Tiffany Youngsin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Sairaus

WPR

Tom Youngsin vaimo Tiffany oli ammattirugbypelaaja Englannissa. Pariskunnalle syntyi Maise-niminen tytär kaksi vuotta häiden jälkeen vuonna 2012.

Hän syntyi vuonna 1987.

Kun Youngsilla diagnosoitiin syöpä, hänen miehensä joutui lopettamaan rugbyn, jotta hän voisi olla hänen rinnallaan. Hänen miehensä ja appivanhemmat ihailivat häntä.

Tiffany Youngsin sairaus

Sairaus

'Sankarillinen taistelu' sairauden kanssa vei keskiviikkona elämän Tiffany Youngsin, Leicester Tigersin entisen kapteenin vaimon. Tom Youngs .

Youngsilla diagnosoitiin Hodgkinin lymfooma ensimmäisen kerran vuonna 2014, ja hän parantui vuonna 2018 erilaisten hoitojen jälkeen. 215 ottelua Leicesterissä pelannut huora ilmoitti jäävänsä eläkkeelle huhtikuun lopussa, kun hän piti lokakuussa pidennetyn virkavapaan hoitaakseen vaimoaan Tiffanyn.

Tiffany Youngsin sairaus

'Leicester Tigers on erittäin surullinen uutisesta, jonka mukaan Tiffany Youngs on kuollut urhoollisen sairaustaistelunsa seurauksena', seura totesi lausunnossaan.

'Otamme syvimmät osanottomme Youngsin ja Sandsin perheille koko klubin puolesta.' Tiffany, lepää rauhassa.

Lue myös: Victoria Newmanin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

'Klubi on pyytänyt, että Youngsin ja Sandsin perheiden yksityisyyttä kunnioitetaan tällä hetkellä', sanotaan klubin lausunnossa.

Ollakseen veljensä ja kälynsä kanssa Ben Youngs, Englannin scrum-puolikas, vetäytyi vuoden 2017 Britannian ja Irlannin lionien matkalta.

Tiffany Youngsin sairaus

Äskettäisessä England Rugby -podcastissa Ben puhui kuinka paljon hän kaipaa isoveljeään Tomia, jota hän kiersi lionien kanssa Australiassa vuonna 2013. Syyskuun aikana veljekset pitävät yhdistetyn suosittelujuhlallisen Lontoossa.

Hän on henkisesti kovin kaveri, jonka olen koskaan tavannut. Youngs sanoi: 'Hänen tunteminen merkitsee hänen rakastamista.' Se, että hän on käsitellyt ongelmia ja jatkaa niiden käsittelemistä suoraan, on valtavan inspiroivaa.

Lue myös: Harris Faulknerin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Gallagherin Valioliigan ja United Rugby Championshipin seurat kunnioittivat Tiffania sosiaalisessa mediassa Leicesterin ilmoituksen jälkeen, ja barbaarit kutsuivat häntä 'inspiroivaksi naiseksi'.