Tarkista 8. elokuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Matemaattista osaamista testataan uudessa pelissä, kun useimmat ihmiset keskittyvät viiden kirjaimen sanayhdistelmien kokoamiseen.

Kun Richard ja Imogen Mann keksivät Nerdlen idean, he päättivät nimetä sen oman mukaansa. Jotta voit suorittaa haasteen, sinun on koottava numeroiden ja matemaattisten symbolien yhdistelmä yhtälöksi.

Kun oikeat numerot ja symbolit on asetettu ongelmaan, kuuluu ilmoitus. Meillä on vastaus tämän päivän arvoitukseen tässä viestissä, jos sinulla on ongelmia sen kanssa!

Nerdle Answers Guide

Nerdle 8. elokuuta 2022

Joka päivä Nerdle esittelee sinulle uuden ongelman, joka sinun on suoritettava. Yritä ratkaista se vierailemalla Nerdlen virallisella verkkosivustolla klo 12 GMT, 16:00 PST, 19:00 EST, 1:00 CET, 9:00 JST ja 11:00 AET nähdäksesi, saatko vastauksen avaimen. Tämä vaihtelee Wordlen mukaan. siinä, että uusi palapeli lanseerataan samanaikaisesti ympäri maailmaa eikä tietyllä hetkellä käyttäjän sijainnissa.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 8. elokuuta 2022

Saat vastauksen Nerdleen 8. elokuuta 2022 napsauttamalla alla olevaa painiketta! Merkitse tämä sivu muistiin ja palaa sille myöhemmin saadaksesi lisätietoja tulevista tapahtumista!

  • Vastaus on… 8 + 4 + 2 = 14

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR