Taylor Lautner kihloi pitkäaikaisen tyttöystävänsä| Tarkista kuinka he tapasivat?

Julkkis

WPR

Taylor Daniel Lautner syntyi 11. helmikuuta 1992 Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan parhaiten muodonmuuttaja Jacob Blackin esittämisestä elokuvasarjassa The Twilight Saga.

Henkilökohtainen elämä

Luotuaan ruumiinkuvansa The Twilight Saga: New Moonille Lautnerilla on monimutkainen harjoitusohjelma, jonka Men’s Health on käsitellyt, ja tietty ruokavalio. Lisäksi hän jatkaa kamppailulajien harjoittelua ja harjoittelua säännöllisesti. Hän on ilmoittanut, ettei hän käytä huumeita tai alkoholia.

Lautner aloitti romanttisen suhteen toisen tähti Taylor Swiftin kanssa kuvaaessaan Ystävänpäivää lokakuussa 2009; suhde päättyi myöhemmin samana vuonna.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut TAY (@taydome)

Kuvaamisen jälkeen Abduction with Lily Collins marraskuussa 2010 hän alkoi seurustella hänen kanssaan. He lopettivat suhteensa syyskuussa 2011. Hän oli suhteessa Tracerin näyttelijän ja kanadalaisen näyttelijän kanssa. Marie Avgeropoulos 2013–2015. Joulukuussa 2016 Lautner alkoi seurustella näyttelijän ja Scream Queens toinen tähti Billie Lourd; he erosivat heinäkuussa 2017. Vuodesta 2018 lähtien hän on seurustellut julkisesti Kalifornian sairaanhoitajan kanssa Taylor Dome . Lautner paljasti Instagramin kautta 13.11.2021, että hän ja Dome ovat kihloissa.

Lautner väitti Late Show kanssa David Letterman että hän haluaisi palata kouluun, jos hän on työtön; vuonna 2010 hän sanoi: 'Suoritin lukion ja ilmoittautuin paikalliseen yhteisöopistoon.' Vuonna 2020 hän osti asunnon Agoura Hillsistä säilyttäen samalla 10 hehtaarin (4,0 hehtaarin) Castaic-tilan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Taylor Lautnerin (@taylorlautner) jakama viesti

Lautner latasi kuvan itsestään ja Domesta pukeutuneena Space Jam -hahmoiksi. Valokuvassa Dome näkyy virnistelemässä, kun 'Abduction' -näyttelijä laskee romanttisen nokkauksen kasvoilleen.

Sen jälkeen pariskunta on usein puhunut toisistaan ​​omissa sosiaalisen median profiileissaan. Lautner kirjoitti Domelle mukavan syntymäpäiväkirjeen maaliskuussa 2020, kun hän täytti 23.

Jatkuvan uuden koronaviruspandemian keskellä he olivat viettäneet viimeiset muutamat kuukaudet omatoimisesti eristyksissä. Kesäkuussa kaksikko kuvattiin nauttimassa kahvitreffeistä Thousand Oaksissa Kaliforniassa rennosti pukeutuneena.

Taylor Lautner oli paljon julkisuutta saaneessa romanssissa Scream Queens -toverinsa Billie Lourdin kanssa ennen kuin hän alkoi seurustella. Tay Dome. Raporttien mukaan pari alkoi seurustella tapaamisen jälkeen elokuvan kuvauksissa, ja heidän 8 kuukautta kestänyt myrskysuhde sai kaikki tukemaan heitä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Taylor Lautnerin (@taylorlautner) jakama viesti

Joulukuussa 2016 Lourd kärsi myös äitinsä Carrie Fisherin ja isoäitinsä Debbie Reynoldsin tuhoisan menetyksen. Lautner pysyi Lourdin rinnalla koko kamppailun ajan ja auttoi häntä voittamaan sen.

Läpäisemättömän vaikutuksesta huolimatta parin suhde hajosi vuoden 2017 puolivälissä. Eroon ei löytynyt virallista syytä, mutta Lourd poisti suurimman osan Lautnerin kuvista Instagramistaan.

Taylor Lautnerin treffihistoria

Fanit ovat saattaneet ihailla Lautnerin yhteyksiä Lourdiin, mutta se kalpeni hänen suhteensa Grammy-palkitun laulajan Taylor Swiftin väliseen huomioon.

kuka seurustelee taylor lautnerilla

Taylor Swift ja Taylor Lautner aloittivat kolmen kuukauden suhteen lokakuussa 2009 romanttisen elokuvan 'Ystävänpäivä' kuvaamisen jälkeen, ja heidät havaittiin useaan otteeseen Hollywoodissa.

Huolimatta heidän romanssiaan liittyvästä huhusta, he erosivat vähän ennen tammikuun 2010 'Ystävänpäivä' -julkaisua. Eronsa jälkeen he ovat puhuneet hyvin äänekkäästi romanssistaan, ja Swift on jopa kirjoittanut siitä kappaleen.

Vaikka heidän yhteytensä oli lyhyt, Lautneria kysytään edelleen Swiftistä. 'Twilight' -näyttelijä on yrittänyt torjua kyselyitä suhteestaan ​​Swiftin kanssa.

Marraskuussa 2010 erottuaan Swiftistä Lautner alkoi seurustella 'Abduction'-kollegansa Lily Collinsin kanssa. Lautner väitti, että he osuivat siihen heti, kun he tapasivat ensimmäisen kerran, mikä tapahtui heidän kuvattaessaan yhdessä. Hänen omat sanansa:

”Kun luet käsikirjoitusta jonkun kanssa ensimmäistä kertaa, voit tuntea jonkinlaista kemiaa tai yhteyttä. Itse asiassa tämä oli Lilyn tilanne.'

Lautnerin kerrotaan jättäneen romanssin viikkoa ennen 'Abduction' -elokuvan punaisen maton ensi-iltaa seurusteltuaan alle vuoden.

Lisäksi Lautner oli romanttisesti sidoksissa Selena Gomeziin. Vaikka pariskunta ei koskaan vahvistanut tai kiistänyt huhuja, heidän havaittiin usein hengailla tai syömässä yhdessä.

Taylor Lautner nyt

Katso tämä postaus Instagramissa

Taylor Lautnerin (@taylorlautner) jakama viesti

Taylor Lautner syntyi Taylor Daniel Lautnerina 11. helmikuuta 1992 Grand Rapidsissa, Michiganissa. Hän teki elokuvadebyyttinsä Robert Rodriguezin elokuvassa 'The Adventures of Sharkboy and Lavagirl'.

Lautnerin uran läpimurto tapahtui, kun hän näytteli Jacob Blackia Robert Pattisonin ja Kristen Stewartin kanssa elokuvassa ' Iltahämärä ”elokuvasarja. Lautnerin ura pysähtyi 'Twilight'-elokuvasarjan suuren menestyksen jälkeen, joka päättyi 'The Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 2' vuonna 2012.

'Abduction' -elokuvan heikko esitys lipputuloissa vuonna 2011 ei auttanut Lautnerin uraa, ja hänen 'Twilight' -sarjansa jälkeisinä vuosina hänellä on ollut vähemmän näyttöaikaa.

kuka seurustelee taylor lautnerilla

Kun hänet näytettiin esikaupunkien brittiläisessä sitcomissa 'Cuckoo' vuonna 2014, hän koki uran elpymisen. Näyttelijä jätti roolin lopulta vuonna 2019 ihailijoidensa suureksi tyrmistykseksi.

Kuuluisasta BBC3-ohjelmasta lähtemisen jälkeen Lautnerista on kuultu vain vähän. Näyttää kuitenkin siltä, ​​​​että hän aikoo ottaa kaiken irti suhteestaan ​​Tay Domen kanssa, ja lähettäjät toivovat, että se ei joudu samaan kohtaloon kuin hänen aikaisemmat romanssinsa.

Saat lisätietoja verkkosivustoltamme :https://WPR/wp