Teini Shiloh Jolie Pitt käyttää mustia shortseja äiti Angelinan ja sisarusten kanssa: kuvia

Julkkis

WPR

Shiloh Jolie-Pitt, 16, osoitti hämmästyttävää tyylitajuaan, kun hänet kuvattiin 5. heinäkuuta pitämässä hauskaa sukulaisten kanssa Roomassa, Italiassa.

Teini-ikäinen kantoi jäätelötötterön retkillä ollessaan yllään mustat haalarit, mustan t-paidan päällä ja punavalkoiset tennarit.

Äitinsä rinnalla Angelina Jolie , 47, ja sisar Zahara Jolie-Pitt, 17, hänellä oli myös yllään musta kasvomaski ja hänen vaaleat hiuksensa oli painettu takaisin korkeaan nuttuun.

Angelina kantoi omaa jäätelötärpyään ja näytti upealta valkoisessa toppissa, rusketetussa levenevässä leggingsissä ja sandaaleissa.

Teini Shiloh Jolie Pitt käyttää mustia shortseja äiti Angelinan ja sisarusten kanssa

Hänellä oli myös aurinkolasit ja hänen hiuksensa oli matalalla nutturalla. Neljänneshihainen musta pusero, farkut ja musta Converse olivat kaikki, mitä Zahara urheili.

Shiloh ja hänen perheensä lähtivät äskettäin matkalle Italiaan.

Naisten ryhmä, johon myös kuului Shiloh Jolie -13-vuotiaan Pittin sisko Vivienne Jolie-Pitt havaittiin rennolta ja tyytyväiseltä, kun he tekivät ostoksia julkisella markkina-alueella. He kaikki kävelivät vierekkäin nauttiessaan auringon lämmöstä pukeutuessaan muodikkaampiin asuihin.

Teini Shiloh Jolie Pitt käyttää mustia shortseja äiti Angelinan ja sisarusten kanssa

Zaharalla oli kirkkaan sininen minimekko ja Angelina pitkä, ruskea mekko. Mustat kaksisävyiset levenevät farkut olivat Viviennen valinta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Eräässä vaiheessa retken aikana kuuluisa perhe vietti aikaa näyttelijän kanssa Salma Hayek , joka työskentelee Angelinan kanssa tulevassa elokuvassa Without Blood, jota kuvataan parhaillaan Roomassa. Se näytti olevan hyvä aika.

Teini Shiloh Jolie Pitt käyttää mustia shortseja äiti Angelinan ja sisarusten kanssa

Kun he eivät osallistu ylellisiin punaisen maton tapahtumiin, Angelina ja hänen lapsensa lähtevät seikkailuihin, jotka ovat rennompia.

On aina sydäntä lämmittävää seurata, kuinka omistautunut äiti, joka on tunnettu siitä, että hän tuo säännöllisesti lapsiaan elokuvan ensi-iltaan, tuo perheensä mukaan. Eternals-ensi-ilta lokakuussa oli yksi hänen viimeisimmistä punaisen maton esiintymisistä lastensa kanssa.