Tarkista 27. heinäkuuta 2022, Heardlen vastaukset: Katso tämän päivän vinkit ja ratkaisut sekä monet muut päivitykset

Viihde

WPR

The Heardle of the Day on palannut tänään, joten tartu siihen! Heardle 153 julkaistiin 27. heinäkuuta 2022, ja kuten aina, meillä on sinulle omat vihjeet ja ratkaisut.

Wordlen menestyksen jälkeen julkaistiin monia kloonipelejä, joilla yritettiin tavoittaa samanlainen yleisö. Päivittäin emme tiedä kuinka monet ihmiset käyttävät Wordleä, mutta tiedämme kuinka moni pelaa muita pelejä.

Yli kaksi miljoonaa ihmistä pelaa Quordlea joka päivä, pelin verkkosivuston mukaan, jolla väitetään olevan viisitoista miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Heardle (virallinen sivusto täällä), peli, jossa pelaajat arvaavat päivän kappaleen, odotetaan pelaavan miljoonien ihmisten kanssa.

Ei ole enää harvinaista, että pelaajat tekevät päivittäisen tehtävälistan, joka sisältää pelejä, kuten Heardle ja Quordle. Heardlen tulokkaana peli alkaa kappaleen esittelyllä, joka avaa enemmän kappaletta jokaisella väärällä vastauksella tai ohituksella.

Ei ole väliä, oletko suorittanut päivän Heardlen vai et, pelaajat voivat jakaa tuloksensa Twitterissä kuuden yrityksen jälkeen.

Viimeisen kolmen kuukauden ajan olemme käsitelleet jokaisen viikonpäivän, eikä tänään ole eroa. Heardle 153, joka julkaistiin 27. heinäkuuta 2022, on nyt saatavilla omilla vihjeillämme ja ratkaisullamme.

Päivän kuulija 153 27. heinäkuuta Vinkkejä

Heardle 27.7.2022

Heardlen kappaleet ovat täysin miksattuja. Muutaman päivän kuluessa saatat kuulla kappaleen, joka julkaistiin alle kuusi kuukautta sitten, ja toisen, joka julkaistiin vuonna 1974. Meillä on omat vinkkimme avuksi, koska voittoputkea on vaikea pitää yllä hyvin pitkään. .

Päivän kuulija 153 27. heinäkuuta Vinkkejä

Vuonna 2005 peli julkaistiin.

Vinkit 2 ja 3: Maa

Vihje 3: Carrie Underwoodin single 'Single'.

Kolme sanaa riittää.

Se tulee Some Hearts -albumilta.

Vihje numero kuusi: Hän pelaa järjestelmää.

Heardle 27. heinäkuuta 2022 Vastaus

Heardle 27.7.2022

Päivän kappale on ”Aina ajoissa”, ja löydät vastauksen siihen alta.

Carrie Underwoodin Before He Cheats on vastaus Heardle 153:een, joka julkaistiin 27. heinäkuuta 2022.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR