Nämä todella tyylikkäät talvisaappaat eivät pilaa asuasi täysin

Muoti

WPR

Kun on kyseparhaat talvikengät naisille, en valehtele, valinnat ovat vähäisiä. Tarjolla on varmasti muutamia loistavia vaihtoehtoja (ja spoilerivaroitus, olen pyöristänyt ne alla), mutta suurimmaksi osaksi ne kaikki tuovat raskaan erämaan naisen tunnelmaa, joka ei välttämättä täydennä OOTD:täsi. Mitä tytön pitää tehdä pysyäkseen lämpimänä ja kuivana näyttämättä siltä kuin hän olisi juuri mennyt telttailemaan Alaskan tundralle?

Olemme kaikki nähneet hänet: tyttö, joka luulee selviävänsä talven lumimyrskystä ilman muuta kuinavokärkiset saapikkaat ja rukous. Hän laittaa rohkeat kasvot ikään kuin hän ei jäätyisi, mutta tiedät, että syvällä sisimmässään hänen täytyy olla. Hän yrittää yleensä hypätä kadulta reunakiveykselle ja välttää hänen edessään olevaa kahdeksan tuumaa syvää mysteerikasaa. Hän astuu väistämättä suoraan siihen ja liottaa näin söpöt, mutta nyt täysin pilalla olevat kenkänsä.Äläole se tyttö.

Ei, en sano, että muulit, avoloaferit tai ylipolven saappaat pitää heittää sivuun tästä hetkestä huhtikuuhun, mutta jos sääennuste vaatii Juno-tason myrskyä, valitse jotain säänkestävää. , kuin20 talvikengäteteenpäin. Nämä vauvat vaihtelevat vettä hylkivistä sadesaappaat ankkasaappaat naisten lumikengät, ja ne pitävät sinut taatusti lämpimänä ja mukavana lumessa, sohjossa ja kaikessa muussa talven tullessa.

Paras osa?Nämä jokasään valinnatovat tarpeeksi tyylikkäitä, jotta sinun ei tarvitse ottaa vaihtokenkiä mukaan työhön tullessasi. Kyllä, jotkut tämän luettelon vaihtoehdoista perustuvat siihenraskas talvinen estetiikka, mutta toiset ovat tyylikkäitä ja yksinkertaisia, kun taas vielä useammat ovat pörröisiä ja hauskoja. Laita nämä jalkaan paksuilla villasukilla, niin voit kulkea koko talven ajan.

Mietitkö, mitä etsiä parhaista talvikengistä? Se voi olla jotenkin vaikeaanavigoida lajikkeessa, varsinkin kun hinnoittelu voi vaihdella 50–500 dollarin välillä saappaille, jotka näyttävät melko samanlaisilta. Lue yksityiskohdat, ystäväni! Haluat jotain vettä ja tuulta hylkivää tai täysinvedenpitävä tai vettä hylkivä. Haluat eristyksen ja hyvän lämpötilasuhteen, mikä tarkoittaa, että ne kestävät negatiivisen sään. Älä anna pörröisen vuorauksen, söpöjen paksujen pohjallisten ja nauhoitusyksityiskohtien pettää – materiaalit ovat todella tärkeitä tässä, joten valitse viisaasti ja selvitä perusasiat ennen kuin harkitset estetiikkaa.

Päätän tähän tämän Talvisaappaat 101 -seminaarin ja jätän sinulleparhaat talvikengättaistelemaan jokaista talven lumimyrskyä eteenpäin. Paleltumattomat varpaasi kiittävät sinua.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

Sorelin luvalla.

1. Sorel Tivoli IV Tall vedenpitävät eristetyt talvisaappaat

Sorel on klassinen merkki lämpimien, kestävien talvisaappaiden suhteen, ja siinä on 100 g eristystä ja mikrofleecevuori sisäpuolella ja vedenpitävä mokka, PU-pinnoitettu nahka ja OutDry vedenpitävä rakenne.

DREAM PAIRSin luvalla.

2. DREAM PAIRS -talvisaappaat

Saatavana 12 maanläheisessä värissä, ne ovat veden- ja tuulenpitäviä pehmustetuilla pohjallisilla ja Thermolite-eristyslämpötilalla -25 °F.

Tohtori Martensin luvalla.

3. Dr. Martens Leona Boots

Tietenkin minun piti sisällyttää pari dokumentteja. Ne ovat parhaita talviasuihin! Nämä ovat erityisesti tyylikkäitä ja kestäviä, ja niissä on Airwair-pehmustetut pohjat, Vintage Smooth -nahka ja klassiset Dr. Martens -kontrastiompeleet.

Palladiumin luvalla.

4. Palladium Baggy Pilot Faux Shearling vuoratut saappaat

Kalpea pinkit talvisaappaat ? Väri minulle pakkomielle. Näissä nubukisaappaissa on tekoshearling vuori, nahkapäälliset ja kulutuspinta sekä yleinen sotilaallinen tyttömäinen tunnelma. Rakastan sitä!

Villa Rougen luvalla.

5. Villa Rouge Harper Boots

Mustat saappaat ovat mukavia, mutta tämä oliivinvihreän ja ruskean yhdistelmä? Niin upea. Näissä on paksu alustan kumipohja ja urheilulliset nauhakiinnitykset.

Marc Jacobsin luvalla.

6. Marc Jacobs Stomper-saappaat

Nämä ovat täydellisiä, ja niissä on klassinen nahkainen Chelsea-saapassiluetti, joka on valmistettu kylmän sään läpikuultavalla alustapohjalla.

MACKAGE:n luvalla.

7. MACKAGE Hero Boots

Jos haluat tuhlata ikuisia jalkineita, nämä MACKAGE shearling-vuoratut saappaat ovat loistava, vettä hylkivä vaihtoehto. Niitä on myös mustana ja armeijan väreinä, mutta rakastan tätä neutraalia samppanjaa.

Paloma Barcelon luvalla.

8. Paloma Barcelo Nazare Shearling Boots

Kun ajattelen bougie-saappaat, tulee mieleen. Näissä on erityisesti paksu kumipohja, lehmännahkainen mokka ja australialainen lampaanleikkaus.

ALEADERin luvalla.

9. ALEADER -talvisaappaat

ovat hieman alle 50 dollaria, mutta ne näyttävät ylellisiltä keinoturkiskauluksen ja nauhoitettavan etuosan ansiosta. Nämä ovat vedenpitäviä, liukumattomia ja lämpötilaltaan -22 °F.

UGG:n luvalla.

10. UGG Adirondack III vedenpitävät saappaat

Älä ymmärrä minua väärin, tarvitset myös klassiset, pörröiset UGG-saappaasi, mutta tämä vedenpitävä tyyli on hieman urheilullisempi, DryTech-ulkopuolella ja mukavalla villavuorella. Niiden lämpötila on myös -32 °F.

Sorelin luvalla.

11. Sorel Kinetic Sport vedenpitävät eristetyt talvisaappaat

OK, tunnen todella futuristiset tunnelmat nämä Sorel-saappaat . Kaikkien talvisaappaiden ei tarvitse näyttää maanläheisiltä ja luonnonmukaisilta, tiedätkö? Tämä eristetty saappaas on tehty paljon mielenkiintoisemmaksi pohjassa olevan aaltoilun ansiosta.

Timberlandsin luvalla.

12. Timberland Jayne vedenpitävät vaellustossut

Jos et ole mielestäsi tarpeeksi cool rokkaamaan pari timbiä , mieti uudelleen. Kuka tahansa voi tehdä sen! Näissä saappaissa on erityisesti OrthoLite-mukavuuspohjallinen ja kumipohja, joka sopii erinomaisesti mihin tahansa maastoon.

Bogin luvalla.

13. Bogs Amanda Pehmovedenpitävät sadesaappaat

Perussadesaappaat voivat olla tylsiä, mutta nämä Bog-saappaat ovat todella tyylikkäitä. Rakastan nauhoitusyksityiskohtia edessä ja sumeaa tekoturkisvuorausta, ja merkin EverDry- ja Max-Wick-teknologia takaavat, että ne ovat täysin vedenpitäviä.

North Facen luvalla.

14. The North Face ThermoBall Tall Boots

Kuten puffitakit? Hanki kuorma näitä pukkisaappaat! Nämä North Face -saappaat ovat fleecevuorattuja ja niissä on ThermoBall Eco -eristys, joka pitää jalat lämpiminä ja kuivina säästä riippumatta.

Cougarin luvalla.

15. Cougar Vanetta Faux Fur Trim vedenpitävät saappaat

Näitä Cougar-saappaat ovat muutamassa värissä, mutta tämä upea ruusupuu on henkilökohtainen suosikkini. Nämä vedenpitävät saappaat, joissa on vaalean turkisvuori, ovat lämpötilaltaan -11 °F.

Beartassun luvalla.

16. Karhutassu Isabella-lumisaappaat

Täydellinen valkoiset talvisaappaat voi olla vaikea löytää, mutta nämä ovat loistava vaihtoehto villavuorilla, vedenpitävällä päällyksellä ja mukavalla lampaannahkaisella pohjallisella.

Lugzin luvalla.

17. Lugz Tambora lumisaappaat

Loistava hillitty talvikenkävaihtoehto on aina lyhyt, musta ja pörröinen. Nämä Lugz saappaat tarkista kaikki oikeat laatikot, ja ne on valmistettu vedenpitävästä keinonahasta.

Rykan luvalla.

18. Ryka Aubonne lumisaappaat

Nämä Tupakointi saappaat meni juuri talvikenkätoivelistani kärkeen; ne ovat vettä hylkiviä, valmistettu Comfort Surrounding System (CSS) -tekniikalla ja maksavat alle 100 dollaria.

Cougarin luvalla.

19. Cougar Creek Duck Boots

On harvinaista, että ankkasaappaat näyttävät ainutlaatuisilta, mutta niissä on ominaisuus hauska käärmeennahkaprintti jotka erottavat heidät joukosta. Niissä on myös vedenpitävä nylonpäällinen ja erittäin lämmin Polar Plush -vuori.

Cougarin luvalla.

20. Cougar Creek Duck Boots

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sama supersöpöt ankkasaappaat kuten yllä, tällä kertaa klassinen punainen ja musta ruudullinen. Niin juhlava!

Tämän artikkelin versio ilmestyi joulukuussa 2018.