Tarkista 3. elokuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Sanapulmapeli Nerdle on suositun sosiaalisen median ilmiön sivuhaara. Tämän pelin muunnelmassa käytetään sanojen sijasta matemaattisia yhtälöitä.

Se on sama vanha kuusi arvausta ja näyttää kuinka hyvin pärjäät ensimmäisessä pelissä. Yhtäysmerkin on oltava läsnä ja laskennan tulee olla oikein. On helppo kertoa, mitkä numerot ovat oikein, jos ne ovat vihreitä ja punaisia, jos ne ovat vääriä:

Pelaa Nerdleä tänään!

Nerdle 3. elokuuta 2022

Näiden Nerdlen vastausten selvittäminen voi olla vaikeaa, koska on niin monia mahdollisia laskelmia syötettäväksi. Jos olet käyttänyt kuusi yritystäsi ja olet edelleen utelias vastauksesta, saatat nähdä ne kaikki täällä.

Sivua päivitetään aina tulevilla ja historiallisilla vastauksilla, joten jos jäät jumiin, pääset aina niihin käsiksi. On tärkeää pitää mielessä asianmukainen tapahtumajärjestys pelatessasi tätä peliä.

Nerdle Answers Guide

Nerdle 3. elokuuta 2022

Uusi palapeli odottaa sinua joka päivä Nerdlessä. Vieraile Nerdlen verkkosivustolla klo 12 GMT, 16:00 PST, 19:00 EST, 1:00 CET, 9:00 JST ja 11:00 AET saadaksesi mahdollisuuden ratkaista arvoitus.

Toisin kuin Wordle, joka käynnistää uusia pulmia paikallisen ajan perusteella, tämä lanseeraa pulmia samanaikaisesti ympäri maailmaa.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 3. elokuuta 2022

Se on yhtä helppoa kuin napsauttaa alla olevaa painiketta saadaksesi selville 3. elokuuta 2022 Nerdlen vastauksen! Tallenna tämä sivu myöhempää käyttöä varten, jotta saat lisätietoja!

  • Vastaus on… 34 + 32 = 66!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR