Tiktok-tähden äiti tuhoutui teinipojan laukauksesta juuri ennen hänen 19-vuotissyntymäpäiväänsä

Julkkis

WPR

TikTokin julkkis Ophelia Nichols of Alabama ilmoitti 25. kesäkuuta sovelluksessa lapsensa kauheasta kuolemasta. Fanit surevat Mama Totin menetystä ja ovat uteliaita siitä, mitä hänen pojalleen tapahtui tämän kuoleman jälkeen.

Viimeisimmässä TikTok-videossaan Mama Tot pyytää katsojiltaan tietoja poikansa kuolemasta.

Kun hänen faninsa kysyvät häneltä jotain, Mama Tot vastaa usein neuvomalla. Neuvonnan antaminen tekee hänet onnelliseksi koko ajan.

Hän viittaa videoissaan usein henkilökohtaiseen elämäänsä. Toukokuussa 2022 hän paljasti Q&A:ssa, että hänen äidillään oli mielenterveysongelmia.

Mama Tot väitti, että hänen äitinsä karkotti hänet, kun hän oli teini-iässä ja juuri synnyttänyt ensimmäisen lapsensa. Noin vuodesta 2008 lähtien, vuonna 2022, hän on auttanut ihmisiä verkossa.

Kuka on Mama Tot?

Katso tämä postaus Instagramissa

Shoelover99 (@ophelianichols) jakama viesti

Ophelia Nichols, joka tunnetaan usein nimellä Mama Tot, on suosittu käyttäjä, jolla on 7 miljoonaa seuraajaa TikTokissa.

Kahvan kanssa @shoelover99 , saatat löytää hänet TikTokista.

Hän on käyttänyt TikTokia useita vuosia, ja Mama Tot on 40-vuotias. Myös vuonna 2021 hän aloitti YouTuben katselun. Vuonna 2014 hän kertoo LinkedInissä, että hänestä tuli sosiaalisen median evankelista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mitä tapahtui Mama Totin pojalle?

Mama Totin lapsi kuoli laukauksessa Mobilessa, Alabamassa, perjantaina 23. kesäkuuta.

Ophelia kertoi iltana ennen poikansa 19-vuotissyntymäpäivää TikTokissa, että hänen poikansa tapettiin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Shoelover99 (@ophelianichols) jakama viesti

Jonkun täytyy olla tietoinen jostakin, koska minulla on noin seitsemän miljoonaa seuraajaa, hän väitti.

Mama Tot väitti, että hänen poikansa oli ammuttu ja että hän oli täynnä 'vihaa' sydämessään, mutta ei voinut sijoittaa sitä, koska hän 'ei ollut koskaan tuntenut vihaa ketään kohtaan'.

Kuka oli Ophelian poika?

Ophelia Nichols on aiemmin keskustellut elämästään ja neljän lapsensa, mukaan lukien hänen poikansa Randon Leen, elämästä TikTokissa ja YouTubessa.

Randon kuoli 18-vuotiaana. Hän työskenteli Controlled Environment Systemsillä Facebook-sivunsa mukaan ja seurusteli jonkun kanssa.

Ophelia ilmaisi kiitollisuutensa verkkoyhteisölleen Facebookissa. 'Arvostan jatkuvia rukouksia itseni, mieheni, lasteni ja perheemme puolesta', hän sanoi kirjeessään.

GoFundMe-sivu perustettiin pian tuhoisan uutisen jälkeen, jotta voitaisiin kerätä rahaa Mama Totille ja hänen perheelleen Randonin hautajaisten maksamiseen.

Mitä tapahtui Mamatots Sonille

Lahjoitusten kasvun jälkeen varainkeruu ylitti nopeasti 75 000 dollarin tavoitteensa. Ennen Randonin hautajaisia ​​2. heinäkuuta on tähän mennessä kerätty yli 175 000 dollaria.

Näyttää siltä, ​​​​että Mama Totin fani tai kannattaja olisi perustanut sen. Kuten olet ehkä kuullut, Randon, Ophelian Mamatotin ihana 18-vuotias poika, kuoli eilen kuvauksen mukaisesti. Nyt kun hän on auttanut lukemattomia ihmisiä, on meidän vuoromme auttaa häntä.

Kesäkuun 25. päivän mukaan Fox uutiset Tapauksessa ei ole tehty pidätyksiä.