'The Mighty Ducks: Game Changers' -kausi 2 - Tarkista vahvistettu julkaisupäivä!

Viihde

WPR

Vuoden 1992 Steve Brill -elokuva toimi inspiraationa amerikkalaiselle urheilukomedia-draamatelevisiosarjalle The Mighty Ducks: Game Changers.

Sarja on jatkoa elokuvalle, ja sen ovat luoneet Brill, Josh Goldsmith ja Cathy Yuspa Disney+:lle. Sen ovat tuottaneet ABC Signature ja Brillstein Entertainment, ja Brill toimii pääkirjoittajana ja Goldsmith ja Yuspa showrunnereina.

Sarjan pääosissa ovat Lauren Graham, Brady Noon ja Emilio Estevez. Kun Brillin oli määrä kirjoittaa käsikirjoitus, ABC aloitti työskentelyn The Mighty Ducks -kiinteistöön perustuvan sarjan parissa tammikuussa 2018.

The Mighty Ducks: Game Changers -tulokset kauden 2 ensi-ilta

On hienoa, että tänä syksynä saat lisää jaksoja The Mighty Ducks: Game Changersista.

Sitcom pääosassa Lauren Graham tulee takaisin Kausi 2 keskiviikkona, 28. syyskuuta, mukaan Disney+.

Lue lisää: Young Royals -kauden 2 julkaisupäivä: Onko se tulossa syyskuussa 2022!

The Mighty Ducks: Game Changers kausi 2

Virallisen yhteenvedon mukaan 'sydämellinen joukkueemme ja heidän valmentajansa Alex Morrow (Graham) lähtevät osallistumaan intensiiviseen kesäjääkiekkoinstituuttiin Kaliforniassa, jota johtaa hurmaava mutta kova entinen NHL-pelaaja Colin Cole' (soittimia Josh). Duhamel) tulevalla kaudella.

Viime kaudella joukkueemme sai takaisin Mighty Ducks -joukkueen nimen. 'Se on paikka, jossa nuoret voivat menestyä jääkiekossa ilman, että koulu estää heitä.' Ankkaidemme on päätettävä, voivatko he voittaa kesän, kun he kamppailevat selviytyäkseen tässä kiihkeässä kilpailuympäristössä.

Duhamel liittyy näyttelijöihin Emilio Estevezin odottamattoman lähdön jälkeen valmentaja Gordon Bombaysta, ilmoitettiin tammikuussa.

Estevez väitti, että 'poistumiseni esityksestä johtui useista taiteellisista ongelmista - mikä tahansa muu kertomus on virheellinen', kun häneltä kysyttiin väitteistä, joiden mukaan hänen eroamisellaan olisi jotain tekemistä COVID-ohjeiden kanssa.

Entinen NHL-pelaaja, josta tuli valmentaja Colin Cole Duhamelia ylistetään motivoivana, rakastavana ja kovana. 'Iso jääkiekon metafora, joka liittyy elämään', hahmo sanoo.

The Mighty Ducks: Game Changers kausi 2

Brady Noon, joka esittää Alexin, Maxwell Simkinsin, Swayam Bhatian, Luke Islamin, Kiefer O’Reillyn, Taegen Burnsin ja DJ Wattsin poikaa, näyttelee myös Evania.

Synopsis

Nuorten jääkiekkojoukkue Mighty Ducks on nyt urheilussa varteenotettava voima.

12-vuotias Evan Morrow perustaa äitinsä rohkaisemana uuden altavastaajien joukkueen entisen Ducksin valmentajan Gordon Bombayn avustuksella, josta on nyt tullut matalan tason jäähallin masentunut omistaja, kun hänet leikattiin ja kerrottiin hänelle. tuhlaa aikaansa.

Valu

Lauren Graham ja Brady Noon valittiin sarjan pääosiksi helmikuussa 2020, kun taas aiemmin Gordon Bombayta näyttelenyt Emilio Estevez toistaa tämän roolin yhden jakson executive-tuotannon ja ohjauksen lisäksi.

Swayam Bhatia, Taegen Burns, Julee Cerda, Bella Higginbotham, Luke Islam, Kiefer O'Reilly, Maxwell Simkins ja De'Jon Watts ovat myös täyttäneet tuntemattomia rooleja.

Elden Hensonin, Matt Dohertyn, Vincent LaRusson, Marguerite Moreaun, Garette Hensonin ja Justin Wongin kerrottiin toistavan osia The Mighty Ducks -elokuvista sarjan kuudennessa jaksossa 18. maaliskuuta 2021.

Lue lisää: En ole kunnossa tämän kauden 2 julkaisupäivän kanssa: uusitaanko se vai ei?

Sopimusongelma ja luovat erimielisyydet estivät Estevezin kauden 2 option käyttämisen marraskuussa 2021. Josh Duhamel valittiin päärooliksi toisella kaudella 24.1.2022.

Naveen Paddockista tuli uusi sarjan vakio 25. maaliskuuta 2022, ja hän liittyi näyttelijöihin Margot Anderson-Songin, Noah Bairdin, Stephnie Weirin, Connor DeWolfen, Timm Sharpin ja Tiffanyn kanssa. Denise Hobbs otti toistuvia osia liityttyään näyttelijöihin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR