'The Summer I Turned Pretty': Kuinka Belly's Beauty Look tuli yhteen

Julkkis

WPR

Vaikka et olisi ollut teini vuosiin, 'The Summer I Turned Pretty' sisältää jotain, joka saa sinut kaipaamaan sellaista nuorta kesärakkautta, joka alkaa ja päättyy skeeball-koneen tai maailmanpyörän viereen.

Ei ole väliä kuinka epätodennäköinen rakkauskolmio, joka vaivaa Lola Tungin näyttelemää päähenkilöä Isabel “Belly” Conklinia, otamme hänen hillityn kesäisen kauneutensa joka päivä.

Tämä ei ole tilanne, jossa olemme yksin. 'TSITP' jatkaa kilpailijaansa ' Vieraita asioita ”TikTokissa; videot, jotka muistuttavat Bellyn hiuksia ja meikkiä hänen kesämökissään Cousinsissa, ovat vallanneet FYP:t.

Saatat saada ilmeen käyttämällä sävytettyä huulirasvaa, aurinkovoidetta ja ripsiväriä.

Kesä, josta tuli kaunis: Kuinka Bellyn kauneus näyttää yhteen

Tässä tyylissä ei ole mitään erityisen innovatiivista.

Mutta sillä ei ole meille väliä – olemme täällä tunnelman vuoksi, ja vatsat voivat saada sinut tuntemaan, että sinulla on elämäsi unohtumattomin kesä, vaikka et olisikaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Tämän seurauksena olemme koonneet luettelon kaikista asiaankuuluvista tiedoista, jotta voit paremmin ilmentää tämän romaanin päähenkilöä.

Kesä, josta tuli kaunis: Kuinka Bellyn kauneus näyttää yhteen

Tara myynti , ohjelman meikkiosaston johtaja, on paljastanut tarinat ja tuotteet, jotka auttavat sinua pääsemään virallisesti 'Belly Eraan' tänä kesänä.