Tensei Kenja No Isekai Life Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Tämä on oikea paikka, jos olet anime- tai televisiodraaman ystävä. Isekai-elämäni on keskustelun aihe tänään. Shinkoshoto kirjoitti Isekai Life: I Become the Strongest Sage in the World -kirjan, jonka seurauksena hän sai toisen hahmoluokan ja tuli maailman tehokkaimmaksi viisaaksi.

Romaanit, kevyet romaanit, mangasarjat ja anime-televisio-ohjelma ovat kaikki kuvauksia elämästäni Isekaissa. Huuka Kazabana ja Ponjea ovat kevyen romaanin ja mangan takana.

Tensei Kenja No Isekai Life Anime Julkaisupäivä

tensei kenja no isekai life anime julkaisupäivä

Fanit ovat odottaneet sarjaa sen julkistamisesta lähtien. Sarjalle ei ole vielä annettu julkaisupäivää. Fanit ja katsojat vain spekuloivat tässä vaiheessa. Meillä on tällä hetkellä vain yksi tieto. Revoroot on juuri ilmoittanut, että sarja saa ensi-iltansa vuonna 2022 'GA Fes 2021' -tapahtuman aikana 31. tammikuuta 2021. Sarja lähetetään Revorootin verkossa.

Kun vuosi lähenee loppuaan, vuosi 2022 näyttää kaukaiselta muistolta. Jos teemme valistuneita arvauksia sarjan julkaisuajasta, voimme odottaa sitä keväällä tai kesällä. Joudumme kuitenkin odottamaan vielä vähän aikaa.

Lue myös: Vermeil In Gold Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Tensei Kenja No Isekai Life Anime Story

tensei kenja no isekai life anime julkaisupäivä

Yuji Sano, yrityksen työntekijä, on tarinan keskeinen osa. On vaikeaa työskennellä pomon omistamassa yrityksessä. Yuji tuo osan työstään kotiin, koska hän on ylityöllistetty. Sitten eräänä päivänä työskennellessään kotona tietokoneella hän sai hälytyksen: 'Pelaa tätä peliä tai sinut siirretään toiseen ulottuvuuteen.'

Näin tapahtui sen jälkeen, kun hän jätti viestin huomiotta: Hän päätyi uuteen fantasiamaailmaan. Uusi maailma kutsuu häntä, ja hän lähtee löytämään kaiken mitä sillä on tarjottavanaan. Hän aloitti kesyttäjänä, mutta ajan myötä hänestä kehittyi viisas. ” Kesyttäjä on joku, joka on sosiaalisessa hierarkiassa alempana, kun taas viisas on joku, joka on korkeammalla sosiaalisessa hierarkiassa ja tuntee kaikki maagiset voimat ja temput.

On mielenkiintoista huomata, että Yujin muodonmuutos kesyttäjästä salviaksi on mahdollistanut lukuisten lima-olioiden avun ansiosta. Hän on nyt yksi maailman voimakkaimmista maagisista keisareista.

Lue myös: Kaguya-Sama: Love Is War -kausi 3 Japanilainen animesarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Tensei Kenja No Isekai Life Anime -hahmot

tensei kenja no isekai life anime julkaisupäivä

'Sage' ja 'Tmed' ovat nimikkeitä, jotka on annettu Yuji Sanolle, tunteettomalle miehelle, joka tuotiin uuteen maailmaan ja joutui tittelit. Azimu Waki pelaa Dryadia, kun Wataru Takagi ottaa Proudwolfin roolin.

Tensei Kenja No Isekai Life Highlights

Tensei Kenja No Isekai Lifen fanit voivat seurata uusinta tuotantokautta Netflixissä! Nauti elokuvasta perheesi ja ystäviesi kanssa, sillä elokuvassa on monia muita hahmoja. Elokuvan julkaisupäivä ja näyttelijäluettelo sekä traileri on lueteltu yllä. Monille näistä Binge-katsojista Tensei Kenja No Isekai Life on ollut katsottavien asioiden listalla.