoittautuu absurdiksi, koska kuulustelulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä mansikat symboloivat tai kuinka hedelmän syöminen on samanlaista kuin heidän suhteensa pettäminen.

Osallistujilla on kuitenkin hauskaa julkaista tuloksia sosiaalisessa mediassa.

Tässä on joitain Twitter-vastauksia siihen:

Vastauksena TikTok-mansikkakyselyyn yksi käyttäjä twiittasi: 'Tein TikTok-mansikkakysymyksen Adrianin kanssa, eikä hän tiennyt, mitä tarkoitan, mutta hän vastasi, ettei hän söisi mansikoita.'

Eräs toinen henkilö kommentoi: 'Kokein TikTokin mansikkakysymystä Lil boollani ja hän sanoi, ettei hän syö mansikoita, vaan yksinkertaisesti odottaisi syömistä, kunnes hän tulee kotiin.'

Eräs henkilö kirjoitti: 'Kysyin mieheltäni mansikkakysymyksen, ja hän vastasi aidosti: 'niin monta kuin pystyn.' Tunnen olevani huijattu.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR