Tarkista 27. heinäkuuta 2022, Nerdlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

Sen sijaan, että yrittäisit tehdä 5-kirjaimia sanoja, voit nyt testata matemaattista kykyäsi uudessa pelissä!

Richard ja Imogen Mannin aivoriihen tuloksena he keksivät Nerdlen käsitteen.

Suorittaaksesi tämän laskelman, sinun on käytettävä numeroiden ja matemaattisten symbolien yhdistelmää.

Tämän jälkeen sinulle lähetetään ilmoitus, jossa kerrotaan tarkalleen, mitkä numerot ja symbolit sijoitettiin oikein palapeliin! Tässä on ratkaisu tämän päivän pulmaan, jos sinulla on ongelmia!

Nerdlen vastausopas

Nerdle 27. heinäkuuta 2022

Joka päivä Nerdle esittelee sinulle uuden palapelin. Vieraile Nerdlen verkkosivustolla klo 12 GMT, 16:00 PST, 19:00 EST, 1:00 CET, 9:00 JST ja 11:00 AET saadaksesi mahdollisuuden ratkaista pulma.

Toisin kuin Wordle, uusi palapeli lanseerataan samanaikaisesti ympäri maailmaa eikä tiettyyn aikaan tietyssä paikassa.

Päivän Nerdlen vastaus

Nerdle 27. heinäkuuta 2022

Mikä on 27. heinäkuuta 2022 Nerdle? Tarkista säännöllisesti, onko sinulla uusia kysymyksiä.

Kuinka monta saat laskemalla yhteen kahdeksan ja yhdeksän ja yhdeksän?

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR