The God Of High School kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Anime

WPR

The God of High School on suosittu anime, joka perustuu samannimiseen manhwaan. Ensimmäinen kausi esitettiin 6. syyskuuta 2020, ja sarja esiteltiin sitten virallisesti eri YouTube-sivustoilla. Sarja sijoittuu Etelä-Korean Souliin, jossa järjestetään kamppailulajikilpailuja, joihin kuolevaiset osallistuvat lainaamalla jumalien voimaa. Ensimmäinen kausi oli suuri sensaatio, ja kaikki animemaailmassa pitivät siitä. Tuleeko God Of High Schoolin kausi 2?

Crunchyroll jaettiin ensimmäisen kauden, ja se oli myös sivusto, joka investoi animen toistoon. Monet suoratoistopalvelut ovat viime aikoina käyttäneet paljon animeihin, joten kun ne ovat valmiita, ne löytyvät vain heidän alustaltaan. Mutta yksi asia, joka erottaa hyvän animen, on se, että se jättää fanit nälkäiseksi God Of High Schoolin 2. kaudelle.

Kaikki mitä sinun tulee tietää God Of High Schoolin kaudesta 2.

Lukion jumala kausi 2

Ensinnäkin, jos et ole vielä katsonut sitä, suosittelemme, että teet sen, jotta voit seurata ja yhdistää pisteet, kun tarjoamme yksityiskohtia. Voit katsoa trailerin täältä saadaksesi esimakua animesta ja mistä siinä on kyse.

Tarina keskittyy päähenkilöön Jin Moriin, joka on tunnetun henkilön pojanpoika. Mutta hän on 17-vuotias, kun hän osallistuu kilpailuun oppiakseen muutamia asioita ja tapaa kaksi toveria, joista tulee lopulta hänen parhaat ystävänsä.

Lue myös: Kaguya-Sama: Love Is War -kausi 3 Japanilainen animesarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Onko Crunchyroll julkistanut God Of High Schoolin toisen tuotantokauden?

Tällä hetkellä ainoa asia, jonka tiedämme varmasti, on, että a Lukion jumala Kausi 2, mutta siitä ei ole virallisesti ilmoitettu, mutta tiedämme, että se tulee ja ensimmäinen kausi päättyi sensaatioon, että tarinansa loppuun saattaminen vaati toisen kauden. Tapaamme samat ihmiset kaudella 1 sekä opimme paljon lisää Jin Morista ja hänen isoisästään sekä näiden kummallisten kykyjen alkuperästä, joita he voivat loihtia.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut The God Of High School (@gohs_anime)

Mitä tulee animen uusimiseen, on otettava huomioon muutama muuttuja, mukaan lukien ohjelman suosio ja se, onko jäljellä mukautettavaa lähdemateriaalia. Tässä tapauksessa lähdemateriaalia on vielä runsaasti, sillä sarjakuva, johon 'The God of High School' perustuu, on edelleen kesken.

Sillä välin itse anime pidettiin hyvin ja kerää jatkuvasti uusia ihailijoita. The God of High Schoolin ensimmäinen tuotantokausi alkoi Crunchyroll loppukesällä 2020 ja lähetettiin viikoittain syyskuuhun asti. Valitettavasti valtuuksilta ei ole kuultu virallista sanaa 'The God of High Schoolin' kauden 2 uusimisesta. Tämän seurauksena on mahdotonta ennustaa, milloin uusia jaksoja tuotetaan.

Lue myös: Kengan Ashura kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Milloin se on saatavilla?

Toistaiseksi vasta ensimmäinen kausi on julkaistu, mutta näyttää siltä, ​​että God Of High Schoolin kausi 2 on jo työn alla ja se on saatavilla pian. Ole varovainen, sillä traileria ei ole vielä julkaistu. Meille on vakuutettu, että animesarja saa uuden kauden.

the god of high school kauden 2 julkaisupäivä

Tämänhetkisten spekulaatioiden mukaan MAPAA on jo aloittanut työskentelyn kaudella 2, joka lanseerataan vuoden 2022 toisella neljänneksellä. Siitä huolimatta, niitä rakastajia, jotka eivät malta odottaa enää, kehotamme heitä tutustumaan sen manhwa-webtooniin.

Kuinka monta jaksoa tulee olemaan?

Ensimmäinen kausi sisälsi 13 jaksoa, ja God Of High Schoolin kausi 2 sisältää saman määrän jaksoja. Ainoa asia, jonka voimme nähdä enemmän, on heidän kykynsä säädellä tehoa on parantunut ja lisännyt todellisia vaikutuksia. Järjestelmään on myös tarkoitus lisätä lisäkylttejä lähitulevaisuudessa.