Td Jakesin kiista: piispa T.D. Jakesin vävy väitetysti seksuaalisesti hyväksikäytetyn adoptoidun tyttären

Kiistaa

WPR

Thomas Dexter Jakes Sr., joka tunnetaan usein nimellä T. D. Jakes, on yhdysvaltalainen piispa, kirjailija ja elokuvantekijä, joka syntyi 9. kesäkuuta 1957.

Hän palvelee ei-tunnustuksellisen amerikkalaisen megakirkon The Potter’s House piispana. The Potter’s Touch näyttää Jakesin jumalanpalvelukset ja evankeliointipuheenvuorot.

Gospelmusiikin ala on tällä hetkellä täynnä konflikteja. Piispa T.D. Jakesin vanhin tytär Cora Jakes-Coleman erosi aviomiehestään Richard Colemanista aiemmin tänä vuonna. Richardia syytetään nyt heidän adoptoidun tyttärensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Aiheeseen liittyvä: David Dobrikin syytökset ja kiistat selitetty!

Cora Jakes-Coleman ilmoittaa eroavansa

Kesäkuussa 2011 pariskunta vaihtoi lupauksia yksityisessä seremoniassa. Hänen isänsä toimi häät ja johti hänet käytävään.

Hän näytti upealta hääkuvissa, jotka levisivät leviämään, ja hänellä oli yllään erityisesti luodut, kimaltelevat, kristallilla nastoitettuja mokkanahkaa Christian Louboutin -kenkiä.

td jakes kiistaa

He ovat koko avioliiton ajan kertoneet suoraan kyvyttömyydestään tulla raskaaksi ja taistelemaan hedelmättömyyttä vastaan.

He päättivät adoptoida tämän seurauksena, ja he tekivät niin kahdelle lapselle: poika Jason ja tytär Amauri. He ovat julkaisseet perhekuvia verkkoon ja puhuneet konferensseissa adoptioiden leimautumisesta.

Jakes-Coleman ilmoitti erostaan ​​tammikuussa 2022. 34-vuotias Faithing It -kirjailija totesi: 'Raskain sydämin ilmoitan, että mieheni ja minä olemme päättäneet erota.' Jakes-Coleman on myös apulaispastori isänsä kirkossa, Potter's House of Dallasissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut T.D. Jakes (@bishopjakes)

'Tämä on hyvin yksityinen ja henkilökohtainen ongelma', hän kirjoitti, 'ja pyydän kohteliaasti rukouksianne, kun asetan etusijalle oman hyvinvoinnin tällä hetkellä sekä, mikä tärkeintä, lasteni hyvinvoinnin.' Tauolle ei tuolloin annettu selitystä.

Hänen aviomiehensä pidätettiin alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Heidän hajoamisestaan ​​käytiin keskustelua siitä, olivatko aviorikos vai pandemian vaikutukset syyllisiä. Mutta tunnetun kristillisen vloggerin mukaan Larry Reid, ongelman juuri on vakavampi.

Hän paljasti, että Richard pidätettiin epäiltynä lasten hyväksikäytöstä YouTube-ohjelmassaan. Perheeseen läheisen henkilön mukaan Richardin väitettiin hapuilevan heidän 13-vuotiasta adoptoitua tytärtään väärin.

Sisäpiiriläisen mukaan on todennäköistä, että jotain 'kauempaa' kuin koskettaminen tapahtui. Hänet pidätettiin 4. toukokuuta illalla seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Aiheeseen liittyvä: Hunter Bidenin kiista: Selitys Hunter Bidenin ympärillä käytävään keskusteluun

Yhden lapsen biologinen äiti puhuu

Pariskunta käsittelee myös muita vakavia syytöksiä, jotka heidän adoptiopoikansa biologinen äiti esittää avioerosta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

td jakes kiistaa

Nainen esitti sosiaalisessa mediassa kuuluisaa paria vastaan ​​lisää väitteitä, jotka väittivät manipuloineen häntä hyväksymään adoption. Biologinen äiti käytti uskontoa manipulointikeinona.

Hän on huolissaan siitä, että Richardin vangitseminen johti siihen, että hänen tyttärelleen, Colemansien adoptiotyttärelle, tehtiin vahinkoa hänen ollessaan heidän huostassaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR