Taylor Swiftin uusintanauhoitus saa riemukasta tukea Dwayne Johnsonilta ja Kevin Hartilta

Julkkis

WPR

TikTok-tähdet Dwayne Johnson ja Kevin Hart auttavat Taylor Swiftiä mainostamaan uusia äänityksiä. Tarkista se!

Uusi video The Rockin TikTok-sivulta näyttää 50-vuotiaan näyttelijän ja 43-vuotiaan koomikko jammailun joidenkin Taylor Swift -hittien parissa.

Tauon aikana viimeisimmän animaatioelokuvansa, DC League of Super-Pets, promootiosta pariskunnan voi nähdä istuvan vierekkäin ja jammailemassa Swiftin musiikkia.

Vaikka Hart jatkaa musiikin kuuntelua kuulokkeilla keskustelussa Johnsonin kanssa, hän sanoo: 'DJ, mitä sinä kuuntelet?'

Johnson vastaa välinpitämättömästi: ' Paha veri , Taylorin versio.'

Taylor Swiftin uusintanauhoitus saa riemukasta tukea Dwayne Johnsonilta ja Kevin Hartilta

Hymyilee ja huutaa takaisin: 'Hart', en kuullut sinua.' 'Sinun pitäisi mennä lääkäriin. Veresi ei ole niin kauheaa kuin uskot sen olevan, huolimatta siitä, mitä olet kuullut. Sinä ja minä molemmat tarvitsemme lepoa, ystävä!'

'Entä sinä? Kuuntele, mitä radiosta kuuluu.' Rock vastaa: 'Viesti pullossa, Taylorin versio', kuten Hart kertoo hänelle.

Uudelleen nauhoitettu versio tulee 'elokuvamme, Super-Pets' lopussa, kun he vaihtavat huippuviistoja, Johnson sanoo.

Swift näytti olevan samaa mieltä lausunnosta, kun hän kirjoitti kommenttiosioon: 'Jätä se ystävälleni Dwayne Johnson mainostaakseni kappaleideni eettisesti peräisin olevia versioita. '

'Onnea elokuvaan!' hän huudahti. Tämän jälkeen laulaja viittasi 'The Guy' -kappalevideoonsa, jossa Johnson esiintyi, sanomalla 'Ur the man'.

Taylor Swiftin uusintanauhoitus saa hilpeää tukea Dwayne Johnsonilta ja Kevin Hartilta

On paljastettu, että animaatiokuvassa esiintyvät Taylorin 'Message in a Bottle' (Taylorin versio) ja 'Bad Blood' (Taylorin versio).

Swift-fanit ovat hyvin tietoisia Swiftin ja Swiftin kireästä suhteesta Skootteri ruskea , hänen managerinsa ja levyjohtajansa, joka myi kuusi studioalbuminsa luetteloa Shamrock Holdingsille yli 300 miljoonalla dollarilla.

Swift aloitti mestareidensa uudelleennauhoituksen ja julkaisi uusia versioita albumeista Fearless and Red, sekä uudelleenäänitykset singleistä 'Wildest Dreams', 'This Love' ja 10 minuutin versio kappaleesta 'All Too Well', joka sisältää lyhytelokuva.

Taylor Swiftin uusintanauhoitus saa riemukasta tukea Dwayne Johnsonilta ja Kevin Hartilta

”Bad Blood” saattaa olla seuraava uusintajulkaisu, joka tulee fanien saataville, mutta ei ole ollut uutisia siitä, milloin se tulee suoratoistoon.

Lue myös: Khloé Kardashianin raskausuutisten keskellä Tristan Thompson lomailee Mykonosissa
Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin suhde on uutisissa avioliittohuhujen keskellä

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR