The Eminence In Shadow Anime julkaisupäivä, näyttelijät, tärkeimmät visuaalit ja muut päivitykset!

Anime

WPR

The Eminence in Shadow (Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!) on Daisuke Aizawan isekai-fantasia-valokirjasarja, joka on animoitu ja joka on vahvistettu. Ilmoituksen lisäksi on paljastettu avainhenkilöiden näyttelijät, joiden joukossa on myös tunnettuja julkkiksia. Sillä välin tässä on lyhyt historia esityksestä ja sen näyttelijöistä. Shsetsuka ni Nar, romaaneja julkaiseva verkkosivusto, julkaisi ensimmäisen The Eminence in Shadow -sarjan saman vuoden toukokuussa. Enterbrain osti sen ja julkaisi neljä osaa. Sarjassa on nyt yhteensä kuusi kirjaa. Yhdysvalloissa kevyelle romaanille ja mangalle on myönnetty Yen Pressin lisenssi.

Tarinan keskiössä on pyrkivä varjovälittäjä tai joku, joka tekee liiketoimintaa varjoissa. Tästä syystä hän hioi fyysisiä kykyjään harjoittamalla niin monia erilaisia ​​taistelulajeja kuin pystyi.

The Eminence In Shadow Anime -julkaisupäivä

Yhdessä näistä harjoituksista hän kuitenkin törmäsi taikuuteen. Todellisuudessa se oli vain auton ajovalot. Hänet tapettiin toiminnassa, mutta aatelismiehen poika nimeltä Cid Kagenou otti hänen paikkansa tuonpuoleisessa elämässä. Hänen halunsa työskennellä varjomeklarina jatkui, joten hän jatkoi koulutustaan ​​tällä alalla.

Julkaisupäivä

The Eminence In Shadow Anime -julkaisupäivä

Animea on yleensä lykättävä vuodella sen julkistamisen jälkeen. Eminence varjossa , toisaalta, on katsottavissa vuonna 2022. Julkaisupäivämäärän puuttuessa joudumme odottamaan hieman kauemmin.

Lue myös: Fire Force -kausi 3 Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Eminence in Shadow's -päähenkilöt

The Eminence In Shadow Anime -julkaisupäivä

Cid Kagenou (ääni Seiichiro Yamashita)

Cid, päähenkilö, kasvatettiin aatelismieheksi. Shadow Garden on hänen johtamansa salaperäisen ryhmän nimi. Vastustaakseen Diaboloksen kulttia he perustivat organisaation. Cidin toiminta kuitenkin risteää kultin toiminnan kanssa, mikä aiheuttaa lisäongelmia.

Alfa (ääni Asami Seto)

Naarastonttu, jonka nimi on Alfa, joka tunnetaan myös nimellä Varjopuutarhan ensimmäinen. Cid löysi hänen riivauksensa hänen kävellessään kadulla. Hän ryhtyi välittömästi töihin vapauttaakseen hänet. Vastineeksi hän lupasi uskollisuutensa ja auttoi häntä värväämään kuusi muuta tärkeää Diabolos-kultin jäsentä.

Beta (äänenä Inori Minase)

Kun Alpha etsi tiimiä, hän tapasi Betan ja kutsui hänet Varjopuutarhaan. Hän on tonttu, joka tykkää kirjoittaa päiväkirjaa päivittäisistä teoistaan. Shadow-saman sotamuistoissa, hän kertoo kaiken ja laulaa Cidin ylistystä huomattavassa määrin.

Gamma (ääni Suzuko Mimori)

Gamman lisääminen täydentää Shadow Gardenin trion. Koska hänen kyvyttömyytensä taistella, hän välttää kaikkea taisteluun liittyvää toimintaa. Kuitenkin hänen hämmästyttävä älynsä enemmän kuin korvaa sen. Shadow Garden luotti hänen perustamaansa Mitsugoshi Companyyn. Hänen keksintönsä perustui Cidin hänen kanssaan jakamaan konseptiin, jonka hän loi uudelleen ja aloitti myynnin voittoa tavoitellen.

Lue myös: Over The Moon Anime-kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Delta (ääni Fairouz Ai)

Joukkueen jäsenenä Deltalla on merkittävä vaikutus heidän käymiinsä taisteluihin. Huolimatta maagisen kyvykkyyden ja kehittyneiden miekkakykyjen puutteesta, hän on valtava vastustaja, kun on kyse pelkästä voimasta ja väkivallasta. Hänen villi puolensa antoi hänelle terävämmät aistit, jolloin hän pystyi jäljittämään saalista kaukaa ja torjumaan saalista helposti. Hän on tunnistanut vain Cidin ja Alfan, koska he ovat häntä vahvempia.

Epsilon (ääni Hisako Kanemoto)

Epsilon on maaginen tonttu, jolla on edistyneitä kykyjä. Ryhmän riidat johtuvat usein hänen nokivasta persoonallisuudestaan. Hänellä on tapa tuoda parhaat puolet esiin Shadow Gardenin jäsenten lima-bodyista.

Zeta (ääni Ayaka Asai)

Ryhmän viimeinen jäsen Zeta on myös pedon sukua. Suurimmaksi osaksi hän käy ympäri maailmaa keräämässä tietoa.

Eta (äänenä Reina Kondo)

Eta, seuran asukas tieteenharrastaja, johtaa tutkimusryhmää ja johtaa omaa laboratoriotaan. Lahjakkaana arkkitehtina hän on luonnollinen.