Tarkista 30. kesäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordlelle

Viihde

WPR

Olet löytänyt Daily Wordlen (376 30. kesäkuuta 2022), joka on ajankohtainen tänään. Vaikuttaa siltä, ​​että Twitterin valloittanut selkeä päivittäinen sanaongelma on uusin online-muoti.

Pelaajat ympäri maailmaa ylpeilevät usein päivittäisistä saavutuksistaan ​​käyttämällä lauseita 'Wordle in 4' tai 'Wordle in 5' osoittamaan, että he pystyivät suorittamaan päivän Wordle-haasteen vain 4 tai 5 vaiheessa.

Wordlellä on tällä hetkellä tarjolla useita kieliä, joilla voi pelata.

Tämän päivän Wordle-vastaus #376

  • Häkki

Wordlen käyttäminen on yhtä yksinkertaista kuin seuraavat vaiheet:

Sana 30.6.2022

Seuraavat yksityiskohdat ovat hyödyllisiä niille teistä, jotka ovat aivan uusia pelissä, jotta he voivat ratkaista nykyisen palapelin.

Wordlessä, maksuttomassa verkkopelissä, kestää enintään kuusi yritystä tunnistaa viisikirjaiminen sana oikein.

Wordleä voi käyttää vain 24 tuntia ennen kuin se lakkaa toimimasta. Säännöt selitetään hyödyllisesti ponnahdusikkunassa, joka tulee näkyviin heti, kun Wordle avataan ensimmäisen kerran.

Brooklynilainen ohjelmistokehittäjä Josh Wardle loi suositun sanapelin, joka on helppo oppia ja jota on hauska pelata.

Yrittääkseen päihittää kollegansa pelaajat julkaisevat dataa ja ratkaisumalleja sosiaalisessa mediassa. Wordlellä on vain yksi toiminto: syöttämällä kirjaimia ruutuun käyttäjät voivat arvata päivän viisikirjaimisen sanan.

Sana 30.6.2022

Osallistujat tarjoavat oikean vastauksen kuusi mahdollisuutta tulla valituksi. Ne on merkitty eri väreillä, jotta tiedät, oletko kirjoittanut aakkoset oikein vai et.

Laatikko muuttuu vihreäksi, jos annettu kirjain on asetettu oikein; jos ei, se muuttuu keltaiseksi.

Mitä se tarkoittaa, kun kirjoitat kirjaimen ja harmaa laatikko tulee näkyviin? Se tarkoittaa, että kirjoitit väärät merkit väärään kenttään. Pelkästään linkin napsauttaminen käynnistää pelin, joka ei ole sovelluspohjainen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

UUSI haltuunotto

Sana 30.6.2022

New York Times osti juuri suositun verkkopelin, jonka oli määrä julkaista lokakuussa 2021, muutama päivä sitten tehdyn ilmoituksen mukaan.

Josh Wardle , Wordlen luoja, on sanonut tekevänsä yhteistyötä heidän kanssaan varmistaakseen, että pelaajien aiemmat voitot ja sarjat säilyisivät pelin siirtymisen jälkeen The New York Timesiin.

Wordle 'pysyy aluksi ilmaiseksi uusille ja olemassa oleville pelaajille', lehti väittää, kun se on siirretty Wordle.com-sivustolta Timesin verkkosivustolle.

Ottaen huomioon, että hän on ainoa, joka todella onnistuu hallitsemaan koko peliä julkistamattomalla maksulla alhaisissa seitsemässä numerossa, kuten The New York Timesin ilmoitus osoittaa, Wardle myöntää, että se on ollut hieman ylivoimainen hänen myyntiilmoituksessaan.

The New York Times Gamesin pääjohtaja Jonathan Knight totesi ostoa ilmoittavassa lausunnossa: 'Emme voisi olla onnellisempia tullessaan tämän fantastisen pelin uudeksi kodiksi ja ylpeiksi kuraattoriksi, ja olemme iloisia voidessamme auttaa toimittamaan Josh Wardlen vaalitun aivolapsen useammalle ratkaisijalle tulevina kuukausina.