Teal Swan, kiistanalainen spiritisti tai huijari elokuvassa 'The Deep End', on nimi

Kiistaa

WPR

Kulttimaiset käytännöt ja mittava seuraaja kumoavat Teal Swanin väitteen, ettei hän ole uskonnollisen lahkon johtaja.

Freeformissa ja Hulussa esitetään uusi neliosainen dokumentti 'The Deep End', joka kertoo Teal Swanin tarinasta, joka esiteltiin vuoden 2017 dokumentissa 'Open Shadow: The Story of Teal Swan'. Aluksi opimme Swanin 'Teal Tribestä', hänen omistautuneiden fanien intiimistä ryhmästä, sekä hänen itsensä löytämis- ja parantamisohjelmasta, 'Completion Process' -julkaisusta 'The Misfit Toys'.

Swan väittää, ettei hänellä ollut aikomustakaan tehdä uraa henkisyydestä. Kannatettuaan erilaisia ​​kulmakarvoja kohottavia homilioita, kaikki 'parantumisen' nimissä, itsestään julistautunut selvänäkijä liittyi lopulta Deepak Chopran ja Jagadish 'Jaggi' Vasudevin, eli Sadhgurun, kaltaisiin.

tavijoutsen kiista

Mukaan Joutsen , hän 'matkustelee ympäri maailmaa opettaen ihmisille totuuden elämästä, auttamaan ihmisiä näkemään totuuden itsestään ja opettamaan heille, kuinka he voivat muuttaa emotionaalista, henkistä, fyysistä ja henkistä kipuaan.'

Hänen mielenterveysneuvontansa lähempi tarkastelu paljastaa kuitenkin, että ne ovat paljon häiritsevämpiä. Ei ole harvinaista, että hän mainostaa itsemurhaa 'turvaverkkomme' tai 'nollauspainikkeenamme', joka on 'aina käytettävissämme'. Hän on vuosien ajan hyötynyt kuoleman ylistämisestä.

Swanin menetelmät ovat monella tapaa edelleen mysteeri. Sisään ' Syväpää ”, Swanin kannattajat, liikekumppanit ja entinen pomppi on esitelty auttamaan selittämään hänen menetelmiään ja suosiota.

Tässä on lähempi katsaus spiritualistiin, joka on tehnyt uran haavoittuvien ihmisten huijaamisessa, alkaen hänen alkuperästään toisesta maailmasta:

Kuka on Teal Swan?

'Hengellinen katalysaattori' ja 'henkilökohtainen transformaatio vallankumouksellinen' ovat muita nimityksiä, jotka annettiin 37-vuotiaalle henkiselle opettajalle. Kun Swan oli lapsi, hän kertoo, että hän tajusi, ettei hän 'sopinut' kotiin tai kouluun, ja siitä alkoi hänen henkinen ja parantava matkansa. Lisäksi hän oli lapsena yliherkkä ja uskoi, että hänellä oli erityisiä psyykkisiä kykyjä, mukaan lukien 'selkeätunto', kyky havaita mikä on näkymätöntä ja 'selkeäkuuloisuus', kyky kuulla mitä ei ole.

Hänen kykyjensä seurauksena hänet väitettiin eristäytyneen perheestä ja ystävistä ja joutuneen hyväksikäytön ja seksuaalisen väkivallan vaaraan. Kun Swan oli 6-vuotias, hän sanoo, että perheystävä raiskasi hänet, huumetti hänet ja kidutti häntä psykologisesti, kunnes hän parani. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän paljasti HuffPostille, että hän oli ollut kahden erillisen saatanallisen ryhmän jäsen, joissa hän suoritti rituaalisia veriuhreja ja osallistui moniin muihin verenjuontikäytäntöihin.

tavijoutsen kiista

”Eläinlääkärin toimisto laittoi minut metallipöydälle tuntien jälkeen, kun olin 12-vuotias. Ryhmän kulttivalmentaja oli peitetty mustalla verkolla”, Joutsen kommentoi. ”Hän kiinnitti minut elektrodeihin geelin ja vanhan projektorin avulla ja heijasti kuvia kuolleista eläinten ruhoista edessäni olevalle seinälle. Hän järkytti minua joka kerta, kun hän vaihtoi dian projektorin valkokankaalla. Hän sanoi kerta toisensa jälkeen: 'Katso mitä teit' yrittääkseen saada vaikutelman siltä, ​​että olin vastuussa kaikkien noiden eläinten tappamisesta.

Swan yritti murtaa omaa elämäänsä teininä ja hänet lähetettiin psykiatriseen erikoislääkäriin, joka Swanin mukaan epäonnistui auttamaan häntä. 19-vuotiaana Swan pakeni molemmista kulteista ja puhui pahoinpitelystä, jota hän oli kärsinyt vuosia.

Pikakelaus Pian sen jälkeen hän alkoi tehdä videoita itseavusta, mielenterveydestä, manifestaatioista ja muista itsensä kehittämisen näkökohdista, ja lopulta hän perusti oman YouTube-kanavan. Kuuden kirjan kirjoittaja isännöi myös monenlaista toimintaa live-puheista 400 dollarin henkilökohtaisiin itserakkauskursseihin.

' Sinivihreä heimo ” miljoonien Swan-fanien ja ihailijoiden joukossa on selvä merkki hänen valtavasta menestyksestään.

Lue myös: Hyvää ruokahalua koskeva kiista ja rasismisyytöksiä seurannut draama selitettiin

Mikä on Teal Tribe, enemmän kuin 'kultti'?

Swan's Teal Tribe on 'ihmisten verkosto ympäri maailmaa, joka keskittyy positiiviseen muutokseen siinä, miten elämme yhdessä ja olemme vuorovaikutuksessa toistensa kanssa', yhteisön Facebook-ryhmäsivun mukaan. Emotionaalinen paraneminen, tuki, autenttinen kommunikointi ja yhdessä yhteisössä menestyminen ovat myös ryhmän tavoitteita.

tavijoutsen kiista

Ryhmän kansainvälisellä sivulla on paikkakohtaiset sivut Swanin faneille Saksassa, Tšekin tasavallassa, Skandinaviassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa.

Kaikki hänen seuraajansa ovat esillä dokumentissa ja omaksuvat hänen syvällisiä viisauksiaan avosylin.

Yksi hämmästynyt fani huudahtaa: 'Minusta tuntuu, että hän on Jeesus.' 'Swanin tehtävänä on parantaa meidät kaikki', sanoo toinen.

Lue myös: Pastori herättää kiistaa huomautuksilla demokraateista ja kristinuskosta

'Kaikki tiivistyy siihen tosiasiaan, että koulutan ihmisiä totuudesta. Minä voin kertoa sinulle, kestätkö sen vai et 'Swanin omien sanojen mukaan. 'Kun ajattelen: 'Olet kirjaimellisesti riippuvuusketjussa tällä hetkellä', en voi seistä lavalla ja sanoa: 'Tämä on ihanaa, nauti vain hyvästä fiiliksestä!' Sitä vastoin tule luokseni, ja näytän sinulle, kuinka voin muuttaa elämäsi.'

' Syväpää ” esitetään Freeformissa keskiviikkoisin klo 21. ET/PT ja Hulussa seuraavana päivänä. Dokumenttisarjan traileri löytyy YouTubesta:

https://youtu.be/8CnQivsB5-s