Tarkista 29. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordlelle

Viihde

WPR

Wordle on erittäin suosittu sanapeli, joka on yleistynyt pelaajien kaikkialla sosiaalisessa mediassa julkaisemien tulosten ja pelin helppouden vuoksi. Kuusi tai vähemmän arvausta vaaditaan saadakseen viisikirjaimisen amerikkalaisen englannin sanan oikein.

Sanan kirjaimia ei näytetä sinulle aluksi, mutta kun arvaat, laatat vaihtavat väriä ja paljastavat enemmän tietoa mahdollisesta merkityksestä. Harmaa, keltainen tai vihreä ovat kolme mahdollista laattojen väriä.

On parasta välttää arvaamasi kirjaimen käyttöä tulevaisuudessa, jos se on harmaana. Keltainen väri tarkoittaa, että kirjoittamasi kirjain näkyy sanassa, mutta ei siinä paikassa, jossa se tällä hetkellä on.

On tärkeää tarkkailla vihreää väriä, jotta näet, oletko tunnistanut kirjaimen oikein ja sijoittanut sen oikealle alueelle.

Pelissä on myös 'kova tila', jossa sinun on käytettävä kaikkia aiemmin arvattuja kirjaimia jokaisessa arvauksessasi.

Sana 29.7.2022

Kun Wordleen on useita vastauksia ja sinun täytyy arvata sana, joka sisältää kirjaimet Wordlen ratkaisemiseksi, et voi tehdä tätä tässä tilassa.

Voit aina kytkeä sen pois päältä koko pelin ajan, jos se tuntuu liian haastavalta.

Mutta ennen kuin annan vastauksen, haluaisin antaa sinulle joitain vihjeitä tämän päivän sanasta:

  • Etsittävä sana alkaa kirjaimella u.
  • Toisaalta se päättyy kirjaimeen T:
  • Sanan keskikirjain on S.
  • Jos et vieläkään ole varma, mikä sana se on, voin kertoa, että nämä kirjaimet ovat peräkkäisiä: SE

Tästä sivusta voi olla hyötyä, jos et ole vielä löytänyt vastausta.

Mikä Wordle on?

Sana 29.7.2022

Mitä tulee sanapulmiin, Wordle on noussut nopeasti huipulle suosituimpana vaihtoehtona.

Wordle, ilmainen ja avoimen lähdekoodin sanapeli, jota kaikki voivat pelata. Tämä sanapeli on yksi suosituimmista luokassaan useiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta.

Joka päivä yksi ihminen voi korjata ongelman. Päivittäinen Wordle nollataan joka päivä keskiyöllä nykyisellä aikavyöhykkeelläsi.

Wordlen käyttäjillä jokainen päivä on sama. Vaikka julkaiset pelistä sosiaalisessa mediassa, älä kerro siitä kenellekään.

Wordle 405: Mitkä ovat vihjeet?

Sana 29.7.2022

Wordle 29. heinäkuuta viittaa työhön, joka on erittäin helppoa. Siitä ei ole epäilystäkään; ei epäilystäkään. Termi cincha, joka on espanjaksi käännettynä 'ympärysmitta', on tämän päivän sanan inspiraationa.

Wordle 405 29. heinäkuuta 2022 Vastaukset:

  • Poissa tolaltaan

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR