Tiktok Rizz -määritelmä ja alkuperä, kun slangi ottaa haltuunsa alustan!

Viihde

WPR

Mitä se tarkoittaa ja mistä 'rizz' ja 'sanoen rizz' tulivat? näistä lauseista on viime aikoina tullut suosittuja TikTokissa. Et todennäköisesti tiedä, ellet ole suuri Kai Cenatin fani.

Jokainen päivä tuo TikTokiin uuden muotin, ja viime aikoina rizz on ollut muotia. Videosovelluksen ovat vallanneet oppaat rizz-pelin saamisesta ja rizz-pelin parantamisesta; jos sinulla ei ole aavistustakaan, mistä he puhuvat, et ole yksin.

On tyypillistä, että ihmiset kommentoivat videoita ihmetellen, mitä se on; tässä mitä tiedämme.

Rizz: Merkitys ja alkuperä selitetty

Kai Cenat , New Yorkissa toimiva YouTuber- ja Twitch-striimaaja, loi termin 'Rizz'. Urban Dictionaryn mukaan se tarkoittaa, että miehellä on 'peli' tai kyky onnistuneesti houkutella naisia ​​ja sitouttaa niitä.

Ilmaus 'rizz' on kuitenkin ollut olemassa ainakin kesäkuusta 2021 lähtien, ja Cenat on jo tehnyt siitä useita elokuvia TikTokille.

TIKTOK: RIZZIN MERKITYS JA ALKUPERÄ SELITTYNÄ SLANGIN HALLITTAA ALUSTA

Heinäkuussa 2021 hän perusti suoratoistokanavan nimeltä 'Rizz Academy', oman 'laitoksensa', joka on omistettu auttamaan mieskavereitaan menestymään naisten kanssa. Nähdessään, kuinka harjoitus tekee mestarin, hän kutsui pari naista 'tarkistamaan, onko heillä peli'.

Cenat luokittelee rizzin kolmeen tyyppiin, joista kannattaa valita tyyppi W ja välttää tyyppejä V ja L.

Valitse W rizz -opetusohjelman luojat TikTokissa huolellisesti, sillä heillä kaikilla on hieman erilaiset lähestymistavat.

Unspoken Rizz on seuraava taso ylöspäin

'Erittäin harvinainen rizz', kuten luoja sanoo, on rizz, jota ei voida puhua. Silloin miehen fyysiset ominaisuudet riittävät valloittamaan naisen ilman, että hänen tarvitsee sanoa sanaakaan.

Cenatin omistautunut fanikunta tykkää nauraa hänelle hänen yhteistyökumppanistaan ​​lähtien Duke Dennis on onnistunut luomaan 'sanoen rizziä', mutta Cenatilla on ollut enemmän vaikeuksia päästä sinne.

Katso Twitch-chatin hilpeä reaktio tästä tapahtuman videosta. Dennisin täytyi vain tehdä liike, jotta hänen viestinsä ymmärrettäisiin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR