Tiktok: Kuinka tehdä 'Art History Faces Chart' -haaste? Kuinka se toimii?

Sosiaalinen Media

WPR

'Art History Faces Chart' -haaste on äskettäin levinnyt TikTokissa; näin osallistut.

Celebrity Look-Alike Filter, virusvaikutus, joka muuttaa sinusta julkkiksen, on yksi TikTokin halutuimmista haasteista.

Viimeisin testi on hyvin samanlainen kuin muutkin, mutta se käyttää kuuluisien ihmisten sijaan Art History Faces Chart -nimistä asiaa.

Tässä on yksityiskohtainen opetusohjelma niille, jotka ovat kiinnostuneita uusimmasta muotista.

Mikä on taidehistorian kaaviohaaste ja miten se toimii? TikTok

Yksi viimeisimmistä videonjakosivustolla TikTok osuneista muotiista on Art History Chart Challenge. Moderni kulttuuri rohkaisee käyttämään erilaisia ​​kasvoja eri aikakausilta määrittääksesi, mitä aikakautta omat kasvosi eniten muistuttavat.

TAIDEHISTORIA KASVOJEN KAAVIOON

Haastetta varten kilpailijoiden tehtävänä on tehdä 9×9 ruudukko 18 eri kasvosta, joista jokainen edustaa eri aikakautta taiteessa. Muutama aikakausi, jolla on ollut merkittävä vaikutus taiteen kehitykseen, ovat jugend, poptaide ja surrealismi.

Erikoistetun TikTok-suodattimen avulla käyttäjät voivat selvittää, mitä taiteellista aikakautta heidän kasvonsa muistuttavat eniten. Kilpailu- ja trendielokuvia varten on perustettu sovellukseen uusi osio nimeltä 'Orientalism Art'.

Lue lisää: TikTokin virus 'Zombie Woman' ei ole Marilyn Stanley: Onko se vielä tuntematon?

Vinkkejä Art History Chart Challenge -haasteen suorittamiseen TikTok.comissa.

Mukana olevia ohjeita noudattamalla voit osallistua TikTokissa tapahtuvaan Art History Chart Challenge -tapahtumaan

1. Ensin täytyy etsiä Google-kuvat termillä 'taidehistorian kasvot kaavio'. Valitse valokuva, joka näkyy hakutuloksissa ensimmäisenä, koska sitä kaikki käyttävät TikTokin ruudukossa. Napsauta valokuvaruudukkoa tallentaaksesi sen kameran rullaan.

2. Käytä TikTok-sovellusta ja etsi osallistuja 'The Art History Faces Challenge' -haasteeseen hakemalla ilmaisua 'art History faces chart' sovelluksen Discover-osiosta.

art-history-faces-chart-challenge

3. Vieraile heidän videossaan ja yritä tunnistaa heidän käyttämänsä editointitehosteet. Heidän käyttäjätunnuksensa yläpuolella, joka tyypillisesti vaihtuu, on kaksi suodatinta: 'Shifting' ja 'Green Screen'. Sinun tulee tallentaa nämä suodattimet tallennettuihin suodattimiin, jotta voit helposti hakea ne myöhemmin.

4. Aloita TikToc-elokuvan kuvaaminen tällä kertaa käyttämällä vihreää näyttösuodatinta, jotta voit sisällyttää kasvokaaviokuvan, jonka olet tallentanut kameran rullaan.

5. Käytä tietokoneen 'siirtyvää' suodatinta nähdäksesi, mitä historiallista taidehahmoa muistutat eniten.

6. 'Arabesque-Debussy' on ihanteellinen musiikkikappale tähän pyrkimykseen. Ennen kuin lähetät videosi YouTubeen, lisää musiikkia tunnelman luomiseksi.

Lue lisää: TikTok: Mitä 'As The World Caves In' tarkoittaa? Sanoitukset selitetty!

He sanovat, että @yovodo ##stitch ja @rilarue yhdistäminen tekee elämästäsi romanttisemman. Sinulle /LH ##orientalismi ##arthistorytiktok ##28XTREMES

Michael Charles Clarkin sovitus 'Arabesquesta' (Debussy)

Monet taidehistoriaa käsittelevät elokuvat löytyvät TikTokista.

Itse haasteen lisäksi sovellus sisältää useita elokuvia ja kulttuuriliikkeitä, joilla kaikilla on jokin yhteys taidehistoriaan. On tavallista, että TikTok houkuttelee oman osansa käyttäjiä, jotka ovat erityisen kiinnostuneita visuaalisen kulttuurin historiasta.

Jos haluat löytää esimerkiksi taidehistoriaa käsitteleviä elokuvia, siirry sovelluksen tutkimussivulle, napauta hakuvälilehteä ja kirjoita termi. Näin voit katsoa monia erilaisia ​​taidehistoriallisia elokuvia ja osallistua alan uusimpiin tutkimuksiin ja keskusteluihin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR