'The Bachelorette' Tyler Norris Fan? Toisin sanoen: Varo spoilereita edessä!

Julkkis

WPR

Kun uusi The Bachelorette -kausi on tulossa, fanit voivat odottaa tavanomaista rumaa draamaa, ruusuja, jotka eivät pyytäneet olla mukana tarinassa, ja ehkä rakkautta.

Säännöllistä ohjelmakaavaa seuraa Gabby Windeyn ja Rachel Recchian kaudet, jos olet epävarma, kuinka ne edes onnistuvat.

He rajoittavat potentiaalisten kosijoidensa alaan neljään kappaleeseen, ja sitten heillä on valittavanaan neljä tapaamista kotikaupungissaan.

Yksinkertainen! Mutta tässä on vähemmän kuin ihanteellinen uutinen: Emme tiedä, kuka voittaa tämän vuoden miesten kilpailun. Mitä tulee Tyler Norrisiin, hän on kaveri, jota on pidettävä silmällä, joten tässä on kaikki yksityiskohdat hänestä, mukaan lukien mikä Bachelorette ja kuinka pitkälle hän menee.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tyler Norrisin (@tylerjnorris9) jakama viesti

2222

Tyler on pienyrityksen omistaja New Jerseystä

ABC:n kuvauksen mukaan Tyler, 25, on 'italialainen ori', joka etsii 'elämänsä rakkautta'. Wildwoodissa, New Jerseyssä, hän ei ole kertomuksensa mukaan löytänyt sitä.

Toisaalta ABC:n profiilin kirjoittajan () mukaan Tyler 'ei pelkää olla ylitse' ja 'haluaa sellaisen suhteen, jonka muut väittävät olevan vain elokuvissa'.

Tosi-tv-ohjelmilla on huonoja kokemuksia pitkäaikaisista suhteista, mutta tällaisesta rakkaudesta puhumme täällä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Tyler Norrisin (@tylerjnorris9) jakama viesti

Vaikuttaa siltä että Rachel Recchian ja Gabby molemmat täyttävät kriteerit, mutta jos olet utelias tietämään, kenen kanssa Tyler pitää yhteyttä, lue eteenpäin.

Bachelorette's Rachel näyttää olevan Tylerin valinta, ja asiat muuttuvat vakavaksi nopeasti. Itse asiassa…

Hän pääsee Rachelin neljänteen finaaliin

Todellisuus Steve paljasti ne neljä miestä, jotka käyvät kotikaupungitreffeillä Rachelin kanssa, Tyleriksi ja heistä kolmeksi muuksi. Mikä se on? Sen jälkeen meillä ei ole aavistustakaan, minne hän menee.

Koska on ollut niin vaikeaa löytää tietoa tästä kaudesta, on hyvin mahdollista, että Tyler lähetetään kotiin kotikaupunkien jälkeen tai että hän pääsee Rachelin kahteen viimeiseen ja kihlautuu tämän kanssa.

Todellisuus Steve on toimittanut meille varhaisen esikatselun kotikaupungistaan, jonka näet alta:

Sikäli kuin tiedämme, Tyleriä ei ole valittu Bachelor in Paradise -elokuvassa, mikä viittaa siihen, että hän joko selviää Rachelin/kauden loppuun asti. Gabby Windey tai että häntä on jo harkittu ABC:n seuraavaksi kandidaatiksi. Ilmoitamme heti kun tiedämme lisää.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: