Taylor Swiftin punainen huuli, Lily Collins Metallic Eyeliner, lisää

Kauneus

WPR

Lontoo oli tällä viikolla julkkisten hius- ja meikkipaikka, kun tähdet ylittivät Atlantin odotetulle ja ensimmäiselle Lontoossa sijaitsevalle Victoria’s Secret -muotinäytökselle sekä British Fashion Awardsille. Taylor Swift varasti valokeilan Victoria's Secretin kiitoradalle ja pois päältä allekirjoituksellaan ja kiiltävällä punaisella huulellaan, kun taas Angel Jourdan Dunn saa valtavia rekvisiitta repeytyneisiin lonkeroihinsa. Samaan aikaan takaisin Yhdysvalloissa, Blake Lively hämmästynyt, kuten tavallista, vaivattomilla aalloillaan ja savuisilla silmillään Scarlett Johansson yritti liukas selkää, ärtyisä 'tehdä'.

Hanki kauneusinspiraatiota viikonloppuusi, katso tämä yhteenveto joistakin viikon parhaista julkkisten hius- ja meikkihousuista ja luo tilaisuus luoda ne uudelleen kotona.

Lia Toby/WENN.com

Se ei ollut järkyttävä liike, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi ollut aivan upea. Taylor Swift osallistui Victoria's Secret Fashion Show'n jälkijuhliin yllään dramaattinen punainen huulipuna, jossa on erityisen kiiltävä viimeistely ja lepattavat ripset.

FayesVision/WENN.com

Kim Kardashian hankki virheettömän, hehkuvan lookin kiiltävällä huulilla ja dramaattisilla kulmakarvoilla Elizabeth Taylor AIDS Foundation -säätiön tapahtumassa Maailman AIDS-päivänä.

WENN.com

Hänen sileän ja kiiltävän bobin ja kultaisen metallisen eyelinerin välissä, Lily Collins ' hiukset ja meikki osoitteessaRakkaudella Rosieensi-ilta Japanissa on täydellinen loma look.

LISÄÄ:7 temppua paremman pohjan luomiseen

Getty Images

Victoria's Secret -enkeli Jourdan Dunn voitti meidät kiharaisilla lonkeroillaan ja seksikkäällä kissansilmällä.

WENN.com

British Fashion Awardsissa, Rihanna kietoi hiuksensa runsaaksi yläsolmuksi virkistävällä, hädin tuskin meikillä.

LISÄÄ:Vuoden 2014 parhaat hiustrendit

WENN.com

Olivia Palermo oli toinen British Fashion Awards -kauneusvoittaja houkuttelevilla savusilmillä ja tyylikkäällä keskiosalla.

Rob Kim / Getty Images

Blake Lively , joka odottaa ensimmäistä vauvaansa, esitteli luonnollisia, tummia juuriaan pyörteillä aalloilla L'Oreal Paris Ninth Annual Women of Worth Celebration -tapahtumassa. Hän viimeisteli lookinsa vaaleanpunaisella huulipunalla ja korosti naisellista sävyä myös silmämeikillä.

Getty Images

Scarlett Johansson otti suuren kauneusriskin, kun hän rokkasi kostean näköisen 'do'n ja ruskean kimaltelevan varjon Gotham Independent Film Awards -gaalassa.