Tarkista Wordlen vastaukset 21. heinäkuuta 2022: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordlelle

Viihde

WPR

Saat täydellisen pääsyn tämän postauksen ratkaisuihin, jotka voivat auttaa sinua suorittamaan Wordle 397 21.7.2022 päivittäisen haasteen.

Voit pelata tätä erittäin suosittua anagrammipeliä New York Timesin verkkosivustolla. Peli on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat stressaantuneet ajasta ja voivat pelata vain kerran päivässä. koska sinun tarvitsee löytää vain yksi sana päivässä.

Sinun täytyy käydä tällä sivulla saadaksesi päivän ratkaisun, jos olet suorittanut viisi yritystä etkä ole vielä varma, mitä kirjoittaa viimeisellä yrityksellä.

Tässä esseessä tiivistetään kaikki asiaankuuluvat tosiasiat, jotta voit tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi ja tarjota sinulle ratkaisun ongelmaan.

Sana vihjeitä

Sana 21.7.2022

Haluatko vinkkejä? Tämä on sinulle.

  • Siinä on kaksi vokaalia.
  • Kirjaimia ei kopioida.
  • Substantiivina se
  • pieni hyönteinen, joka kuluttaa kasvinmehua

Wordle 397 21. heinäkuuta 2022 Vastaukset:

  • KIRVA

Wordlen vaiheittainen opas

Sana 21.7.2022

Jos olet utelias hypestä ja haluat oppia lisää, jatka lukemista. Voit pelata Wordleä, päivittäistä viiden kirjaimen sanaarvauspeliä verkossa.

Voit yrittää arvata salaisen sanan niin monta kertaa kuin haluat.

Pelaajien auttamiseksi on mahdollista korostaa mitä tahansa kirjaimia sanoissa, jotka eivät ole siellä, missä niiden pitäisi olla. Tämän seurauksena meillä on ratkaisu tämän päivän Wordle-pulmapeliin täällä!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR