Tarkista 8. elokuuta 2022, Heardlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Heardle on tuore käänne kuuluisaan sanapeliin Wordle, ja se on jo luomassa aaltoja. Tunnista kappaleen nimi ja esittäjä kuuntelemalla muutaman ensimmäisen tahdin. Kappaleen toisto jatkuu, vaikka et aluksi pystyisikään tulkitsemaan sitä.

yhteensä saat kuusi katkelmaa, ja jos et löydä ratkaisua kuudennessa, et ole onneton. Jos yrität selvittää tämän päivän Heardlen ratkaisua, älä mene pidemmälle kuin tämä opetusohjelma.

Heardle tarjoaa sinulle tuoreen palapelin ratkaistavaksi joka päivä. Vieraile virallisella Heardlen verkkosivustolla puolenyön jälkeen aikavyöhykkeelläsi ja kokeile seuraavaa.

Heardlen ratkaisuopas

Heardle 8. elokuuta 2022

Meillä on kaikki tiedot uusimmista Heardlen kysymyksistä ja vastauksista.

Heardle 8. elokuuta 2022 Vastaus

  • Riptide – Vance Joy on ratkaisu 8/8/22 Heardleen.

Yleisiä Heardlen vinkkejä

Heardle 8. elokuuta 2022
  • Tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta kannattaa toistaa vihje muutaman kerran nähdäksesi, auttaako se sinua muistamaan jotain. Sulje silmäsi ja keskity kokonaan ääneen, mikä auttaa sinua suodattamaan muun maailman pois.
  • Saadaksesi täydellisen listan bändin kappaleista, sinun tarvitsee vain kirjoittaa bändin nimi! Tämän jälkeen voit valita todennäköisimmän vaihtoehdon. Vaikka et ymmärtäisi sitä oikein, olet jättänyt yhden kappaleista pois harkinnasta.
  • Et ehkä tunnista kappaletta, mutta pyydä ystävääsi kuuntelemaan se puolestasi ja katsomaan, voivatko he tunnistaa sen. Ongelman ratkaiseminen yhdessä voi olla hauskaa!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR