Tarkista 27. heinäkuuta 2022 Wordlen vastaukset: Hanki päivitetyt vastaukset, vihjeitä tänään Wordle

Viihde

WPR

Julkaisustaan ​​lähtien Wordle on ollut Internet-sensaatio ainutlaatuisten sanapulmiensa vuoksi. New York Times omistaa tämän pelin, ja se saa osallistujat hulluksi.

Ihmiset ovat kiinnostuneita Wordlestä ajan myötä. Wordle esittelee sinulle joka päivä uuden viiden kirjaimen sanatehtävän, ja sinulla on kuusi mahdollisuutta ratkaista se onnistuneesti.

Ihmiset käyttävät voittoputkiaan kilpaillakseen sen kanssa, koska se lisää jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia käsitteitä sanastoonsa lähes päivittäin. Wordlen 27. heinäkuuta 2022 päivän sana

Ihmiset, jotka arvostavat sanojen käyttöä, pitävät Wordleä kiehtovana sanatehtävänä.

Kaikki ovat tervetulleita pelaamaan Wordleä, ilmaista online-peliä, jota kuka tahansa voi käyttää.

Voit pelata Wordleä verkossa, ja se erottuu kilpailijoista muutamien ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta, jotka tekevät siitä muita parempia.

Pelaaja voi ratkaista vain yhden palapelin joka päivä. Päivittäinen Wordle alkaa alusta joka päivä aikavyöhykkeelläsi puolenyön jälkeen.

Joka päivä jokainen Wordlen käyttäjä kohtaa saman vaikeuden. Sosiaalisessa mediassa voit vapaasti keskustella pelistä paljastamatta pelin ratkaisua. Wordlen 27. heinäkuuta 2022 päivän sana

Tänään Wordlen vastaus 27.7.2022 & vihjeitä

sana 27.7.2022

Tänään Wordle Answer julkaistaan ​​27.7.2022.

  • Siinä on kaksi vokaalia.
  • Yksi kirje on kopioitu.
  • Verbinä ja substantiivina,
  • 'chock' ja 'cram' ovat esimerkkejä synonyymeistä.

Daily Wordle 27. heinäkuuta 2022 Vastaukset:

  • MOTTO

Mikä Wordle on?

sana 27.7.2022

Sanafanit ovat äskettäin ottaneet Wordlen pelikseen, koska se on kiehtovin sanapalapeli.

Wordle on ilmainen ja avoimen lähdekoodin sanapeli, jota kuka tahansa voi pelata.

Yksi markkinoiden nautinnollisimmista sanapeleistä, Wordle sisältää useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen kilpailijoistaan ​​ja varmistavat, että se on jatkossakin suosittu valinta pelaajille.

On mahdollista pelata yksi palapeli joka päivä yhden henkilön toimesta. Päivittäinen Wordle nollautuu keskiyöllä nykyisellä aikavyöhykkeelläsi joka päivä.

Jokaisen Wordlen pelaajan on ratkaistava sama arvoitus joka päivä. Pelin voi jakaa sosiaalisessa mediassa paljastamatta ratkaisua.

Kuinka pelata Wordleä?

sana 27.7.2022

Käyttäjänä sinun on selvitettävä, mitä viisikirjaiminen sana näytöllä tarkoittaa. Joka kerta kun yrität ratkaista ongelman, sinulle annetaan enintään kuusi yritystä.

Suositellut kirjaimet sisällytetään aina lopulliseen kohdesanaan, ja algoritmi kertoo, ovatko ne oikeassa paikassa.

Lisäksi teet villejä arvauksia yrittääksesi selvittää arvoituksen. On vain kuusi mahdollisuutta suorittaa tämä haaste.

Missä voin pelata Wordle-peliä?

sana 27.7.2022

Wordlellä ei ole tällä hetkellä mobiilisovellusta. Pelataksesi tarvitset verkkoselaimen. Osallistuminen New York Times Games -peleihin on mahdollista vain, jos vierailet verkkosivustolla.

New York Times osti tämän vuoden helmikuussa Wordle-verkkosivuston, jonka yrityksen perustaja Josh Wordle perusti pelin isännöimiseksi.

Wordlen paras ominaisuus on, että siinä ei ole mainoksia, jotka häiritsisivät sinua pelaamastasi pelistä, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä täysin käsillä olevaan tehtävään. Mikä on Wordlen palapelin vastaus tälle päivälle?

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR