Taylor John Smithin sisaret reagoivat siihen, että heidät näytettiin elokuvassa 'Where the Crawdads Sing'

Julkkis

WPR

Taylor Vaikka John Smith oli äärettömän iloinen mahdollisuudesta esittää Tatea elokuvassa 'Where the Crawdads Sing', hänen sisarensa ilo oli vertaansa vailla.

'Kun soitin ja kerroin siitä sisaruksilleni, he olivat sekaisin siitä.' Mielessäni ei ollut epäilystäkään tilanteen merkityksestä.

Sekä Smith että toinen näyttelijä Daisy Edgar-Jones vaikutti syvästi Delia Owensin myydyimmästä romaanista, johon elokuva perustuu. ”Rakastuin Kyaan, hänen tarinaansa, maailmaan ja suoon romaanin luettuani.

Ei ole epäilystäkään siitä, että kaikki artikkelin nähneet olivat tyytyväisiä tuloksiin 'Kuten Edgar-Jones sen sanoo. Kirjailijana hänellä ei ollut koskaan aikaisemmin ollut mahdollisuutta tutkia 'voimaansa ja joustavuuttaan' hahmossa.

Taylor John Smithin sisaret reagoivat siihen, että heidät on näytelty elokuvassa Where the Crawdads Sing

'Tämä on uskomattoman välttämätöntä nähdäkseni naiset elokuvien kärjessä, olla monimutkaisia ​​ja vahvoja, mutta silti pystyä olemaan lempeä ja utelias', hän sanoo.

Smith ei ollut edes lukenut kirjaa, kun hän osallistui rooliin. Ja kun hän saapui matkansa päähän, hän tajusi, mistä kaikesta hälinästä oli kysymys:

Vahvalla fanipohjalla Edgar-Jones ja Taylor John Smith tuntevat tarpeen varmistaa, että kuva edustaa sitä, mitä he rakastivat romaanissa.

Kuten Smith huomauttaa, 'kaikilla on vaihtelevat vaikutelmat Kyasta ja Tatesta sekä suosta ja heidän mökistään.'

Taylor John Smithin sisaret reagoivat siihen, että heidät on näytelty elokuvassa Where the Crawdads Sing

”Mutta uskon, että aina, kun kirja käännetään elokuvateatteriin, on hyvä saada kiinni hahmon olemuksesta ja sielusta sekä paljastaa hienovaraiset erot, joita sivulla ei ehkä ole, ja luoda todellinen, konkreettinen hahmo. ”

Ei ole mitään syytä huoleen, hän sanoo. Uskon, että ihmiset pitävät siitä, koska se on niin uskollinen versio romaanista', hän sanoo.

Hänellä on kokemusta kirjasovituksista, koska hän on työskennellyt 'Normaalit ihmiset' sekä 'Taivaan lipun alla', jotka molemmat perustuivat bestsellereihin.

Taylor John Smithin sisaret reagoivat siihen, että heidät on näytelty elokuvassa Where the Crawdads Sing

Hän neuvoo katsojia ymmärtämään, että jokainen on 'aina hieman erilainen' ja omaksumaan tämä tosiasia. Hän lisää, että näkeminen, miten lavastaja tai tilaaja näki alueen tai Kyan pukeutumisen, oli 'erittäin jännittävää meillekin', hän lisää.

Kun työskentelet elokuvan parissa ja olet vain pieni osa koko asiaa, se on äärimmäisen upeaa, hän sanoo.

'Koko tiimin täytyy työskennellä yhdessä ja sillä on oltava sovittu päämäärä tavoitteen saavuttamiseksi. Näyttelijänä mielestäni on hauskaa kävellä kaikkiin näihin lukuisiin lukuisiin tulkintoihin.'

Elokuva 'Where the Crawdads Sing' on tulossa teattereihin lauantaina 15. heinäkuuta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: