Tarkista 8. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordlelle

Viihde

WPR

Jos etsit tämän päivän Daily Wordle #384 (8. heinäkuuta 2022) vastauksia, olet tullut oikeaan paikkaan! Näennäisesti yksinkertainen päivittäinen sanatehtävä on vallannut Twitterin viimeisimpien Internet-raporttien mukaan.

Wordle in 4 ja Wordle in 5 ovat kaksi suosituinta tapaa, joilla pelaajat ympäri maailmaa voivat ylpeillä päivittäisistä Wordle-tuloksistaan. Wordle. gg:n avulla voit nyt pelata useilla eri kielillä verkossa.

Päivän sanan ratkaiseminen ei ole vaikeaa, jos osallistujat osaavat ensin arvioida vokaalit.

Tänään 8.6.2022 Wordle 354 -ratkaisu on helpompi tulkita vihjeiden ja vihjeiden avulla. Peli tarjoaa joukon ehdotuksia ja vinkkejä heidän asioiden helpottamiseksi.

Tämän päivän Wordlen vastaus #384

Sana 8. heinäkuuta 2022
  • ÄÄNI

Sana vihjeitä

  • Tarvitsetko muutaman vihjeen? Tässä se on, ystäväni.
  • Se koostuu kolmesta vokaalista.
  • Ei ole identtisiä kirjaimia.
  • Substantiivi ja verbi samassa lauseessa
  • Kommentti ja ilmaisu ovat kaksi synonyymiä sanalle 'kommentti'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Miten ja missä sitä voidaan pelata?

Sana 8. heinäkuuta 2022

Wordle on tällä hetkellä saatavilla vain verkossa. esimerkki löytyy seuraavasta URL-osoitteesta: http://ww2.powerlanguage-co.uk/wordle

Aluksi näet valkoisen 5 x 6 pikselin ruudukon Wordlen verkkosivustolla. Mashablen mukaan ainoa tapa saada ratkaisu on kirjoittaa viisikirjaiminen termi, koska kuhunkin laatikkoon mahtuu vain yksi kirjain.

Mikä tahansa viisikirjaiminen sana voi olla järkevä ensimmäinen arvaus, koska ensimmäisessä kappaleessa ei ole vihjeitä. Sen jälkeen alkaa itse Wordle-peli.

Kunkin kirjaimen ympäröivien ruutujen värin muuttaminen perustuu arvioihisi. Varmista, että kirjain on lisätty oikein, etsimällä sen vieressä olevaa vihreää valintamerkkiä.

Jos kirjain muuttuu keltaiseksi, se ei ole oikeassa paikassa maapallolla. Sanat, joissa on harmaa laatikko, osoittavat, että niissä ei ole kirjaimia. Ongelma on sama kaikille joka päivä, mikä on sitoutuminen.

Sana 8. heinäkuuta 2022

Wordle ei käytä brittiläisen englannin kirjoitusasua, kuten jotkut ovat väittäneet. Sen sijaan he käyttävät amerikkalaisen englannin kirjoitusasuja. 'Favour' oli arvattava sana, joka raivostutti monia Wordlen pelaajia Isossa-Britanniassa.

Toivottavasti Wordle-tiimin Wordle-sovellus on pian saatavilla. Yksi viisikirjaiminen sana päivässä siihen asti arvaa sanoja verkossa.