Tässä on kenen kanssa Palkkionmetsästäjän tytär Lyssa Chapman meni naimisiin!

Julkkis

WPR

Lyssa Chapman, Duane 'Dog the Bounty Hunter' Chapmanin tytär, ansaitsee onnittelumme.

Viime viikolla Lyssa ilmoitti Instagramissa, että hän ja hänen pitkäaikainen kumppaninsa Leiana Evensen olivat solmineet havaijilaisessa luaussa Tyynenmeren rannalla 3. kesäkuuta.

Kuluneena viikonloppuna vaimoni ja minä kokoontuimme seitsemän lähimmän perheenjäsenemme kanssa ja käytimme aikaa julistaaksemme julkisesti rakkautemme ja sitoutumisemme toisiamme kohtaan”, Lyssa kirjoitti Instagramissa käyttämällä edesmenneen aviomiehensä Lein tyttönimeä.

Kun varpaat olivat lujasti kietoutuneina mereen, saatoimme tuntea sen voiman ja laajuuden. Makaalamilla David-sedän toimiessa julistimme aieilmoituksemme, lupasimme ja aloitimme yhteiselämän VIRALLISESTI aviomiehenä ja vaimona. ”

Koira Palkkionmetsästäjän tytär Lyssa Chapman meni naimisiin

Hänen isänsä, Dog, oli naimisissa Lyssa Rae Brittainin kanssa vuosina 1982–1991, ja hänellä oli yksi tytär.

Hänen tyttärensä Madalynn ja Abbie sekä uudet appivanhemmat Stacy ja Carl Evensen seurasivat häntä hääpäivänä.

'Se oli kuin unelmien täyttymys', hän kirjoitti Instagramissa. Olen kiitollisin siitä, että olen löytänyt vaimoni @leiana13. En koskaan ajatellut olevani sellaisen rakkauden arvoinen tai kykenevä. Värähtely, jonka tunnen kehossani, ei ole pysähtynyt sen jälkeen, kun tapasimme, ja jos luet tätä sydämesi pimeimmästä kohdasta, tiedä, että onnellinen alkusi on siellä jossain. ”

Koira Palkkionmetsästäjän tytär Lyssa Chapman meni naimisiin

Kuten suurena päivänä otetuista kuvista näkyy, sekä Lyssa että hänen uusi vaimonsa olivat pukeutuneet kokonaan valkoisiin, edellinen pitkässä mekossa ja jälkimmäinen napitettavassa paidassa ja shortseissa. Sekä morsian että sulhanen olivat pukeutuneet eloisiin kukkakruunuihin.

Lue myös: Hot Avatar-trilogia: Iloa faneille! teoksessa Work by Paramount ja Nicklodeon

Kuten Leiana kirjoitti omassa Instagram-viestissään: 'En voi vieläkään uskoa, että olen tarpeeksi onnekas olla rinnallasi. Elämässä, rakkaudessa, seikkailussa, sairaudessa ja terveydessä.' Rakkauteni sinua kohtaan kasvaa joka päivä, Lyssa Rae Chapman-Evensen II, ja minulla ei ole aavistustakaan, kuinka voin koskaan tietää kuinka paljon rakastan sinua… kunnes seuraava päivä koittaa.

Koira Palkkionmetsästäjän tytär Lyssa Chapman meni naimisiin

Viikonlopun Instagram-viestissä Lei kirjoitti, että hän ja Lyssa hänellä oli 'välitöntä magnetismia', kun he tapasivat ensimmäisen kerran asiakkaina hänen hoitosalongissaan.

Lue myös: Amber Heard tunnustaa edelleen rakastavansa Jhonny Deppiä oikeudenkäynnin menetyksestä huolimatta

Kun he tapasivat ensimmäisen kerran, he huomasivat syntyneensä samana päivänä ja samana vuonna. 'Mitä?' hän huudahti. Rakkauteni häntä kohtaan on vain kasvanut sen jälkeen, kun tapasimme ensimmäisen kerran, enkä voi kuvitella elämää ilman häntä. 'No kuulostaa siltä, ​​että joko rakastamme toisiamme tai vihaamme toisiamme'… mutta tiesimme jo, että se oli aitoa rakkautta; rakkautemme on vain kasvanut joka päivä sen jälkeen, enkä voi kuvitella elämää ilman häntä.'

Koira Palkkionmetsästäjän tytär Lyssa Chapman meni naimisiin

'Hän oli tietysti puhelimessa kanssani koko aamun ja sen aikana. Me FaceTimedamme joukko. Hän oli paikalla sekä hengellisesti että sähköisesti”, Lyssa kertoo PEOPLElle isänsä poissaolosta.

Neljännestä vaimostaan ​​lähtien Beth Chapman (syntynyt Smith) kuoli, hän myöntää: 'Hänen on todella, todella vaikeaa palata Havaijille.' Palkkionmetsästäjäkoira teki avioliitostaan ​​kuuluisan ympäri maailmaa, ja pariskunta asui onnellisena ikuisesti Honolulun esikaupunkialueella Bethin kuolemaan asti vuonna 2019 51-vuotiaana.

Vaikka hänen isänsä on kohdannut syytöksiä homofobiasta Lyssan sisarpuoli Bonnielta (hänen vanhempi lapsensa Bethin kanssa), hän sanoo kuitenkin tukevansa täysin hänen ja Lein suhdetta.

Se ei ole koskaan ollut keskustelunaihe hänen ja isänsä välillä, hän väittää. Ihmisten, jotka ovat kristittyjä ja uskovat, että avioliitto on vain miehen ja naisen välinen, voi olla vaikea hyväksyä sitä tosiasiaa, että heidän tyttärensä voi rakastua johonkin, jota he myös rakastavat. 'Et voi vain sanoa, ettet usko siihen.'

Muutamaa päivää myöhemmin hän sanoi: 'En halua laittaa sanoja hänen suuhunsa, koska en tiedä hänen tarkat tunteensa, mutta hän ei ole koskaan osoittanut minulle muuta kuin tukea.'