Tarkista 30. heinäkuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Nyt on peli, joka testaa matemaattista kykyäsi, kun suurin osa ihmisistä yrittää yhdistää sanoja, joissa on viisi kirjainta. Richard ja Imogen Mann keksivät idean Needlestä.

Sinun on suoritettava laskenta käyttämällä annettua numeroiden ja matemaattisten symbolien kokoelmaa.

Saat sitten ilmoituksen numeroista ja symboleista, jotka on asianmukaisesti sijoitettu pulmaan! Tässä viestissä on ratkaisu, jos sinulla on ongelmia pulman ratkaisemisessa tänään.

Nerdlen vastausopas

Nerdle 30. heinäkuuta 2022

Nerdle testaa sinut upouudella palapelillä joka päivä. Käy Nerdlen virallisella verkkosivustolla klo 12.00 GMT, 16.00 PST, 19.00 EST, klo 1.00 CET, 9.00 JST ja klo 11.00 AET saadaksesi mahdollisuuden ratkaista se.

Toisin kuin Wordle, uusi palapeli paljastetaan samanaikaisesti ympäri maailmaa paikallisen ajan sijaan.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 30. heinäkuuta 2022

Näet ratkaisun 30. heinäkuuta 2022, Nerdle, painamalla alla olevaa painiketta! Tallenna tämä sivu suosikiksi, jotta voit käyttää sitä myöhemmin saadaksesi vastauksia.

  • Ratkaisu on 40 + 42 = 82.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR