Taylor Swift ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Muunnos

WPR

Taylor Swift on tunnettu laulaja, joka ei vaadi esittelyjä. Hän on yksi aikansa tunnetuimmista ja rakastetuimmista vokalisteista. Hänen ulkonäkönsä, laulunsa ja laulunsa ovat hämmästyttäneet yleisöä kaikkialla maailmassa.

Jotkut hänen faneistaan ​​ja seuraajistaan ​​uskovat, että Love Storyn laulaja on äskettäin käynyt plastiikkaleikkauksen. Onko totta, että huhut ovat totta? Vertaa laulajan näytteitä ennen ja jälkeen saadaksesi lisätietoja.

Taylor Swiftin plastiikkakirurgia

Hopkinsin mukaan rintojen suurentaminen, rasvaimu, nenän muotoilu, silmäluomien leikkaus, vatsan leikkaus ja kasvojen kohotus ovat suosituimpia kosmeettisia hoitoja.

Näitä toimenpiteitä suoritetaan usein ryppyjen poistamiseksi, vartalon muokkaamiseksi tai rikkoutuneen nenän korjaamiseksi.

Kosmeettiset toimenpiteet sen sijaan sisältävät odottamattoman anestesiareaktion, infektioiden ja arpien vaaran. Lisäksi ne aiheuttavat liiallista verenvuotoa ja hermovaurioita.

Taylor Swift ennen ja jälkeen

Kuten näimme Eminemin esseessä, tunnettu laulaja Weekend käytti CGI-lisäyksiä. Taiteilija yritti kuvata viihdemaailmaa, nykypäivän sosiaalisen median vaikutusta ja plastiikkakirurgian seurauksia.

Jos näytät houkuttelevalta, showbisnes on halutuin paikka, mutta se voi myös olla julma, jos et ole.

Olemme käsitelleet monia julkkiksia ja heidän plastiikkakirurgiaan liittyviä huhuja julkkispäiväkirjoissamme. Suurin osa näistä toimenpiteistä sisälsi kulmakarvojen kohotuksia, kasvojenkohotuksia ja rintaimplantteja. Lisäksi nenäleikkaukset, huultentäyteaineet, poskien suurentaminen ja botox-injektiot ovat suosittuja.

Lue myös: Gucci Mane ennen ja jälkeen vankilan: Gucci Mane joi tuoppia laihaa ja poltti kiloa rikkakasveja

Aikainen elämä

Taylor Alison Swift syntyi West Readingissa Pennsylvaniassa 13. joulukuuta 1989. James Taylor on hänen nimensä. Hän varttui joulukuusitilalla vanhempiensa Scottin ja Andrean sekä veljensä Austinin kanssa. Esikoulussa ja päiväkodissa hän meni Montessori-kouluun ja sitten Wyndcroft Schooliin ensimmäiselle luokalle.

Taylor kiinnostui musiikkiteatterista ollessaan yhdeksänvuotias. Lisäksi hän otti laulu- ja näyttelijätunteja New Yorkissa. Shania Twain oli hänen ensimmäinen johdatus kantrimusiikkiin. Teininä ja teininä hän esiintyi naapuruston kokouksissa ja festivaaleilla.

Lopulta hän vakuuttui itsestään, että hänen oli mentävä Nashvilleen, joten hän ja hänen äitinsä jatkoivat Taylorin varhaisen Dolly Partonin ja The Chicksin kansien demon lähettämistä. Taylor jätti Nashvillen ilman levysopimusta, koska levy-yhtiöt eivät pitäneet häntä riittävän omaperäisenä.

Hän kirjoitti kappaleen Lucky You 12-vuotiaana opittuaan soittamaan kitaraa. Swiftin perhe muutti Nashvilleen, kun hän oli 14-vuotias tarjotakseen hänelle paremman mahdollisuuden murtautua musiikkiteollisuuteen.

Vuonna 2003 Swift aloitti työskentelyn Dan Dymtrow'n, musiikinhallinnan, kanssa. Swift sai mallityön Abercrombie & Fitchin 'Rising Stars' -kampanjassa, ja yksi hänen omista kappaleistaan ​​sisällytettiin Maybelline-kokoelma-CD:lle. Swift allekirjoitti artistinkehityssopimuksen esiteltyään alkuperäiset kappaleensa RCA Recordsin esittelyssä.

Ura

Taylor Swift ennen ja jälkeen

Swift julkaisi ensimmäisen singlensä ' Tim McGraw ” vuosi sen jälkeen, kun hän allekirjoitti sopimuksen Big Machine Recordsin kanssa, mitä seurasi hänen ensimmäinen itsenimeämä studioalbumi. Taylor Swift debytoi Billboard 200 -listan viidenneksi, mutta Billboard Country Music -listan sijalle 1. ”Our Song” ja ”Should’ve Said No” olivat kaksi albumin ykkössingleä.

Hänen debyyttialbuminsa on sertifioinut levytysteollisuusyhdistyksen (RIAA) platinalevyksi neljä kertaa tähän mennessä. Fearless, Swiftin toinen albumi, debytoi ykkösenä Billboardin, Billboard Countryn, Uuden-Seelannin ja Kanadan musiikkilistoilla.

Se on sertifioitu platinaksi neljässä maassa, mukaan lukien kuusi kertaa Yhdysvalloissa, mukaan lukien kaksi ykkössingleä, ”Love Story” ja ”You Belong with Me”. Hän on jakanut lavan yhdessä laulajien kanssa, kuten John Mayer, Justin Bieber ja Faith Hill. Swift on saanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien 23 American Music Awards -palkintoa, yksitoista Grammy-palkintoa ja 23 Billboard Music Awards -palkintoa.

Hän on myynyt yli 50 miljoonaa albumia ja 150 miljoonaa singleä maailmanlaajuisesti tätä kirjoittaessa. Taylor kävi viidellä maailmankiertueella vuosien 2009 ja 2018 välillä tuottaen 943 miljoonaa dollaria.

Swift on esiintynyt ' Saturday Night Live ” ja ”Dateline NBC” itseään sekä kuvitteellisissa osissa ohjelmissa ja elokuvissa, kuten ”Ystävänpäivä”, ”CSI: Crime Scene Investigation” ja ”Hannah Montana: The Movie”. Swift on myös esiintynyt useissa suosituissa julkaisuissa, kuten Seventeen, Teen Vogue ja Rolling Stone.

Swiftin uusin albumi 'Folklore' julkaistiin elokuussa 2020 ja debytoi listan ykkösenä.

Lue myös: Lady Gaga ennen ja jälkeen: Lady Gagaa ei enää tunnisteta itsestään, koska hänen kasvonsa ovat kokeneet dramaattisen muodonmuutoksen

Taylor Swift plastiikkakirurgia

Quoran jäsen uskoo, että Taylorin rinnat ovat nykyään paljon suuremmat kuin ne olivat hänen nuorempana. Käyttäjä jatkoi huomautukseen, että hän on yleensä kurvimpi kuin aiemmin.

Ne ovat myös hyvin normaalin vaihteluvälin sisällä kohtuullisen painonnousun suhteen ihmisten ikääntyessä. Taylor on saattanut lisätä niitä hieman, mutta ei ole mitään syytä, miksi se ei olisi voinut olla luonnollista.

Monet ihmiset olivat kuitenkin eri mieltä. Swift on myös yhdistetty nenäleikkaukseen. Ikäeron vuoksi käyttäjä totesi, että hänen nenänsä näyttää erilaiselta. Ero Taylorin ulkonäössä teini-ikäisenä ja aikuisena ei ole todiste siitä, että hän sai nenäleikkauksen.

Taylor Swift ennen ja jälkeen

Youn Plastic Surgeryn tri Anthony Younin mukaan hänelle tehtiin vaatimaton ja hyvin toteutettu nenäleikkaus. Swiftin nenä näyttää lääkärin mukaan huomattavasti hoikemmalta ja hienostuneemmalta kuin hän oli nuorempana.

Tämän lisäksi emme usko, että hänelle on vielä tehty muita plastiikkakirurgiaa. Katsotaanpa, paljastaako hän käyneensä plastiikkaleikkauksessa lähitulevaisuudessa.

Lue myös: SZA ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Henkilökohtainen elämä

Taylor Swiftin henkilökohtainen elämä on aina herättänyt lehdistön ja hänen ihailijoidensa kiinnostuksen. Hän on seurustellut näyttelijä Joe Alwynin kanssa toukokuusta 2017 lähtien, vaikka hän seurusteli sitä ennen tunnettujen miesten kuka on kuka.

Taylorilla oli suhde Calvin Harrisin, DJ:n, kanssa vuonna 2015. Hän seurusteli näyttelijän kanssa. Tom Hiddleston samana vuonna.

Hän aloitti seurustelun Harry Stylesin kanssa marraskuussa 2012. Taylor ja Harry matkustivat yhdessä Brittiläisille Neitsytsaarille talviloman aikana 2012-2013, ja se tehtiin pian palattuaan, ilmeisesti siksi, että he olivat molemmat kiireisiä eivätkä koskaan olleet yhdessä paikassa pitkään.

Swiftillä oli kolmen kuukauden suhde näyttelijän kanssa Jake Gyllenhaal 2010 lopulla.

Hän seurusteli John Mayerin kanssa lyhyen aikaa, mutta se riitti, että hän loi hänestä kappaleen 'Dear John'.

Swift tapasi Taylor Lautnerin kuvattaessa Ystävänpäivää, ja heistä tuli nopeasti erottamattomat. Suhde ei kestänyt kauan, mutta se inspiroi kappaleeseen 'Back to December'.

Taylor Swift ennen ja jälkeen

Joe Jonas oli Swiftin poikaystävä kolme kuukautta vuonna 2008.

Swift kuvattiin vaeltamassa Utahissa poikaystävänsä Joe Alwynin kanssa elokuussa 2020, juuri kun hänen yllätysalbuminsa ”Folklore” julkaistiin.