Tietojenkäsittelytieteen elokuvia

Muu

WPR

Koodausta ja todellisuutta vertailevat meemit ovat olleet yleisiä kaikkialla Internetissä. Olet ehkä nähnyt tällaisen ja miettinyt, mitä ne tarkoittavat. No, tämä artikkeli on täällä esitelläksesi sinulle uuden näkökulman. Elokuvien käyttö esittelee ajatuksia koko koodauskysymyksestä sekä tietojenkäsittelytieteen ja siihen liittyvien ammatin harjoittamisesta. Harrastajana saatat olla kiinnostunut tietämään tosiasiat tietojenkäsittelytieteestä elokuvissa, ja Hollywood tarjoaa sinulle juuri sen.

Huolimatta julkisuudesta elokuvateollisuudessa saatat olla kiinnostunut tietämään parhaat tietotekniikan elokuvat. Tämä ominaisuus on tämän artikkelin painopiste, ja toivomme, että saat siitä kaiken irti.

Tietojenkäsittelytieteen elokuvia opiskelijoille

Tietojenkäsittelytiede ja yleinen teknologia-alue ovat jännittävimpiä ja mielenkiintoisimpia tutkittavia aiheita. Elokuvien katseluun liittyvä viihde ja motivaatio ovat ennennäkemättömät. Siksi on järkevää, kun jokainen opiskelija haluaa tietää enemmän tietojenkäsittelytieteen parhaista elokuvista.

Mielenkiintoista on, että useimmat ihmiset saavat inspiraatiota työskennellä minkä tahansa toiminnan parissa julkkisten tai ihmisten, joilla katsotaan olevan joitain yliluonnollisia kykyjä, jumaloimisesta. Elokuvat eivät ole vaihtoehto, sillä näppäimistön poikkeuksellinen silittäminen ja ruudulla näkyvät koodivirrat näyttävät napsauttavan hyvin opiskelijoiden nuorten ja uteliaiden mielien kanssa. Tässä suhteessa sinun on tiedettävä, mitä katsoa yksilönä tai ehkä opettajana, joka haluaa herättää uudelleen luokan kiinnostuksen koodausta kohtaan.

5 parasta elokuvaa tietojenkäsittelytieteestä

Useita motivaatioelokuvia, joiden avulla voit herättää uudelleen oman tai oppilaidesi kiinnostuksen ohjelmointiin. Useimmissa näistä on koodauskohtauksia, juonia tai taustoja. Siksi ne ovat hyviä opiskelijoiden nuorelle ja uteliaalle mielelle tai kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kiinnostumaan tietotekniikasta visuaalisen stimulaation avulla.

Jotkut parhaista tietojenkäsittelytiedettä käsittelevistä elokuvista, ilman erityistä järjestystä, ovat:

Sosiaalinen verkosto

Elokuva julkaistiin vuonna 2010, ja se esitteli yhden suosituimmista sosiaalisen median alustoista, Facebookista, varhaista kehitysprosessia. Päähenkilö kuvaa Mark Zuckerbergin persoonallisuutta ja yrittää korostaa sosiaalisen verkostoitumisen alustan perustamiseen ja etenemiseen liittyviä kamppailuja. The Social Network on inspiroiva elokuva, joka on rakennettu koodauksen, huipputeknologian startup-yritysten ja Ivy League -ympäristön ympärille.

Snowden

Snowden on elämäkerrallinen rikosdraama, jonka keskiössä on yksi maailman tunnetuista turvallisuuskonsulteista, Edward Snowden. Hän on amerikkalainen entinen tietokonetiedustelukonsultti, joka pidätettiin NSA:n yksityisten tietojen vuotamisesta, kun hän työskenteli organisaatiossa asiantuntijana ja alihankkijana. Se on täydellinen elokuva tietojenkäsittelytieteen harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan keskustietokoneiden tietoturvasta ja juurruttamaan eettisyyden säilyttämistä kaikessa toiminnassa.

Työharjoittelu

Tässä elokuvassa on kaksi myyjää, Vince Vaughn ja Owen Wilson, jotka onnistuvat varmistamaan jahdin Googlen halutuimmassa harjoitteluohjelmassa. Siellä ollessaan kaksi miestä kilpailee ryhmää nuoria teknologianeroja vastaan. Esityksensä perusteella elokuva sopii erinomaisesti tekniikan uran aloittamisesta kiinnostuneille, jotka ovat olleet vastahakoisia korkean ikänsä vuoksi.

Kilpailunrajoitus

Tämä elokuva tuo näytölle menestyneen tietokoneohjelmoijan, joka työskentelee huolestuttavan työnantajan kanssa. Suurin osa hahmoista on guruja tai teknikoita, mikä tekee siitä paremmin samankaltaisen kaikille tietojenkäsittelytieteen harrastajille. Kuitenkin sen massiivinen väärennettyjen graafisten käyttöliittymien käyttö saa sinut säikähtämään, jos sinulla on kokemusta tietokoneista. Tästä huolimatta se on yksi inspiroivimpia elokuvia aloitteleville tietokoneohjelmoijille.

Indie-peli: The Movie

Tämä dokumentti esittelee yhden indie-pelien kehittäjien parhaista matkoista. Jos olet kiinnostunut rakentamaan uraa pelikehityksen alalla, tämä on pakko katsoa. Koko elokuva sisältää loistavia otoksia ja mukaansatempaavaa tarinankerrontaa, joka esittelee koko pelin kehityssyklin yksityiskohtaisesti.

Vaikka elokuvat saattavatkin tarjota tarvittavan sysäyksen itsensä kehittämiseen ohjelmoinnin alalla, saatat kohdata joitain hankalia tehtäviä, jotka saattavat vaatia apua ammattiohjelmoijalta. Onneksi sinun ei tarvitse etsiä enempää. Räätälöidyt esseen kirjoituspalvelut CustomWritings ovat aina valmiita auttamaan verkossa. Lisäksi paperinkirjoituspalvelussa on ammattikirjoittajia, jotka käsittelevät akateemisia tehtäviä tyhjästä. Sinun tarvitsee vain tehdä tilauksesi verkkosivustolla, ja järjestelmänvalvojat määräävät asiantuntijan työskentelemään sen kanssa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia omaperäisyydestä, sillä kaikki palvelun kirjoittamat paperit ovat alkuperäisiä ja yksilöityjä ohjeidesi mukaan. Siksi sinun tulee delegoida monimutkaisia ​​tehtäviä ja varata riittävästi aikaa katsoa inspiroivia tietojenkäsittelytieteen elokuvia tai tehdä kevyempiä tehtäviä.

Miten tietojenkäsittelytiede vaikuttaa elokuviin?

Tietokoneet ovat kaikkien nykyaikaisten teollisuudenalojen selkäranka. Siksi sinun on ymmärrettävä, kuinka ne vaikuttavat joihinkin teknologisista innovaatioista riippuvaisiin toimialoihin. Yksi tällainen ala on elokuvateollisuus, joka on riippuvainen tietokoneista koko tuotannon ja jakelun ajan. Seuraavassa on joitakin tapoja, joilla tietokoneet ja tietojenkäsittelytiede vaikuttavat elokuvateollisuuteen:

  • Elokuvien editointi : Elokuvatuottajat kuvaavat yleensä elokuvat osissa ennen kuin yhdistävät ne yhteen kertomaksi. Aluksi prosessi tehtiin leikkaamalla ja paikkaamalla palaset yhteen. Teknologian kehityksen myötä tietojenkäsittelytieteilijät ovat kuitenkin kehittäneet ohjelmia, kuten Adobe premiere pro, joiden avulla elokuvantekijät voivat muokata elokuvia nopeammin.
  • Tietokonejärjestelmien vianmääritys : Joskus kuvaamiseen käytetyt tietokoneet voivat aiheuttaa teknisiä ongelmia. Tällaisessa tapauksessa tietojenkäsittelyalan ammattilaisten on ryhdyttävä toimiin ja varmistettava, että kaikki on paikoillaan, mikä säästää tuotantoprosessia pysähtymiseltä.
  • Elokuva animaatio : Tämä näkökohta on ollut olemassa jo pitkään, aivan kuten elokuvateollisuus. Ajan myötä tuottajat ovat siirtyneet käyttämään teknologiaa animaatiossa 3D-tekniikoita hyödyntäen. Lisäksi koko kuvausprosessi, mukaan lukien kuvakäsikirjoitus, renderöinti, teksturointi, valaistus ja mallintaminen, tehdään tietokoneilla. Muutokset ovat tehneet koko elokuvaprosessin luomisesta nopeaa ja tehokasta, mikä myötävaikuttaa alan kasvuun.

Yhteenvetona

Yhteenvetona, elokuvateollisuus ja tietojenkäsittely on paljon jaettavaa. Alat ovat kehittyneet toisistaan ​​riippuvaisiksi, ja elokuvateollisuus on riippuvainen tietotekniikan ratkaisuista tuottavuuden lisäämiseksi, kun taas elokuvaan liittyvät projektit, erityisesti tietojenkäsittelytieteen tosiasiat, tuovat lisää harrastajia, joista tulee todennäköisesti ammattilaisia. Tässä artikkelissa on esitelty samalla hengityksellä joitain elokuvia, jotka herättävät kiinnostuksesi tietojenkäsittelytieteeseen. Lisäksi se on selittänyt, kuinka tietojenkäsittelytiede on osoittautunut hyödylliseksi elokuvateollisuudelle, projisoimalla symbioottisemman suhteen näiden kahden alan välille. Siksi toivomme, että artikkeli on informatiivinen ja ehkä ihastut johonkin listatuista elokuvista.