Teollisuuskauden 3 julkaisupäivä: Onko teollisuus edelleen HBO:ssa?

Viihde

WPR

Televisiodraamasarjan Industry tuottivat Konrad Kay ja Mickey Down. Ohjelma keskittyy joukkoon äskettäin valmistuneita, jotka kilpailevat mahdollisuuksista tunnetussa Lontoon investointipankissa Pierpoint & Co.

Se debytoi HBO:lla 9. marraskuuta 2020 Yhdysvalloissa ja BBC Two -kanavalla 10. marraskuuta 2020 Isossa-Britanniassa. Toinen kausi, joka debytoi 1.8.2022, uusittiin sille joulukuussa 2020.

Mikä on tämän TV-ohjelman tarina?

Myha'la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson, Ken Leung, Conor MacNeill, Alex Alomar Akpobome, Indy Lewis, Katrine de Candole, Jay Duplass, Sonny Poon Tip ja Adam Levy ovat HBO-kaapelin näyttelijöitä. kanavan Industry TV -ohjelma.

Sarah Parish, Nicholas Bishop , Sagar Radia, Mark Dexter ja Caoilfhionni Dunne ovat usein esiintyviä näyttelijöitä.

teollisuus kausi 2

Useat äskettäin valmistuneet taistelevat pienestä määrästä pysyvää työpaikkaa kuuluisassa Lontoon investointipankissa.

Lue lisää: One Punch Man -kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Harper Stern (Herrold), köyhä amerikkalainen ulkopuolinen, Robert Spearing (Lawtey), Yasmin Kara-Hanani (Abela), Hari Dhar (NRizwan) ja Augustus “Gus” Sackey (Jonsson), Etonista ja Oxfordista valmistunut, ovat viisi. vastavalmistuneet, jotka haluavat saada työpaikan Pierpoint & Co.

Toinen kausi alkaa vuosi pandemian huipun jälkeen. Tutkinnon suorittaneiden ei enää sallita salata itseään väittämällä olevansa valmistuneita. Markkinat kukoistavat, ja kauppapaikka on energisempi ja vainoharhaisempi kuin koskaan Pierpointin palaamisen töihin tai uhkavaatimuksen ansiosta.

Peruuko tai uusiiko HBO teollisuuden kolmannelle kaudelle?

Koska tämä ohjelma on yhteistuotanto BBC:n kanssa, HBO on varaa luoda se pienemmillä kustannuksilla.

Perinteiset luokitukset ovat edelleen vaatimattomia, mutta sillä on paljon tukea katsojilta ja kriitikoilta. Minusta sillä on hyvät mahdollisuudet uusiutua.

teollisuus kausi 2

Päivitän tätä sivua sitä mukaa kun uutta tietoa tulee. Saat ilmaiset sähköposti-ilmoitukset, kun toimialan sopimuksia uusitaan tai perutaan.

Teollisuuden juoni kausi 3

Tarina kehittyy edelleen, sillä sarjan toinen tuotantokausi on nyt esillä. Mitä mieltä olet kakkoskaudesta? Onko kolmannen kauden juoni sama kuin ensimmäisen? Vai paljastetaanko jotain muuta?

Kun Robert, toinen Harperin rinnalla oleva työntekijä, yrittää kiinnittää johdon huomion, Harper käsittelee kouluopetusta koskevia vääriä asiakirjoja. Kaikki aloittelijat, jotka yrittävät ottaa yhteyttä työnantajaansa, jätetään huomiotta.

Jopa yksinkertaiset lauseet kohtaavat häneltä hiljaisuuden. Hän päättää rentoutua eräänä päivänä ja viettää koko yön korkealla baarissa.

Seuraavana päivänä töissä Robert yrittää peittää väsymyksensä. Esimies näkee kuitenkin kaikki varoitusliput ja rankaisee häntä ryppyisen paidan yllään.

teollisuus kausi 2

Sen sijaan, että olisi ollut raivoissaan tai häiriintynyt, Robert tunsi olonsa hyväksi. Hän onnistui vihdoin käynnistämään keskustelun ilman vastustusta! Nyt on yhtiön vastuulla löytää uusia sijoittajia.

Harin kuoltua Gus jää ilman kotia, jota voisi kutsua omakseen. Gus on myös masentunut tästä tiedosta, mutta hän yrittää jatkaa entistä elämäntapaansa.

Hän alkaa huomata Yasminin kiinnostuksen häneen ja kuinka viehättävä hän on. Koska hän ei halua sekoittaa henkilökohtaisia ​​​​suhteita ja työtä, hän pysyy ensin poissa hänestä. Mutta lopulta he pääsevät yhteisymmärrykseen.

Lue lisää: The Alienist -kauden 3 julkaisupäivä: Kuka on seuraavan osan uusi tulokas?

Liiketoimintakausi 3 (näyttelijät ja hahmot)

Seuraavat henkilöt olivat näyttelijöitä kaudella 2 ja ovat esiintyneet toistuvasti viime kaudella. Nämä henkilöt näytettiin kaudella 2 sen jälkeen, kun he esiintyivät aikaisemmilla kausilla toistuvina hahmoina:

  • Marisa Abela ei seuraa ketään. Autodesk_new
  • Sara Dhadwalia esittää Priyanga Burford.
  • Hilary Wyndham ja Mark Dexter.
  • Harper Sternin esittää Myha’la Herrold.
  • Augustusta edustaa David Jonsson.
  • Robert Spearingiä näyttelee Harry Lawtey.
  • Greg Grayson esiintyy Ben Lloyd-Hughesissa.
  • Kenny Kilbanea esittää Conor MacNeill.

Mistä voin katsoa teollisuuskauden 2?

Uuden kauden julkistamisen jälkeen monet ihmiset eivät ole varmoja siitä, mistä katsoa uusimmat jaksot. HBO esitti ensimmäisen kauden saman vuoden marraskuussa.

Sen toinen kausi televisioitiin sitten seuraavana kuussa. Projekti valmistui joulukuussa 2021. Teollisuuskausi 2 on nyt saatavilla. Täällä on lueteltu kuinka, missä ja milloin sitä voi katsella.

HBO Max tarjoaa Teollisuus kausi 2 suoratoistoa varten. Vain HBO Max tarjoaa kauden 2 of Industry. Sinulla on oltava HBO Max -tili, jotta voit katsoa ohjelmaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR